Skladování letadel z EPP
- MarthiR
Skladování letadel z EPP
Zdravím všechny, jelikož sem hledal a nic nenašel chci se zeptat těch co mají letadla z EPP jak a kde skladujete přes zimu?
Nevím zda dělám dobře ale jinou možnost nemám jak jej pověsit. Použil sem nit ze stavebnice a pomocí háčku sem ji zavěsil
Nevím zda dělám dobře ale jinou možnost nemám jak jej pověsit. Použil sem nit ze stavebnice a pomocí háčku sem ji zavěsil
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Re: Skladování letadel z EPP
Mám to podobně 
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Klubas píše:Mám to podobně
Můžu se zeptat kolika lanky to máš přidělané? a kde jsou umístěny?
ja treba prez zimu skoro nic nesladuju
chodim litat i s epp jen benzinove vynecham ale jakmile roztaje snih voala chodim s kzdym
a z toho EPP my taky visi a nic by se ti nemnelo utrhnout protoze ty era sou hodne lehke 
:) Graupner MZ-12, Superzoom 4D, Katana s50, T-rex 450, Pluto,
Já sice nemám EPP, ale podobně mám pověšeného Zlína a na stropě Bellancu. Obojí pomocí provázků.
Mno viz dole par inspiraci. Nak
Ahoj já si se skladováním také nedělám těžkou hlavu, létat chodím celoročně jak s EPP tak s žhavíkem JOJÁkem ASP 8.5ccm
. Jen mám letadla položená na papírové bedně,aby se neudělali plošky na mechových kolečkách. Letiště mám 200m od baráku tak by bylo škoda nechat letadla celou zimu zahálet.
http://martin104b.galerie.cz/
Ancistrus01 píše:Klubas píše:Mám to podobně
Můžu se zeptat kolika lanky to máš přidělané? a kde jsou umístěny?
Snad to bude z obrázku kterej jsem teď splácal v malování aspoň trochu patrné. Na stropě jsou do sádroše "zašroubovány tři háčky od každého vede vlasec (0.5mm) k dalšímu. Z dvou pak vedou dolů další vlasce k letadlu a ten je normálně "zaháknut" za letadlo. Na vlasci mezi háčky jsou zavěšeny další letadýlka z kitů.
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
Nejlepší pověsit za motor
Mig 15 (Alfamodel), FW 190A (LM model), Fokker Dr.1 (VA models), Twinstar (Multiplex), Supermarine Spitfire (FMS), BF 109G (Parkzone), P-47 Thunderbolt (E-flite)
- MarthiR
Něak podobně to mám
MarthiR píše:Něak podobně to mám
to máš jenom tak provlečené?
Yak 55 RC-F
Já mám jedno pověšené za vlečný háček pro aerovlek a druhé pomocí dvou smyček, jednu na ose motoru a jednu na ostruze.
- MarthiR
Snickers píše:MarthiR píše:Něak podobně to mám
to máš jenom tak provlečené?
Jak to myslíš? Mám tam 2 háčky a ty mě drží kevlarová nit (ze stavebnice), na vrchu to mám přišroubované do dřeva v tom háčku je dírka a několikrát omotané, zasukované a slepené sekundákem a to samé i na sroubku.