Cus
Nasi ratolesti jsme poridili koltoc na usinani nad postel viz odkaz nize. Je to napajeny ctyrma LR20 D 1.5V baterkama. Jelikoz se mi nechce kupovat dve sady nabijcich baterii po 4 kouskach a jeste k tomu nabijecku skusil jsem to napajet DC zdrojem. Problem je ten ze pokud to bezi na zdroj tak to jde dalkovym ovladacem (IR) vypnout ale uz to nejde zaptnout coz pokud to jede na baterie funguje bez problemu. Zkousel jsem zdroj 6V 300mA a myslel jsem ze je slaby takze sem zkusil jeste 7.5V 1A ale porad je problem s dalkovym ovladacem.
Dokazal by nekdo poradit, napada vas co zkusit?
Dik.
http://www.ok-hracky.cz/fisher-price-ko ... skup34.php
Kolotoc nad postylku napajeni
Kolotoc nad postylku napajeni
Parkzone Bf-109G, Easy Star,Super Zoom2, T9X v1
Re: Kolotoc nad postylku napajeni
Nenapájí tam něco ještě elektroniku třeba 2ma článkama(3V)- prostě z toho držáku 4 článků ještě další vyvedený napětí ? Jinak pak snad nedostatečně vyhlazený napětí - nic jinýho mě nenapadá. Radek
ICQ 638556901
Jediny co to napaji jsou ty ctyri burty
A koukal jsi jestli tam není "odbočka- drát vyvedený" z toho držáku baterek? Nebo jinak - zkus ty baterky dát vedle( za sebe je zmáčkni rukou + kablíky na krajní kontakty) a zapoj to jako jsi měl ten zdroj - tedy asi drátky do toho pružinovýho držáku. Radek
ICQ 638556901
Takhle to taky neni, v ty tycce co spojuje vrsek a zakladnu jsou dva kabely do kterych jde 6V z baterek.
U těhle hraček se z bezpečnostních důvodů používá bezpečné napětí. Prodej něčeho, co zavěsíš nad dětskou postýlku a bude to samej elektrickej drát by nikdo neschválil. I když nepředpokládám, že by se o schvalování výrobce nebo prodejce pokoušel.
Tak jak to je vyrobený to má mmj. i tendle důvod, takže bych to nechal u napájení článkama, případně bych použil nabíjecí.
Tak jak to je vyrobený to má mmj. i tendle důvod, takže bych to nechal u napájení článkama, případně bych použil nabíjecí.
DURANGO DEX410v3, XRAY T3, MaxIon, MiniCorado, XENO, X-VERT VTOL a nějaký ty trosky
Tak nakonec to vyresilo tohle http://www.ges.cz/cz/mw-bcd-GES07602571.html a LSD z HC.