Oracover - bubliny
Oracover - bubliny
Budu dělat povrchovku na větroni Oracoverem. Na první vrstvu by měly přijít ozdobné proužky celkem široké (2-12cm), takže asi taky z Oracoveru. Nevím, jak je tam nažehlit bez bublin, když jsem to dělat u průhledné fólie byl výslekek špatný- bylo tam hodně bublin. Teď je to neprůhledný Oracover, ale stejně, je nějaký fígl, jak to nažehlit bez bublin ? Nebo nějakou rozumnou náhradu za další vrstvu Oracoveru ?
Re: Oracover - bubliny
Číňania to robia tak, že do tej spodnej vrstvy napichajú dierky. Ja som tiež dengľavý to nažehliť bez bublín, tak to robím rovnako. Funguje to skvele.
Take my love, take my land, take me where I cannot stand
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...
ja nevim, ja s oracoverem nikdy problemy nemel, bubliny sem resil tak ze sem vzal vetsi teplotu, nahral folii vzal bavlneny kapesnik a poradne to vyhladil, pokud to byl opravdu oracover a povrch predtim byl cisty (pozor na piliny na nich oracover nedrzi a prach) tak se to krasne vyhladilo
nebo fenem s nahubkem (pozor abys neutavil fen)
posledni varianta je napichavat spendlikem (to sem delal u tech sr*ckovejch folii co pouziva pelikan a jeu podobny)
nebo fenem s nahubkem (pozor abys neutavil fen)
posledni varianta je napichavat spendlikem (to sem delal u tech sr*ckovejch folii co pouziva pelikan a jeu podobny)
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Zde se ale bavíme o nažehlení folie na folii, tam je riziko bublin velmi veliké a vyhladit problematické.
To propichování by muselo asi být husté, navíc mám tu fólii na balzovým potahu, takže by to ten vzduch odvádělo asi hůř. Jak se pracuje se samolepicími fóliemi, např. Oratrim ? dělá to bubliny ?
- maroslong
- Kontaktovat uživatele:
Základ je SPRÁVNA TEPLOTA. Oproti nažehľovaniu na balzu pomerne nízka. Napichanie spodnej vrstvy špendlíkmi je dobrá finta a pomôže, ale pri správnej teplote a trochu praxe to nie je nutné. Aj so samolepkou bez praxe narobíš bubliny. Na to je iná finta, navlhčenie podkladu jarovou vodou. Je to profi postup, pri lepení veľkoplošných reklamných plôch.