Limit RCVS
Limit RCVS
Nemáte tušení, zda někdo prodává stavebnice (nejlépe ARF) větroně Limit pro soutěže RCVS? Díky za info!
Zdravím.
Stavebnice se nedělá, a myslím, že ani neprodává, jelikož je to model, který staví na zakázku pan Josef Bíbr. Bavíme-li se o stejném Limitovi....
Takže...spojit se s J. Bíbrem a domluvit se s ním. Je tomu již 5. let, co jsme od něho dostali plánek na Limita. Ale už ho asi nemám...rozdal, půjčoval...přišel jsem o něho.Ale mohu říci, že lépe létající model RCV2 speciálku jsem nikdy nikde neviděl. Fakt
Stavebnice se nedělá, a myslím, že ani neprodává, jelikož je to model, který staví na zakázku pan Josef Bíbr. Bavíme-li se o stejném Limitovi....
Takže...spojit se s J. Bíbrem a domluvit se s ním. Je tomu již 5. let, co jsme od něho dostali plánek na Limita. Ale už ho asi nemám...rozdal, půjčoval...přišel jsem o něho.Ale mohu říci, že lépe létající model RCV2 speciálku jsem nikdy nikde neviděl. Fakt
Na vše mám SPEKTRUM :)
Jenom na manželku nefunguje :(((( :)))))
- vachys
- Kontaktovat uživatele:
Jestli chceš tak ti dám na Pepu telefon - do soukromých zpráv. Mám taky jednoho Limita, přímo po Pepovi. Jinak on teďka dělá trošku jinačí modely než, je třebas tady můj http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=5949
začal dělat nový typy - je to krapet jiný a o něco lehčí - http://lmk-chotebor.rajce.idnes.cz/RCVS ... 280065.jpg
začal dělat nový typy - je to krapet jiný a o něco lehčí - http://lmk-chotebor.rajce.idnes.cz/RCVS ... 280065.jpg
- vachys
- Kontaktovat uživatele:
Dolfi píše:Fotky dobrý...znám...taky jsem tam u Vás lítal závody.
Z těch fotek...z té druhé sady není pořádně vidět o který model nyní jde, co dělá p. Bíbr.
Mohl bys z té hromady fotek vybrat jenom tu jednu, aby bylo jasný o co go???
Dík
Nevim jestli ti dobře rozumím:D ale ten novej Limit je hned na tý první fotce, vlastně ta na kterou odkazuji (oba dva to jsou - modrej a červenej) Vím není to moc vidět pro srovnání. Má to ale trošku jinej trup a směrovku, myslim, že menší rozpětí. Lepší vidět na nějaký soutěži.
---------------------------------------------------------------------------------------
27.srpna 2011 – RCVS, klub LMK Havlíčkův Brod, Havlíčkobrodská termika
3.září 2011 - RCVS, klub LMK Hořice v Podkrkonoší - Domoslavice
10. září 2011 – RCVS, klub MK Mělník
24.září 2011 - RCVS,klub LMK RC Limit (Podhořany u Ronova)
Re: Limit RCVS
Zdravim
Uz nejaky ten cas rozmyslam ze by som si zaobstaral tento naozaj skveli model. Bohuzial o nom nie je vela informacii. Cize to ze je skveli usudzujem iba z tych informacii ktore som nasiel na nete. Pravdu povediac som sa do neho zamiloval
Sa pozrite na tie skvele krivky:)
Teraz vazne. Ako sa dostat ku tomuto modelu bud k planu alebo k nejakemu kusu? Poctivo sledujem modelbazar, rozne fora, inzeraty no tadial cesta nevedie. Nakolko ma zaujem o tento model nepresiel zvazujem aj kupu od vyrobcu. Poradte stary harcovnici
S pozdravom ERIK
Uz nejaky ten cas rozmyslam ze by som si zaobstaral tento naozaj skveli model. Bohuzial o nom nie je vela informacii. Cize to ze je skveli usudzujem iba z tych informacii ktore som nasiel na nete. Pravdu povediac som sa do neho zamiloval
Teraz vazne. Ako sa dostat ku tomuto modelu bud k planu alebo k nejakemu kusu? Poctivo sledujem modelbazar, rozne fora, inzeraty no tadial cesta nevedie. Nakolko ma zaujem o tento model nepresiel zvazujem aj kupu od vyrobcu. Poradte stary harcovnici
S pozdravom ERIK
Bohužel, myslím že pokud jsi již nekontaktoval p.bíbra tak nemáš šanci přímo od něj tento model do konce roku získat. Do konce roku má 12 modelů udělat a to je naprosto nesplnitelné sousto. Takže ti nezbývá nic jiného než se mrknout po něčem na modelbazaru. nicméně pro zájemce o plánek - Plán se již překresluje a vyjde na úplně posledního limita který je zatím vyroben jen jeden kus, nicméně měl jsem tu možnost ho vidět v akci a vypadá velice slibně, nevím dke plán vyjde ale bude. Ještě podotknu že je úplně jedno jak starého limita seženeš, já například mám limita z roku 1986 tudíž dědeček a vyhrál jsem s ním celou tuhle sezónu. Je to hlavně o rukách. Jinak pomulu se mi to přestává líbit jak je všude samej limit asi postavím zase něco svýho...
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=312_________________www.rcplanes.estranky.czvolmar
Už jsem si sehnal LIMITA i já. Je sice bouranej , ale bude doma. Navíc, to že je všude samej LIMIT zrovna v této kategorii je spíše dobré...podle mě. Pakliže máme všichni stejný náčiní...i když starší..či mladší model, dokazuje, že je to skutečně o rukách a instinktech. Já v tom nevidím problém. Naopak...udělal bych z toho LIMIT CUP
volmar píše:Bohužel, myslím že pokud jsi již nekontaktoval p.bíbra tak nemáš šanci přímo od něj tento model do konce roku získat. Do konce roku má 12 modelů udělat a to je naprosto nesplnitelné sousto.
Tedy já si teď prostě musím rýpnout - připadá mi docela zábavné, když vznikne "retrokategorie", ve které se létá s modely "jako dříve", ale pak čtu, že je pro zájemce někdo musí sekat jak na běžícím páse. Zjevně to, že u RCV2 bývala samozřejmostí i vlastní stavba, už je na zájemce trochu moc silné kafe
- kocour
- Kontaktovat uživatele:
Byly doby, kdy se na přihlášce podepisovalo prohlášení, že soutěžící sám postavil přihlašovaný model. Vedly se debaty, do jaké míry to splňuje model ze stavebnice.
Lítám blbě, ale rád http://www.kocour111.rajce.idnes.cz
On ale není problém postavit si svého LIMITa sám.
Nebyl problém se u p.Bíbra zastavit a o plánek požádat. Nemohu napsat, že ho mám, protože jsem jej někomu půjčil a už se mi nevrátil..nicméně, měl jsem ho. To, že lidé chtějí po autorovi modelu, aby jim jej sestrojil sám Vám vadí???
To si děláte srandu ne?? Kolik jiných lidí a malých firem staví tzv. na zakázku??
Neznáte ...třeba p. Leoše Svobodu?? Mám pokračovat???
Trochu mi to zavání závistí. Já to vidím trochu jinak.
Jeden člověk přišel na závod RCV2-S s modelem: " hele kdes ho vzal....sem si postavil sám...hmmm..paráda..postav mi ho taky..."
No a už to jelo.
Nebyl problém se u p.Bíbra zastavit a o plánek požádat. Nemohu napsat, že ho mám, protože jsem jej někomu půjčil a už se mi nevrátil..nicméně, měl jsem ho. To, že lidé chtějí po autorovi modelu, aby jim jej sestrojil sám Vám vadí???
To si děláte srandu ne?? Kolik jiných lidí a malých firem staví tzv. na zakázku??
Neznáte ...třeba p. Leoše Svobodu?? Mám pokračovat???
Trochu mi to zavání závistí. Já to vidím trochu jinak.
Jeden člověk přišel na závod RCV2-S s modelem: " hele kdes ho vzal....sem si postavil sám...hmmm..paráda..postav mi ho taky..."
No a už to jelo.
Ach jo, fascinuje mě, kolik lidí v diskusích naprosto nechápe pobavenou nadsázku... Sám proti stavbě na zakázku nemám nic - zrovna se mi třeba na zakázku dělá dost nestandardní kompozitový Shock pro kategorii F5J (to, že používám modely podobné cenové kategorie, snad vylučuje i jakoukoli závist).
Jen jsem si zkrátka spojoval zrovna kategorii RCVS spíš se snahou o takový ten "tradiční přístup" a ta informace o tom, jaké kvantum modelů pro tuto kategorii se dělá na zakázku mi popravdě lehce vyrazila dech - tohle jsem zrovna v RCVS opravdu nečekal.
Proti panu Bíbrovi ani slovo - tomu to přeju beze zbytku
Mimochodem jeden dotaz k RCVS - předpokládám, že by nebyl přijet na soutěž s modelem, vybaveným i brzdícími štíty, které na tuto akci odpojím (a klidně demonstrativně přelepím kusem izolepy)?
Jen jsem si zkrátka spojoval zrovna kategorii RCVS spíš se snahou o takový ten "tradiční přístup" a ta informace o tom, jaké kvantum modelů pro tuto kategorii se dělá na zakázku mi popravdě lehce vyrazila dech - tohle jsem zrovna v RCVS opravdu nečekal.
Proti panu Bíbrovi ani slovo - tomu to přeju beze zbytku
Mimochodem jeden dotaz k RCVS - předpokládám, že by nebyl přijet na soutěž s modelem, vybaveným i brzdícími štíty, které na tuto akci odpojím (a klidně demonstrativně přelepím kusem izolepy)?
Model..jako model.Pro každého diamant. Ale....
Pravidla v této kategorii jsou jasně daná.Myslím, že budeš muset ten štít přelepit...ba dokonce "možná" vyjmout servo.
prostě...v modelu by měla být pouze serva dvě. Hold...budeš si muset nechat postavit Limita
Fakt jsem vtipnej
Pravidla v této kategorii jsou jasně daná.Myslím, že budeš muset ten štít přelepit...ba dokonce "možná" vyjmout servo.
prostě...v modelu by měla být pouze serva dvě. Hold...budeš si muset nechat postavit Limita
Fakt jsem vtipnej
Já se kvůli podobné vtipnosti zlobit nebudu
Limita ale neobjednám, mám rozdělaného něco jiného.
Jinak mi to nedalo a právě jsem otevřel Sportovní řád 2011 - po přelepení štítu a vytažení konektoru z RX nemůže nikdo ani pípnout, je tam doslova řečeno, že "počet dálkově řízených prvků je omezen na dva servomechanismy". Odpojené servo už není dálkově řízené, takže pohoda, klidně můžu dát 10 odpojených serv do čumáku jako zátěž

Jinak mi to nedalo a právě jsem otevřel Sportovní řád 2011 - po přelepení štítu a vytažení konektoru z RX nemůže nikdo ani pípnout, je tam doslova řečeno, že "počet dálkově řízených prvků je omezen na dva servomechanismy". Odpojené servo už není dálkově řízené, takže pohoda, klidně můžu dát 10 odpojených serv do čumáku jako zátěž