Power Peak B6 EQ-BID 12/220V a nabíjení NIMH

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
vladho

Power Peak B6 EQ-BID 12/220V a nabíjení NIMH

#1 Příspěvek od vladho »

Zdravím,

mám otázku o nabíjení NIMH 8,4V 1100mA 7x2/3A nabíječkou PowerPeak.
Nabíjím to teď prodem 0,4A, a nevím jesli mi tato nabiječka sama vypne po dobití nebo ne.
A dajší dotaz, jaké je pravidlo pro nabíjení těchto baterek....tz, jakým proudem po jakou dobu.
Procházel jsem hodne dikusí ale jsem z toho jelen:)
dík
bekmen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od bekmen »

Na té nabíječce by měl být automatický program pro nabíjení Ni-Mh baterek (Charge Ni-Mh) - ten navolíš, zmáškneš start...a dál se o nic nestaráš. Až je baterka nabitá, tak to zapípá :D !
Beta 1400, Spitfire (Dynam), P - 51 Mustang (SDM), F 18 Blue Angel (Robbe), Minimag (Multiplex), Easy Glider El. (Multiplex), Futaba T6EX 2,4 GHz, Easy Star Set (Multiplex) prodáno
vladho

#3 Příspěvek od vladho »

bekmen píše:Na té nabíječce by měl být automatický program pro nabíjení Ni-Mh baterek (Charge Ni-Mh) - ten navolíš, zmáškneš start...a dál se o nic nestaráš. Až je baterka nabitá, tak to zapípá :D !

díky to jsem potreboval vědět.
a ten proud 0,4A je OK?
bekmen
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od bekmen »

...proud si nabíječka reguluje sama dle potřeby - zrovna nabíjím tu samou baterku starší verzí tvé nabíječky a aktuálně tam leze 0,65A.
Beta 1400, Spitfire (Dynam), P - 51 Mustang (SDM), F 18 Blue Angel (Robbe), Minimag (Multiplex), Easy Glider El. (Multiplex), Futaba T6EX 2,4 GHz, Easy Star Set (Multiplex) prodáno
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“