Aký high-end (on-road)?
Aký high-end (on-road)?
Aké vlastne existujú vo svete rc aut high-end prémiové značky? Napadá ma tak maximálne HPI, axial, traxxas. Ostatné neviem, či sú len drahé, alebo ich cena odpovedá kvalite (xray, losi, kyosho, TA).
Z mojej strany v podstate taká začiatočnícka otázka, ale vidím, že v tom mám medzery a príde mi divné, že sa nestretávam s ničím iným ako traxxas a HPI. A najväčšie medzery mám práve v on-roade.
Googlil som, ale všade sú to také žabomyšie vojny ala futaba vs spektrum...
Z mojej strany v podstate taká začiatočnícka otázka, ale vidím, že v tom mám medzery a príde mi divné, že sa nestretávam s ničím iným ako traxxas a HPI. A najväčšie medzery mám práve v on-roade.
Googlil som, ale všade sú to také žabomyšie vojny ala futaba vs spektrum...
Re: Aký high-end (on-road)?
skus sa mrknut na http://www.rcsportmodel.sk/forum/ alebo http://www.rcauto.sk/modules.php?name=Forums
chalani tam spominali nejake highend onroady, niektori pouzivaju T009, ini Schumachera, ale aj cosi ine lepsie je.
chalani tam spominali nejake highend onroady, niektori pouzivaju T009, ini Schumachera, ale aj cosi ine lepsie je.
a hlavne jakej on road ?
jine top podvozky sou
- placky
- drift specialy ....
jine top podvozky sou
- placky
- drift specialy ....
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
No pokud chceš RTR highend tak Traxxas XO-1, nic rychlejšího nekoupíš 
- mike97
- Kontaktovat uživatele:
High end je například xray
Viz muj podpis..
Viz muj podpis..
Graupner mx-12 HoTT + Easy glider pro, Funcub ve výstavbě
Spektrum dx3r + Xray T3 - závodní sféra
Spektrum dx3r + Xray T3 - závodní sféra
Pojmenovani high-end je relativni. Xray urcite neni spatny, vyhrava kdejake zavody. Vytahni ho ale ven na ulici a tezce zaplaces.
Cili pokud onroad, tak jaky? Kde budes jezdit? Jakou rychlost pozadujes (nikoliv ocekavas, ohromny rozdil)? Reminek nebo kardan? Jake meritko? Desetina, dvanactina, petina na benzin...?
Cili pokud onroad, tak jaky? Kde budes jezdit? Jakou rychlost pozadujes (nikoliv ocekavas, ohromny rozdil)? Reminek nebo kardan? Jake meritko? Desetina, dvanactina, petina na benzin...?
V kategoriích profi elektro on road 4x4 to jsou:
Xray T3'2012 - výborně zpracovaný a opravdu funkční, cena odpovídá kvalitě ve všech směrech. Podvozek je poměrně odolný, vstřícný k začátečníkům (znamená hodný a ne tolik citlivý na nastavení). Xray měl u starších verzí problémy s točivostí, ale to od verze T3'2011 už neplatí. Podpora v ČR OK.
Yokomo BD5WXi - velmi rychlý, ale musí se precizně nastavit a pak opravdu poslouchá. Neumí toho začátečníkům tolik odpustit. Výborná točivost. Není tolik odolný jako Xray. Podpora v ČR OK
Serpent S411 - podpora v ČR je taky OK.
Ještě tu jsou podvozky od Tamiya a Hot Bodies, ale nevím jak je to s podporou, ale podvozky to jsou určitě konkurenční.
Onroad se většinou točí kolem značek XRAY, YOKOMO, TAMIYA, SERPENT, HOT BODIES
Xray T3'2012 - výborně zpracovaný a opravdu funkční, cena odpovídá kvalitě ve všech směrech. Podvozek je poměrně odolný, vstřícný k začátečníkům (znamená hodný a ne tolik citlivý na nastavení). Xray měl u starších verzí problémy s točivostí, ale to od verze T3'2011 už neplatí. Podpora v ČR OK.
Yokomo BD5WXi - velmi rychlý, ale musí se precizně nastavit a pak opravdu poslouchá. Neumí toho začátečníkům tolik odpustit. Výborná točivost. Není tolik odolný jako Xray. Podpora v ČR OK
Serpent S411 - podpora v ČR je taky OK.
Ještě tu jsou podvozky od Tamiya a Hot Bodies, ale nevím jak je to s podporou, ale podvozky to jsou určitě konkurenční.
Onroad se většinou točí kolem značek XRAY, YOKOMO, TAMIYA, SERPENT, HOT BODIES
VBC Racing, Sanwa, Team Orion
scarabeus píše:Pojmenovani high-end je relativni. Xray urcite neni spatny, vyhrava kdejake zavody. Vytahni ho ale ven na ulici a tezce zaplaces.
Asfalt (nie závodná dráha), elektro, kardan, max 1/8
martys - vďaka, niečo také som chcel počuť
Fenius píše:Asfalt (nie závodná dráha), elektro, kardan, max 1/8
Jak už psal Kovboj, v téhle kategorii můžeš koupit high-end od Traxxase, jeho nový XO-1.
Nevýhodou je, že je to jistá raritka, výhodou zas naopak je, že to dostaneš komplet v krabici se vším všudy a nemusíš tedy řešit, jaký podvozek, jaký pohon, čím co osadit atd.
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele:
Všechno se dá někde rozstřelit 
ale tohle tuplem, neumim si predstavit s tim jezdit na asfaltce jentak :-d mimo drahu ...
uplne vidim ten prvni obrubnik a tu tasku plnou malinkatejch kousku plastu co si nese domu :-d
mi bohate staci kdyz sem mel brutalne premotorovaneho 1/8 rustlera (5,5z motor) a jen trochu vic sem pridal plyn a liznul obrubnik ... a uz se objednavaly dily a to je celkem odolne auto :-d
uplne vidim ten prvni obrubnik a tu tasku plnou malinkatejch kousku plastu co si nese domu :-d
mi bohate staci kdyz sem mel brutalne premotorovaneho 1/8 rustlera (5,5z motor) a jen trochu vic sem pridal plyn a liznul obrubnik ... a uz se objednavaly dily a to je celkem odolne auto :-d
SOVA is YouR CO-pilot
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele:
právě to sem myslel
xo1 bych viděl opravdu na šikovnou okruhovou hladkou dráhu. Na parkoviště je imho škoda i xraye.
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
Nevím, proč se toho XO-1 tak bojíte. Je to dobře postavené auto s kvalitou od Traxxase a motor/regl combo od CC.
A jezdí úplně stejně, jako jiné dobře osazené 1/8
Stejně jako XO-1 rozbiješ i XRaye nebo jiné auto 
Ta šílená rychlost je totiž tak trochu marketing. K jejímu dosažení se musí nejdřív vyměnit přední spojler a pastorek na motoru. A potom potřebuješ hladkou rovinku aspoň 300m.
A jezdí úplně stejně, jako jiné dobře osazené 1/8
Ta šílená rychlost je totiž tak trochu marketing. K jejímu dosažení se musí nejdřív vyměnit přední spojler a pastorek na motoru. A potom potřebuješ hladkou rovinku aspoň 300m.
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele:
no naštěstí jsem offroadovej tak mě to netrápí 
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/