flash rc factory
flash rc factory
Zdravím modeláři, koupil jsem si Flashe od RC factory. A sháním nějakou baterku. Prosím vás dejte nějaké odkazy , jsem zvyklý z mojeho samokřídla Swift II létat asi 20 min, tak nějakou která vydrží při akrobacii tak 20 min. Nejlépe z HK
Re: flash rc factory
Ja vo Flashovi používam Turnigy Nanotech 3S/1300mAh (predtým som mal Hyperiony) a aj to je už s hmotnosťou a kapacitou Lipolky na hrane. A na 20 min. letový čas by som si ilúzie nerobil. Môj letový čas s uvedenou lipolkou je cca 8 minút. Pokiaľ by si tam dal ťažšiu s väčšou kapacitou, tak to už bude "lietajúca tehla" a nie lietadlo na 3D akrobaciu. Snaž sa zmestiť s letovou hmotnosťou do cca 500g, aby to nestratilo dobré letové vlastnosti.
SVK 34-12
Pro tyhle letadla se musí dávat co nejlehčí nejmenší akumulátory, aby to perfektně létalo. Kup si např. dvě nebo tři 800 mAh.
Já do mého Crack Yaka (800mm) strkám 2článek 370mAh nano-tech z HK a mám je troje. Létám pak 20 minut
Já do mého Crack Yaka (800mm) strkám 2článek 370mAh nano-tech z HK a mám je troje. Létám pak 20 minut
Větroně, elektry, . . . RCF Crack Yak*, Toro* . . . Aurora 9* - Assan*. . . Aerofly professional Deluxe*
*maximální spokojenost
*maximální spokojenost
Ok dík za radu.
Mám 3s 1000mAh a 8-9 minut podle stylu jde létat.
Suhlas s horeuvedenym.Mam RS 352 a 850mAh lipol na 8 minut akro staci.Hyperion baterka a motor je super.Vacsiu baterku nedavaj,je to potom ingot.Do vetra davam 1000mAh baterku a na 3D insitne pokusy 850 mAh vyhovuje.20 min intezivne akrobatit...tuze moc.Tolko moj nazor.
Futaba T14SG VELOX 2,2 EXTRA EF 60` EPP RCF PA XR61 ARDEA