rc simulator na pc...

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Sander

rc simulator na pc...

#1 Příspěvek od Sander »

Chcem sa opytat ako je to s tymi rc simulatormi. Dnes som si kupil od nine eagles bravo sx. Je mi luto ho hned rozbit prvy den a tak sa s nim pomalicky zoznamujem len tak pri malych otackach posuvanim po stole... Neni to bohvieco ale lepsie ako ho davat do kopy hned po prvom 30 sekundovom lete. A tak ked si chcem lietanie so 4-kanalom nacvicit na simulatore co mi k tomu treba??? Je to nejaky program + ovladac alebo sa da pouzit ten od vrtulnika co mam ale asi nie lebo nema nijaky vstup na usb alebo take nieco. Je to program vseobecne na 4-kanaly alebo konkretne na urceny typ??? Tiez by som potreboval poradit pripadne aky typ by som mal kupit. Dakujem za odpovede...
tromr
Kontaktovat uživatele:

Re: rc simulator na pc...

#2 Příspěvek od tromr »

Pokud ten vysílač nemá žádný výstup,tak to prostě nepřipojíš,potom ti nezbývá nic jiného,než si koupi např. Phoenix,Aerofly
Nebo koupit samostatnej ovladač a free simulátor např. FMS

http://www.modelarina.cz/rc-letecky-simulator-phoenix-usb-p-478.html
http://www.pelikan-outlet.cz/?sec=product&id=1718
Sander

#3 Příspěvek od Sander »

Diki za typ...
maroslong
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od maroslong »

Neblázni, je to hračka a nie je problém ju zvládnuť. Načo preboha simulátor... Mám Solo Pro II, na prvé lety som si vyrobil pomocný kríž z dvoch uhlíkových tyčiek a guličiek z EPP. Po nejakých piatich baterkách išiel kríž dolu, momentálne má nalietaných už cca 50 bateriek, začína to byť nuda a polámal sa len podvozok. Simulátor ti prd pomôže (snáď len v orientácii v rôznych polohách), chová sa to inak ako "naozajstný" model, je to oveľa stabilnejšie a lenivejšie.
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“