Problém s propojením trupu letadla s křídlem

Letadla s motorem, kde se předpokládá trvalý běh motoru po celou dobu letu. Spalovací i elektro.
Odpovědět
Zpráva
Autor
nabijecka

Problém s propojením trupu letadla s křídlem

#1 Příspěvek od nabijecka »

Minulý týden mi přišlo nově objednané letadlo GeeBee R3, avšak mám zde problém s propojením trupu s křídly, nějak mi asi zapomněly z číny něco zaslat, protože to prostě nejde spojit, viz přiložené fotky.... (jde o to, že tam vlastně chybí závit v tom trupu, šroub se jen protáčí v té pěně) Přivítám jakékoliv návrhy ;)
Přílohy
01102012253.JPG
01102012252.JPG
01102012251.JPG
corsair
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s propojením trupu letadla s křídlem

#2 Příspěvek od corsair »

pokud to jde/přístup v trupu/ nalepit matici odpv.rozměru z druhé strany v trupu, nejlépe na kousku překližky
nabijecka

#3 Příspěvek od nabijecka »

právě nad touhle možností jsem přemýšlel a asi to takhle udělám, protože vidím, že jiná možnost nejspíše nebude... každopádně díky za radu :)
corsair
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od corsair »

můžeš udělat to samé i v trupu ze strany křídla, ale doporučil bych větší kousek překližky/ten zapustit aby nepřekážel a matici dát z vnitřní strany té překližky-ale ty víš co bude asi nejjednodušší a praktické, já ten model nemám a nevím jak vypadá vevnitř
simonic80

#5 Příspěvek od simonic80 »

Oni soudruzi v cine nejako casto zabudaju posielat nieco komplet.mne zas neposlali osky na podvozkove kolecka co mali byt v baleni a namiesto 3clanku mi poslali 4clanok co by nebolo az tak hrozne keby to nebolo o kapacite 1300mAh :)
Woita
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Woita »

Jestli ta první fotka je trup a ta druhá a třetí křídlo, tak vyříznout v té umělé hmotě závit (nejbližší vyšší, který půjde (třema M4 nebo M5?) a použít odpovídající plastový šroub. Případně na vršek křídla přilepit vhodnou položku (vystřiženou třeba ze staré kreditní karty).
edit: Aha, asi je to všechno trup? No stejně platí tak jsk jsem psal...
Naposledy upravil(a) Woita dne pon 01.10.2012 20:10, celkem upraveno 1 x.
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
nabijecka

#7 Příspěvek od nabijecka »

první fotka je křídlo a zbytek je fotka trupu, akorát jednou i se šroubem, takže buď to udělám tak, že na nějakou podložku přilepím matku a to celé tam zespodu chytnu, anebo pak tam můžu vmontovat nějaký závit, avšak nevím jestli se mi ho povede koupit, takže ještě uvidím, ale nejspíš to budu řešit tou podložkou....
Woita
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Woita »

Aha tak to potom to co radili kolegové, do trupu vlepit vhodnou matici. Ani to nemusí být původně matice, stačí vhodný kus plastu a do něj vyříznout závit. Sory za zmatek s fotkama, nebylo mi to jasné...
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
Odpovědět

Zpět na „Motorová letadla“