simulátor - kabel

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Alesmodelar
Kontaktovat uživatele:

simulátor - kabel

#1 Příspěvek od Alesmodelar »

cau, našel jsem návod na výrobu kabelu http://www.rcnoviny.cz/2011/04/vyroba-k ... ulatoru/... a mám doma nabíječku na mobil se stejným konektorem, tak bych se chtěl zeptat jestli by se to nedalo udělat z toho, a na druhej konec napájet USB, díky
cilek

Re: simulátor - kabel

#2 Příspěvek od cilek »

Obávám se, že kabel přes USB by byl o něčem jiném. To, co jsi našel, je jednoduchý kabel, který se zapojí do mikrofonního vstupu zvukové karty a použít by se snad dal třeba na FMS. :wink:
Alesmodelar
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Alesmodelar »

cilek píše:Obávám se, že kabel přes USB by byl o něčem jiném. To, co jsi našel, je jednoduchý kabel, který se zapojí do mikrofonního vstupu zvukové karty a použít by se snad dal třeba na FMS. :wink:

aha :D, a co AFPD.. tam by nechodil?, mě se totiž rozbil ovladač od FMS a s ním jsem létal na AFPD v pohode
mb

#4 Příspěvek od mb »

Mal by ísť aj na AFPD; takýmto vyrobeným káblom sa dá spojiť aj setová Tx CADET 4 (aj Turnigy 9X) cez zvukovku so simulátorom AFPD a funguje to bez problémov.
SVK 34-12
Alesmodelar
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Alesmodelar »

mb píše:Mal by ísť aj na AFPD; takýmto vyrobeným káblom sa dá spojiť aj setová Tx CADET 4 (aj Turnigy 9X) cez zvukovku so simulátorom AFPD a funguje to bez problémov.

a co optic 6 sport?:D
mb

#6 Příspěvek od mb »

To neviem - vyskúšaj, len neviem či tam nie je v Tx iná koncovka.
SVK 34-12
toty

#7 Příspěvek od toty »

Ahoj, našel jsem toto staré téma a rád bych se zpetal: koupil jsem Alphu 1500 se setovým výsílačem a tady se dozvídám, že bymožná šel připojit k PC (přes zvukovou kartu), platí to opravdu i o tomto setovém vysílači ? Nevím teď pořádně zda-li je Cadet V3 (to je na vysílači) to samé jako Cadet 4 (tento název mě řekli na podpoře u pecky).
Pokud to opravdu jde, na vysílačí je jediný konektor a ten jsem myslel, že je určený na nabíjení...můžete někdo poradit ?
Srážka s blbcem je problém, ale srážka s blbcem v zrcadlovém bludišti je neřešitelný problém..
toty

#8 Příspěvek od toty »

Tak už jsem to asi pochopil...Cadet 4 = Cadet V3. A konektor na PPM nemá, ale lze vytáhnout přímo z desky. Poradíte někdo?
Foto desky: https://drive.google.com/a/tyser.cz/#fo ... GZpT1EwSW8
Srážka s blbcem je problém, ale srážka s blbcem v zrcadlovém bludišti je neřešitelný problém..
toty

#9 Příspěvek od toty »

Kuba5
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Kuba5 »

Funguje to? Ja bych u Cadeta chtěl udělat konektor na žáka, T9X by byl učitel.
Jinak mám taky tu novou verzi Cadeta.
Diky
Swift II | T9X(OpenTX)
toty

#11 Příspěvek od toty »

Funguje to...tedy připojení na PC přes zvukovku. Mód učitel - žák jsem zatím nijak neprozkoumával...
kira44

usb převodník a dx8

#12 Příspěvek od kira44 »

zdravím,
mám takový problém a nevím zda dělám něco špatně já nebo je špatná elektronika.
Vlastním spektrum dx8 kde je propojovací kabel s jack koncovkou,ale usb převodníky mám pouze s kulatou koncovkou jako je VGA,koupil jsme si 3,5mm mono jack a napájel ho místo té kulaté.Po zastrčení mi vysílačka ukazuje že tam je kabel a že nevysílá,pc ukazuje že usb převodník je zapojen ,ale tím to končí usb převodník stále bliká a nekomunikuje s vysílačkou,ale kdysi usb fungovalo na jiné vysílačce bezproblému.Tak nevím zda v tom kabelu ještě něco není.
s pozdravem M.Kligel
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Ancistrus01 »

Mám s tímto také problém, udělal jsem si kabel a nainstaloval SmartPropoPlus a dle WinScope to funguje jak má, ale v AFPD to nefunguje. Jaké ovladače si mám stáhnout abych mohl vytvořit virtuální joystick na Win 8.1?
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“