Energic
Energic
Již velmi brzo ke mně dorazí můj další mazlík jménem Energic
Proto jsem založil toto samostatné vlákno. Zde se o modelu dozvíte maximálně možné, bude zde fotoseriál ze stavby. No a samozřejmně moje (a nejenom moje) subjektivní dojmy z létání, ale i objektivně změřená data z modelu.
Pro připomenutí . V příloze jsou 3D fotky konečné verze modelu. No a jako bonbonek, první video ze záletu předprodukčního, ještě neupraveného modelu.(došlo ještě k vylepšení trupu, toto je již zahrnuto do seriových kusů)
Odkaz na stažení videa
http://www.electro-team.net/Energic/vetron.wmv
Proto jsem založil toto samostatné vlákno. Zde se o modelu dozvíte maximálně možné, bude zde fotoseriál ze stavby. No a samozřejmně moje (a nejenom moje) subjektivní dojmy z létání, ale i objektivně změřená data z modelu.
Pro připomenutí . V příloze jsou 3D fotky konečné verze modelu. No a jako bonbonek, první video ze záletu předprodukčního, ještě neupraveného modelu.(došlo ještě k vylepšení trupu, toto je již zahrnuto do seriových kusů)
Odkaz na stažení videa
http://www.electro-team.net/Energic/vetron.wmv
Re: Energic
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
No bude i nebude...Na 3S-cca 1.8kW na 4S-3.8kW. Přeci jen Neu je někde jinde výkonem, než Kontronik. Ale!! Kontronik je zase lehce dostupný, takže záleží na osobních preferencích. Né každý potřebuje raketu. O Pepově konfiguraci Neu 1512 a 10S-2200 nemluvě ...to je samostaný příběh

- Homer.Simpson
Konecne video
V pohybe je este krajsi.
Co slubene info o cene, dostupnosti?
V pohybe je este krajsi.
Co slubene info o cene, dostupnosti?
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter
- kubadera
- Kontaktovat uživatele:
ano! sem s detaily!
rozpětí, konstrukce, kdo vyrábí, jak vyrábí, za kolik vyrábí...líbí se mi moc!
kubadera píše:ano! sem s detaily!rozpětí, konstrukce, kdo vyrábí, jak vyrábí, za kolik vyrábí...líbí se mi moc!
Vydrž fo večera, budou all data
Pro připomeutí 
Rozpětí modelu 2450mm
Délka modelu 1250mm
Nosná plocha 40,3dm/2
Plocha Vop 4,4dm/2
Prázdná hmotnost 1150-1200g.
Provedení modelu. Celouhlík křídlo, trup, vop. Pásnice křídla (nosníku) UMS uhlík.
Podle rozhovoru s výrobcem (což je Honza Stonavský ) je model de fakto zmenšené F3B. I chováním v letu.
Pokud z toho někdo neudělá přetíženou raketu, bude to fantastický model na denní poletování. Navíc velmi skladný. (Pepa má vyjímku, neb skoro 7kW raketu, to se hned tak nevidí...tam to schvaluji

(já ho s sebou budu vozit na služebky, tak model uvidí i na jiných letištích než je to moje..a to po celé ČR a občas i na SK)
Dotazy na cenu
No já ji samozřejmně znám, ale nechci ji tu řešit. Chci tu řešit jen a pouze model a jeho vlastnosti a vybavení. Proto zde jsou kontaky na výrobce. Velmi vážným zájemců dám do soukromé pošty i tel.číslo na Honzu Stonavského.
speedpulse@volny.cz
re video... Model byl poháněn jen tříčlánkem , proto je stoupavost taková katolická. Pohon (Kontronik) je na 6S pro plný výkon, na 3S je pak velmi pohodový.
Přemýšlím ještě nad jedním light pohonem a to i cenově. Na stránkách www.horejsi.cz je dostupná převodovka Kontronik 5,2/1 a HET motory (což jsou kopie Megy). Celková cena ještě menší než set Kontroniku a dostatečně výkoný pohon.
Rozpětí modelu 2450mm
Délka modelu 1250mm
Nosná plocha 40,3dm/2
Plocha Vop 4,4dm/2
Prázdná hmotnost 1150-1200g.
Provedení modelu. Celouhlík křídlo, trup, vop. Pásnice křídla (nosníku) UMS uhlík.
Podle rozhovoru s výrobcem (což je Honza Stonavský ) je model de fakto zmenšené F3B. I chováním v letu.
Pokud z toho někdo neudělá přetíženou raketu, bude to fantastický model na denní poletování. Navíc velmi skladný. (Pepa má vyjímku, neb skoro 7kW raketu, to se hned tak nevidí...tam to schvaluji
(já ho s sebou budu vozit na služebky, tak model uvidí i na jiných letištích než je to moje..a to po celé ČR a občas i na SK)
Dotazy na cenu
speedpulse@volny.cz
re video... Model byl poháněn jen tříčlánkem , proto je stoupavost taková katolická. Pohon (Kontronik) je na 6S pro plný výkon, na 3S je pak velmi pohodový.
Přemýšlím ještě nad jedním light pohonem a to i cenově. Na stránkách www.horejsi.cz je dostupná převodovka Kontronik 5,2/1 a HET motory (což jsou kopie Megy). Celková cena ještě menší než set Kontroniku a dostatečně výkoný pohon.
graup15 píše:O Pepově konfiguraci Neu 1512 a 10S-2200 nemluvě ...to je samostaný příběh![]()
Co je na tom malém motůrku špatný??
PepaK píše:graup15 píše:O Pepově konfiguraci Neu 1512 a 10S-2200 nemluvě ...to je samostaný příběh![]()
Co je na tom malém motůrku špatný??Je to jenom cca 6kW. Jo až tam bude aspoň 8 - a to ve vzduchu tak to bude docela slušný!!
Pepo neboj..nic
Masakr doufam že ne, protože už na další éro prozatím nebudou prachy. V sobotu jedu pro novýho speedfira F5B. Enigma bude mít bratříčka. 
- davehaja
- Kontaktovat uživatele:
graup15 píše:
Dotazy na cenuNo já ji samozřejmně znám, ale nechci ji tu řešit.
.
A v čem je problém sem napsat kolik si výrobce účtuje za model?
Web nemá(nebo jsem ho nenašel) a už vidím jak odepisuje na x mailu s dotazem na cenu....hlavně že víme kam všude budeš ero vozit...
davehaja píše:graup15 píše:
Dotazy na cenuNo já ji samozřejmně znám, ale nechci ji tu řešit.
.
A v čem je problém sem napsat kolik si výrobce účtuje za model?
Web nemá(nebo jsem ho nenašel) a už vidím jak odepisuje na x mailu s dotazem na cenu....hlavně že víme kam všude budeš ero vozit...
Jak jsem psal, napiš si o ceny výrobci.
pro davehaja:
to máš podobný jako u inzerátů - inzerent napíše a vyzdvihne jen to čím se lze pochlubit, pokud neuvede cenu, tak k chlubení rozhodně není. takže je už pak jedno jestli cena za holý model je 20, 30 nebo 40 tisíc, je to pro jinou cílovou skupinu než my. já si za dvacku koupím radši čtyřmetr.
to máš podobný jako u inzerátů - inzerent napíše a vyzdvihne jen to čím se lze pochlubit, pokud neuvede cenu, tak k chlubení rozhodně není. takže je už pak jedno jestli cena za holý model je 20, 30 nebo 40 tisíc, je to pro jinou cílovou skupinu než my. já si za dvacku koupím radši čtyřmetr.
martin z píše:pro davehaja:
Ty znáš 4metr za dvacku? Sem s tím