Windspoud - diferák

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

Windspoud - diferák

#1 Příspěvek od BOSS8 »

Nemá tu někdo , úplně vzadu dole ve skříni vrak (střídavého) Windspouda ? Jedná se mi o plastový domeček diferáku. Nikde na netu jsem ho nenašel.
Problém je v tom že když jsem to rozdělal, zjistil jsem že hřídel s hruškou je jen v jednom ložisku - to druhé tam vůbec není (kluci čínský ho tam prostě zapoměli dát) , domeček se samozřejmě vymačkal a ložisko v něm plave , i když jsem už přidal to druhé.
Nebo aspoň nějaká rada jak to opravit ?
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
manek100

Re: Windspoud - diferák

#2 Příspěvek od manek100 »

ahoj, nevím přeně jak to tam vypadá, ale nešlo by tam dát po patřičné upravě to ložisko s trochu větším vnějším rozměrem?
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

Re: Windspoud - diferák

#3 Příspěvek od BOSS8 »

No taky mě to napadlo , ale nevím s jakým výsledkem by to dopadlo , buď bych to sprasil nebo by to časem ruplo úplně , ten stříďák tomu dává docela počoudit .

Tak jsem myslel že bych to ložiko "omastil" a oblil epoxydem - ten ale změkne když se to zahřeje. Navíc na tom plastu asi nebude držet :|
Nejlepší mi zatím přijde sehnat nějakou totálku - jsou to levný auta , mezi lidma jich bude hafo. Na začátečníky to je příliš rychlé - tak tu je šance , že to někdo vyšrotil při první jízdě a už to nechce opravovat.
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
Odpovědět

Zpět na „Auta“