POMOC graupner cirrus 75 SPĚCHÁ!

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Stenly
Kontaktovat uživatele:

POMOC graupner cirrus 75 SPĚCHÁ!

#1 Příspěvek od Stenly »

Ahoj potřeboval bych poradit chci prodat tohohle větroně a potřeboval bych vědět kolik dřív stál nebo za kolik by se dal prodat,je v pěknym stavu,jako novej.Je kněmu udělanej pilon s motorem(enya 2,5).Lítá perfektně akorát nám tady leží na skříni,protože lítáme akrobaty.Kdyby jste se naněj chtěli podívat,popřípadě koupit tak budem,prodávat i další letadla(větroně malý elektrycký a další věci i na Rc auta) na VC Mělníka (na parkovišti u auta),pro víc info SZ.
Prosím dyštak téma přehodte do jiné sekce jestli se tosem nehodí díky Stenly :D :wink:
Acromaster(Multiplex)-NEW designFlash (Rc-factory)JAZZ (Rc-factory)EasyGlider (Multiplex)HK450(komplet Alu)Trainer 60Optic 6 (Modul Assan 2.4Ghz)Moje modely: http://stenlyjirec.rajce.idnes.cz/
kocour
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od kocour »

Opravdu těžko poradit. Graupnerova stavebnice Cirrus 75 vznikla někdy na přelomu 70. a 80. let a v tehdejší ČSSR se neprodávala. Já jsem měl stavebnici původního Cirruse koupenou v r. 1977 za 1100.- Kčs (+všimné). Tenhle model byl RTF, tedy tak 2-3násobná cena. Dnes modely současné, této velikosti, nové, můžou stát tak 4-5 tisíc Kč. U tohohle Cirruse 75 hraje velkou roli čas, já bych tipoval tak 1-1,5tis., pokud je ve velmi dobrém stavu, bez motoru. Neměl nejspíš řízená křidélka (jen S+V). Trup byl mnohem štíhlejší, než by odpovídalo přesnému zmenšení. Já bych takový model, pokud je v dobrém stavu, bral spíš jako polotovar k dalšímu tvoření. Tady určitě křidélka, případně brzdy a elektromotor do čumáku.
Lítám blbě, ale rád http://www.kocour111.rajce.idnes.cz
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“