3Dćka -nejlepší z nejlepších

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.

Je lepší............?

Sebach CRAFTEPP
3
8%
RS 352 RC-FACTORY
17
43%
Thunder 3D EPP CRAFTEPP
2
5%
SU 29 RC-FACTORY
18
45%

Celkem hlasů: 40

Zpráva
Autor
djmikin
Kontaktovat uživatele:

3Dćka -nejlepší z nejlepších

#1 Příspěvek od djmikin »

Ahoj ,prohraboval jsem šuplíky a mám tu 4 HXTčka 900,regl 30A, motor od satrie vhodný do těchto letadel a baterek 1000,1300mah mám dost .Po prozkoumání internetu jsem vybral 4 nejlepší a nejlíbivější (pro mě) letadla.Zatím u mě vede Sebach od CraftEPP.Měli jste někdo možnost např. porovnat RS 352 a Sebacha od craftu? Nebo prostě nějakou možnost porovnat model CraftEPP a RC-Factory?Díky.Michal
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
Klubas
Kontaktovat uživatele:

Re: 3Dćka -nejlepší z nejlepších

#2 Příspěvek od Klubas »

Opravdu tam chceš dávat HXT900? Nic proti nim nemám ale možná by bylo lepší si u těchto modelů trošku připlatit za trošku rychlejší serva ne?
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
djmikin
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od djmikin »

Mají rychlost 0.12sec.Možná tu vyhrabu nějaký GWS ,nebo objednám GWSka.Ale já mám asi 12ks těch serv v různých modelech a šlapou bezproblému...
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
maroslong
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od maroslong »

Zahlasoval som pre SU 29. Ale je naozaj hlúposť hľadať najlepší z najlepších modelov a zabiť ho najlacnejšími čínskymi servami na trhu. Aj keď "bez problémov fungujú"...
djmikin
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od djmikin »

Našel jsem tu 3krát GWS Naro ,ale jedno vypadá ,že má v prčicích převody.Ty 2 fungují.Tak bych je dal na výškovku a směrovku a na křidélka dat ty 2 HXT900.No jinak SUčko má nejvíc hlasů zatím.Ale zároveň se mi nejméně zamlouvá.
Maro: Mohl bys zdůvodnit hlas zrovna pro SU29 ? :) Díky.M.
Angusss

#6 Příspěvek od Angusss »

Mám RS352 s rozpětím 1m a létá naprosto fantasticky. Mám tam také HXT900 a nemám s nimi problém, nijak mě nelimitují, možná časem
djmikin
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od djmikin »

A měl by někdo zkušenosti s tím Sebachem od Craftu ? Díky.M.
MarthiR

#8 Příspěvek od MarthiR »

Známy Sebacha 1m teď prodává na modelbazaru není sním spokojen, Podle jeho slov je RS 352 a Su 29 lepší a krom toho RC faktory to má dost vychytané.

Mě se víc líbilo SUčko takže sem ho koupil a mám tam také HXT900 a i on. Bohatě stačí, ovšem pokud budeš chtít opravdu lítat tvrdou akrobačku tak doporučím lepší serva. Do 1m doporučují motor o KW1000 a vrtuli GWS 10.5 a bude stačit i 20A reg. pokud dáš 3s 1000mAh a nebo 1300mAh (Mám tam také 1300mAh) a 8 minut úplně v poho a dobíjím okolo 820mAh (zaleží na tom jestli budeš lehce akrobatit nebo to honit po obloze)

Má ještě í Thundera ale menšího, ne metrovku a stím je také spokojen, dokonce stím lítal když bylo v nárazech 5m/s, Pravda bojoval stím trochu
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
djmikin
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od djmikin »

Díky za hodnocení,konečně delší příspěvek...Jinak napíšeš mi na toho kámoše,co pradává Sbacha mail?Možná bych ho koupil,je z těch letadel nejlíbivější ˇmomentálně pro mne.Rpzhoduju se mezi tím Sebachem a RS 352 teda...Opravdu nikdo neměl možnost porovnat tyto dvě letadla ? :)
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Milan Nes »

jinak HXT 900 u 3D akrobata sou opravdu limitem a to poznam i ja lama

proste pouzivas opravdu maximalni vychylky, nejde ani tak o rychlost (o tu teda taky de)
ale o plynulost a krok, koupil sem z HC Power HD digitaly a co sem driv neuvisel uz uvisim :)

900 ky pokud zacinas proc ne taky sem je v akrobatech lital ale pokud clovek chce jit dal tak musi dat misto 3 USD 13USD za servo :d

Milan
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Honza.V

#11 Příspěvek od Honza.V »

Měl jsem možnost letět s SBachem jak od RCF tak i od CraftEPP je to podobné, ale u mě vede značně SBach od RC-Factory, protože je trochu obratnější a i přesnější. Stavba je mnohem snažší u RC-Factory,kvuli propracované konstrukci.
Hlasoval jsem pro SBacha od RCF ,ale SU neni onic horší než SBach jen mám vkus spíš pro SBacha :D
MarthiR

#12 Příspěvek od MarthiR »

djmikin píše:Díky za hodnocení,konečně delší příspěvek...Jinak napíšeš mi na toho kámoše,co pradává Sbacha mail?Možná bych ho koupil,je z těch letadel nejlíbivější ˇmomentálně pro mne.Rpzhoduju se mezi tím Sebachem a RS 352 teda...Opravdu nikdo neměl možnost porovnat tyto dvě letadla ? :)

Deme dneska na 10 na zálet protože to bude foukat nejmín pak bude fučet až do konce týdne http://www.windguru.cz/cz/index.php?sc=3 takže se ho zeptám zda ho ještě má a pak ti sem napíšu, nebo mu přímo řeknu ať se stebou spojí. On má vyčleněný čas až po 20:00 na PC jinak tam není
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od TomasC »

Rozhodně doporučuji RCfactory stroje. Viděl jsem konstrukci CraftEPP v krabici, to mi stačilo.

Se servy HTX 900 nejsou problémy, jsou i dost rychlé, ALE mají malou výchylku. Z toho důvodu máš pak dvě možnosti:
mít malé výchylky a létat kulatou akrobacii
mít velké výchylky na 3D, kde nebude stačit síla serva a bude se to chovat překvapivě v závyslosti na rychlosti letu.

Nicméně je pravda, že ti to může stačit a pokud to pojmeš opatrně při stavbě, tak vyměnit serva je nejjednodušší.
maroslong
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od maroslong »

djmikin píše:Maro: Mohl bys zdůvodnit hlas zrovna pro SU29 ? :) Díky.M.

Objektívne som všetky tieto modely v ruke nemal. SU 29 áno, javí sa mi po všetkých stránkach výborný a premyslený, je jasné že ho navrhol a vyladil niekto kto vie čo robí. Letovo super. Na RS sa mi trochu nepáči tvar trupu, na SU zasa ten prstenec... SU 29 je mi proste sympatické, mám aj to malé S30 od Sebarta. To sú ale nepodstatné osobné pocity, nemyslím že RS bude po letovej stránke horší. Volil by som proste z ponuky RC Factory.
K tým servám, jasné že to bude lietať aj s nimi, ale kompromisne. Pripadá mi to trochu ako dať si ušiť oblek na mieru a nosiť k nemu topánky z tržnice.
djmikin
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od djmikin »

Jojo.Vyhrabu tu snad GWSka Naro ,ty jsou prý nejlepší ,za přijatelný peníz.Jinak dál pište názory,náměty,připomínky,rady :D .
MarthiR : Písni mi kdyžtak SZ ,co říkal .Nebo ať mi napíše na mail.Budu rád.Díky.M.
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“