Hi
Jsem nasel bug v poslednim softiku 1.08(1).
Pokud radio vysila, vlezu do nastaveni krivek plynu (kolektivu) a aktivuji hold vsech kanalu a pote opustim menu krivek, ale ne tuknutim do exitu, ale dlouhym pridrzenim exitu, tak vsechny kanaly zustanou zablokovane:-)
Hitec Aurora bug
Hitec Aurora bug
Pletuchy
s Horusem
s Horusem
Re: Hitec Aurora bug
Ježišmarjá - u jakýho letadla ,vrtulníku či jiné poletuchy a u jaké sestavy tuhle složitou manipulaci používáš?????

tak s tímhle jsem se ještě při testování nesetkal, ale při provozu, když vysílám, tak do změn v nastavení preventivně nelezu, raději vypnu vysílání.
Doufám, že ta blokace kanálů Ti po resetu zmizela.
Doufám, že ta blokace kanálů Ti po resetu zmizela.
Některé věci na světě fungují jen proto, že mají svá tajemství
Díky za info, je vidět že ten dlouhej exit není odladěnej, a bůhví co tam ještě bude, jsem stále u předchozí verze a tohle by se mi taky mohlo stát... a co když pak bez vypnutí znovu vstoupíš do křivek a pak se dostaneš exitem postupně na hl. menu? Odblokujou se?
Když letadlo kouří, je to správně!
Zatim jsem to testnul(nechtene) jen u heli, dle meho nazoru je to u vsech fci, kde se aurora pta na zamceni kanalu a ja to zamceni potvrdim.
K zruseni teto blokace:
1. vlezt opet do krivek a potvrdit blokovani kanalu a opustit toto menui kratkym exitem.
2. vypnout, zapnout radio
3. vybrat jiny model a vratit se
Nejlepsi je, ze servo monitor ukazuje, ze je vse ok, jen kanaly
jsou ponekud tuhe.
K zruseni teto blokace:
1. vlezt opet do krivek a potvrdit blokovani kanalu a opustit toto menui kratkym exitem.
2. vypnout, zapnout radio
3. vybrat jiny model a vratit se
Nejlepsi je, ze servo monitor ukazuje, ze je vse ok, jen kanaly
jsou ponekud tuhe.
Pletuchy
s Horusem
s Horusem
to zní hodně zrádně.. budu to muset také otestovat. Dík.
Některé věci na světě fungují jen proto, že mají svá tajemství
Prosím odrerportuj to Hitecu, nejlépe Mikeovi Mayberrymu, http://www.hitecrcd.com/team-hitec/team ... index.html, ten je v Hitec diskuzích na RC Groups, Flying Giant a Helifreak nejaktivnější ...
Odepsano od Hitecu: otestujou.
Psal jsem to Mikeovi Mayberrymu.
Psal jsem to Mikeovi Mayberrymu.
Pletuchy
s Horusem
s Horusem