likvidace lipolky
likvidace lipolky
Po shlednuti několika videi jak exploduje lipolka jsem na jednom starsim dvouclanku zkousel co to provede kdyz se vyzkratuje a krom toho že se nafoukla se žadnej ohňostroj nekonal.Prostě jenom zadymila stloustla a nic.Zkoušel jsem ju dovažovat troškou olova ze vzduchovky ať splaskne a zase nic.Připada mi že na těch videich davaji k těm baterkam nějakou pyrotechniku

harleyrfutaba T7C T Rex 450 pro super combo Honey bee upgrade Drn
Čmelák ve výstavbě......
Čmelák ve výstavbě......
JMalik píše:Jo, to určitě![]()
![]()
Nedělám si prdel myslim to fakt vážně.Žádnej vybuch nebyl a celkem dost mě to zklamalo.Už měla dost odslouženo,nabijel jsem ju jen klasickym setovym nabiječem cca 2 roky a když jsem koupil měřśk a pořádnou nabiječku tak jsem se nestačil divit po nabiti-3,18 3,09 a cca 10 minut po dokončeni nsbijeni 3,17 a 3,01 druhej článek.Tak jsem ju odsoudil k trestu smrti vyskratovánim když furt přeživala dal jsem ji pár ran z milosti a nic.Už je to tyden,leži v betonovym korytě na pozorováni a žádná změna furt je nafoukla jak utopenej slon ale jináč nic.Kdybych to tušil jak to bude probihat tak to natočim...
harleyrfutaba T7C T Rex 450 pro super combo Honey bee upgrade Drn
Čmelák ve výstavbě......
Čmelák ve výstavbě......
jednou sme ten test delali, do 1300mAh 1C baterky sme museli prat 10A asi 5 minut, pak teda konecne bouchla, nejdriv dym a pak vyslehly plameny.
je to tak dva roky
http://www.youtube.com/watch?v=20tXEQmcpvo
ale jednou sem prosek doma vrtuli taky 3s 1300mAh a mel sem docela nahnano, jiskrilo to a dymylo, takovejhle ohnicek v byte bych sice asi hasicakem vyresil ale koberec by uz nebyl asi nikdy tak hezky jako driv
je to tak dva roky
http://www.youtube.com/watch?v=20tXEQmcpvo
ale jednou sem prosek doma vrtuli taky 3s 1300mAh a mel sem docela nahnano, jiskrilo to a dymylo, takovejhle ohnicek v byte bych sice asi hasicakem vyresil ale koberec by uz nebyl asi nikdy tak hezky jako driv
Naposledy upravil(a) Loner dne úte 28.06.2011 10:07, celkem upraveno 1 x.
corsair píše:už jsem to tu psal, na balkoně vlivem přebíjení mi bouchla lipolka tří článek-tři rány jak z děla, tři metrové zášlehy a spol.-vážně není o co stát...takže v rámci pokusů doporučuji ji dát přebíjet,nebudete se stačit ani divit
muzes nejak bliz popsat to prebijeni? proc se nabijecka nevypla automaticky po nabiti?