Změna módu vysílače Hitec Eclipse 7
Změna módu vysílače Hitec Eclipse 7
Ahoj.Potřebuji změnit mód 2 na mód 1 na vysílači Eclipse 7.Originální návod nemám a myslím,že tam je stejně napsáno,že to mám dát do odborného servisu.Má se změnou někdo zkušenost?Jednou jsem to dělal na jiném vysílači a tam se přendavalo pouze pérko a taková dlouhá páka.Vše se přeneslo na druhou stranu,akorát stranově obráceně.Potom se ještě přišrouboval plíšek na zoubek na plyn a hotovo.Je to u Eclipse stejné nebo jiné.Popřípadě nemá někdo fotky nebo odkaz na stránku s fotkami z úptavy?Díky
Re: Změna módu vysílače Hitec Eclipse 7
Pokud máš soft Palík, tak je to v návodu. pokud né, tak to bude na pokus. Zkus odšroubovat hlavní desku, jsou tam dva jumpery a mezi nima je nápis MODE, tak je zkus přehodit do druhé polohy. Je to bez záruky úspěchu ale mohlo by to fungovat, pak jen přehodit řehtačku plynu a pérko pro držení středu knyplu.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
ST píše:Pokud máš soft Palík, tak je to v návodu. pokud né, tak to bude na pokus. Zkus odšroubovat hlavní desku, jsou tam dva jumpery a mezi nima je nápis MODE, tak je zkus přehodit do druhé polohy. Je to bez záruky úspěchu ale mohlo by to fungovat, pak jen přehodit řehtačku plynu a pérko pro držení středu knyplu.
A v originálním softu je možnost změny z 1 na mode 2?
Tady jsem něco vygoogloval
http://www.avcom.co.za/phpBB3/viewtopic ... 16&t=78054
http://www.avcom.co.za/phpBB3/viewtopic ... 16&t=78054
http://tox232.webnode.cz
Udelas nejlip, kdyz budes kontaktovat p. Palika. Kdyz se s nim domluvis, prehodi ti mod i s kalibraci a da ti tam novy soft od nej, ziskas tim mnohem vic, nez je cena toho vykonu - platil jsem 830,-Kc vcetne postovneho asi pred mesicem.
jyrry.webnode.cz
jyrry píše:Udelas nejlip, kdyz budes kontaktovat p. Palika. Kdyz se s nim domluvis, prehodi ti mod i s kalibraci a da ti tam novy soft od nej, ziskas tim mnohem vic, nez je cena toho vykonu - platil jsem 830,-Kc vcetne postovneho asi pred mesicem.
A potom je v jeho sw možnost změny na 1,2,3,4 mód?Je v originálním sw někde v menu možnost 1 nebo 2 módu ke změně,jako u optica?Jo.Když si takový expert na eclipse s Palíkem. mám dotaz.Záleží na modulu a stáří vysílače.K p.Palíkovi chceme Eclipsky poslat s kámošem, až mi dojde modul frsky.Kámoš má asi 4 roky starou eclipse s frsky a já mám nejnovějši Eclipse, rok starou původně s Hitec 2,4 Ghz a nynívbude taky s frsky.Půjde do obou p Palík?Takže mi p Palík rádio přešroubuje?
Nejsem expert, jen mam 2 Eclipse s Palikem...
V nekterych Eclipsach je/byl nevhodny (maly) pametovy modul, ten Palik nahradi tak, aby byl dostatek mista pro 22 modelu. Mozna i proto jsem ted platil tolik, samotna zmena modu a soft by mohly vyjit jeste mene. Jinak mne upravoval Eclipsu 9 let starou (pred ctyrmi ??? roky) a ted i cca 3 roky starou. Myslim ze si poradi s kazdou.
Zmena modu, nevim jestli to slo i se tarym softem, zeptej se ho, urcite bude vedet. V jeho softu jsou vsechny moznosti 1,2,3,4. Prehodi ti vsechno co je potreba a hlavne osetri hw i sw.
V nekterych Eclipsach je/byl nevhodny (maly) pametovy modul, ten Palik nahradi tak, aby byl dostatek mista pro 22 modelu. Mozna i proto jsem ted platil tolik, samotna zmena modu a soft by mohly vyjit jeste mene. Jinak mne upravoval Eclipsu 9 let starou (pred ctyrmi ??? roky) a ted i cca 3 roky starou. Myslim ze si poradi s kazdou.
Zmena modu, nevim jestli to slo i se tarym softem, zeptej se ho, urcite bude vedet. V jeho softu jsou vsechny moznosti 1,2,3,4. Prehodi ti vsechno co je potreba a hlavne osetri hw i sw.
jyrry.webnode.cz
jyrry píše:Nejsem expert, jen mam 2 Eclipse s Palikem...
OK .Napíšu mu a domluvíme se.A ten modul hraje roli?
Jakej? Ten Eclipsackej? Ten urcite ne.
Ale kdybys chtel jen soft, posila se mu jen ten modul pod krytkou.
jyrry.webnode.cz
jyrry píše:Jakej? Ten Eclipsackej? Ten urcite ne.
No.U mé eclipse chci změnu módu + sw,ale kámoš chce jen sw,tak uvidím jak to uděláme.Díky
Změna modu z 2 na 1 jde.
Celkem dost práce. Pořídit Palíka je podle mne lepší. Získáš možnost přehazovat mody v software, paměť na víc modelů a lepší software ve vysílačce.
Ta paměť na víc modelů je většinou ve vysílači už osazená a Palík na rozdíl od originálního software ji umí vyžít.
- Musí se vymontovat základní deska a přeházet propojky.
Vymontovat křížové ovladače a přehodit páku která dělá střed na výškovce. Při tom se musí demontovat potenciometr na každém křížovém ovladači.
Celkem dost práce. Pořídit Palíka je podle mne lepší. Získáš možnost přehazovat mody v software, paměť na víc modelů a lepší software ve vysílačce.
Ta paměť na víc modelů je většinou ve vysílači už osazená a Palík na rozdíl od originálního software ji umí vyžít.
Multiplex Royal Evo9 upgradované na Pro9 (fw 2.62) + 2,4GHz DuplexEX (Neboť jak praví Avenger: Duplexák nehádá Duplexák ví.)