DP model a jeho kvaltné výrobky
DP model a jeho kvaltné výrobky
tento """profi """ podbvozok pre éro do 5 kdg predábva pan Dostál za 35 eu + poštovné
Re: DP model a jeho kvaltné výrobky
..on se to pan Dostál časem naučí
))
doporucil bych tohle urazeni si schovat az potom, co kontaktujes pana Dostala, posles mu fotografie a on se na tebe vykasle (coz se pravdepodobne nestane a dohodnete se na vymene - tudiz bude vsechno super a budes rad, jaky je pan Dostal fer chlap)...
pokud se tak nestane, pak muzes nadavat a pomlouvat 
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
Nechci se ani jedné strany zastávat, ale kde vidíš nadávky či pomluvy?....ale samozřejmě účel vlákna je mi jasný, kupec je vytočený ,že dostal něco nekvalitního, i když je otázka,zda je to funkční či pouze vzhledová vada, což osobně posoudit neumím
Já si myslím,že si měl kupující zboží nejprve prohlídnout a pokud mu došlo poštou,tak ho buď nepřevzít,nebo poslat zpět. To je můj názor.
Vzlétnout můžeš,ale přistát musíš.
asi jsem zvolil moc silna slova, ale jak pisescorsair píše:....ale samozřejmě účel vlákna je mi jasný
...myslím si, že tady není co řešit:
Výrobce by neměl pustit takovou věc vůbec do prodeje...to není skrytá vada, ale těžce amatérský výrobek...omlouvám se amatérům, kteří by to udělali bezvadně...
Výrobce by neměl pustit takovou věc vůbec do prodeje...to není skrytá vada, ale těžce amatérský výrobek...omlouvám se amatérům, kteří by to udělali bezvadně...
2952 píše:...myslím si, že tady není co řešit:
dakujem za tento názor
toto nie je len kozmetická vada. toto je len napatlaná tkanina na kus ohnutého plechu za 35 eu... /ako som neskôr zistil nie som sám čo dostal takéto niečo /
oi kto mi raz pošle takýto výrobok a ani neraguje na otázku kto hradí náklady pri jeho prípadnej výmene u mna moc férový teda nie je....
- zdendys
- Kontaktovat uživatele:
Kissman píše:asi jsem zvolil moc silna slova, ale jak pisespockal bych, az jak se k tomu postavi vyrobce...
Nevím na co by měl čekat, ať všichni vidí co za své, ne zrovna malé peníze obdržel.
Nebo je snad OK, dostávat kvalitní zboží až po nějaké urgenci...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
Jirka 72 píše:Já si myslím,že si měl kupující zboží nejprve prohlídnout a pokud mu došlo poštou,tak ho buď nepřevzít
To jde třeba na poště balíček rozbalit,zkouknout a nepřevzít????, no pokud znám kladenskou poštu,tak ti se k tomu staví velmi odmítavě, .......prostě vzít a poslat zpět, a informovat DP model,že toto tedy né, je to snad kupované přes internet, a tedy není co řešit, lhůta 14 dní na vrácení či více?
No jsme v ČR, takže podle morálního stavu společnosti je toto bohužel normálka...no nic bylo by z toho nekonečné flamezdendys píše:
Nebo je snad OK, dostávat kvalitní zboží až po nějaké urgenci...
- cholerik
- Kontaktovat uživatele:
od stejne firmy mám podvozek pro Jak 55.
Naneštěstí vypadá úplně stejně. Nejdřív mě to dožralo, ale nepsal jsem nikam. Dal jsem to na éro, lítá druhou sezonu a kromě té estetiky funguje.
Nicméně jsem si výrobce usadil na black list "nikdy více".
Koukám, že to asi nebyl jeden náhodný zmetek z výroby.
Docela by mě zajímala reakce, já s tím nic nenadělám, ale pokud to máš nové, zkus pána kontaktovat.
Naneštěstí vypadá úplně stejně. Nejdřív mě to dožralo, ale nepsal jsem nikam. Dal jsem to na éro, lítá druhou sezonu a kromě té estetiky funguje.
Nicméně jsem si výrobce usadil na black list "nikdy více".
Koukám, že to asi nebyl jeden náhodný zmetek z výroby.
Docela by mě zajímala reakce, já s tím nic nenadělám, ale pokud to máš nové, zkus pána kontaktovat.
- zdendys
- Kontaktovat uživatele:
corsair píše:Jirka 72 píše:Já si myslím,že si měl kupující zboží nejprve prohlídnout a pokud mu došlo poštou,tak ho buď nepřevzít
To jde třeba na poště balíček rozbalit,zkouknout a nepřevzít????, no pokud znám kladenskou poštu,tak ti se k tomu staví velmi odmítavě, .......prostě vzít a poslat zpět, a informovat DP model,že toto tedy né, je to snad kupované přes internet, a tedy není co řešit, lhůta 14 dní na vrácení či více?
Zkontrolovat před převzetím nelze, takže tudy cesta nevede.
Lze ale, při nákupu přes net, balík bez udání důvodu vrátit.
Ale to nic nemění na tom, že na neseriozní obchodníky je třeba okamžitě upozorňovat...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
Balicek lze na poste otevrit az po jeho zaplaceni, jinak nelze. To ze ma nekdo nejake kamaradsofty s postakama je vec jina... Taky to mohlo lezet v regalu mezi dalsimi 99 perfektnimi kousky a pri trideni jedna tahle mrcha proklouzla. Porad na tom nevidim nic spatneho, stane se (a vzhledem k tomu, ze DP model dodava tyhle podvozky ve velkem i jinym firmam bych to videl i jako velice pravdepodobne vysvetleni)... Je potreba to videt i z druhe strany
Stava se to i u daleko drazsich a zivotu nebezpecnych veci (napr. bzdy v autech), ale kdyz dostanou lidi servis zadarmo, tak jen zamrmlaji a jsou spokojeni
Stava se to i u daleko drazsich a zivotu nebezpecnych veci (napr. bzdy v autech), ale kdyz dostanou lidi servis zadarmo, tak jen zamrmlaji a jsou spokojeni
Zdravím,
myslím, že obsahem sdělení je "Pozor! Nekupovat tyto výrobky od této firmy". Řekl bych, že jeden ze smyslů této konference je vzájemná ochrana spotřebitelů a kolega má plné právo takový příspěvek umístit i bez konzultace s výrobcem. I kdyby nebyl názor plně objektivní, výrobce s tím musí počítat a pokud má příležitost, tak by měl asertivně jednat.
Pat
myslím, že obsahem sdělení je "Pozor! Nekupovat tyto výrobky od této firmy". Řekl bych, že jeden ze smyslů této konference je vzájemná ochrana spotřebitelů a kolega má plné právo takový příspěvek umístit i bez konzultace s výrobcem. I kdyby nebyl názor plně objektivní, výrobce s tím musí počítat a pokud má příležitost, tak by měl asertivně jednat.
Pat