Jde mi o to, že zvažuji, že mu nějakým způsobem změním design. Původní nálepky jsou nalepené otřesně, jsou tam samé bubliny, moc práce si s tím nedali, proto přemýšlím, že bych to možná odstranila a buď nalepila něco nového nebo bych to případně nabarvila/přestříkala.
Chci hlavně poradit tak, aby výsledek byl opravdu pěkný, tady jsem od někoho z vás narazila na pěknou práci http://www.rcmania.cz/download/file.php ... &mode=view
Určitě ocením, pokud byste sem i vy ostatní, co s tím máte zkušenosti přihodili odkazy na vaše přebarvené modely.
Pokud nové polepy, tak kde je seženu, případně kdo mi je může vyrobit a kolik to může stát?
Pokud barvy nebo spreje, tak jaké? Doporučujete tady STYRO od Pelikána nebo foukací fixy na textil. Bude to na EPS držet a neublíží to nějak tomu materiálu?
Prosím taky o nějaký postup, jak takovou změnu provést, aby to vypadalo pěkně, nechci žádné fleky ani čmáranice... Nechci přebarvovat celý model, stačí nějaké barevné prvky, jak třeba na té fotce toho modrožlutého modelu.
Děkuji za vaše rady