Pomoc se Simstickem a jeho připojením

Dneska se procesory objevují všude, pokud máte nějaký nápad, či udělát, tak se neváhejte pochlubit.
Zpráva
Autor
vladho

Pomoc se Simstickem a jeho připojením

#1 Příspěvek od vladho »

Potřebuju poradit prosím,
dnes jsem si koupil Spektrum DX7SE, AR6110, a SIMSTICK pro připojení k počítač (bezdrát).
Simstick jsem připojil k počítači a prostě zaboha ho nemůžu načíst. Na netu jsem snad prošel včechny diskuse a buď nic nebo jsem to asi nepochopil:) Někde mají ješťě na Simsticku propojeni usb a jack, ten nemám.
Chci to zatím jen na FMS a RC Desk pilot, no a pak se kdyz tak uvidi.

Teprve začínám, tak mějte se mnou prosím soucit:))))
Genagen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Genagen »

A vysilacku pripojujes k pocitaci a) zapnutou nebo b) vypnutou? spravne je za b) vyvnutou
vladho

#3 Příspěvek od vladho »

postup dělám následující.....zapojím SIMSTICK s nasazeným příjimačem do USB - nemám tam propojené USB s Jackem. - příjimač nesvítí....zapnu vysílačku.....přijimač se rosvítí.... a nic :( .....
baisy

#4 Příspěvek od baisy »

Vidí počítač to nové zařízení?
Myslím tím USB co je v něm zapojen. Pravděpodobně nemá ovladač.

Baisy
moje hračky
http://baisy.rajce.idnes.cz/letadla/
vladho

#5 Příspěvek od vladho »

Ano to je ten problem.....zkoušel jsem to na dvou noteboocich s WinXP a W7, a nikde se mi to nechytlo. Zajímalo by mne proč musí být propojen usb s jackem na simsticku. Ten propojeny nemam jak jsem napsal výše.
baisy

#6 Příspěvek od baisy »

Má ten Simstick nějaký CD s ovladači?
Pokud ne, tak zagůgluj a hledej nějakej ovladač. Bylo by super najít na krabici domovský stránky produktu a zjistit kde je ovladač.

Baisy
moje hračky
vladho

#7 Příspěvek od vladho »

nemá žádné CD a na netu jsem nic nenašel, hledal jsem to včera asi 3 hodiny....a nikde nic. Pokud Ten Simstick někdo má tak by mě fakt zajímalo jak to připojil.
Genagen
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Genagen »

vladho píše:nemá žádné CD a na netu jsem nic nenašel, hledal jsem to včera asi 3 hodiny....a nikde nic. Pokud Ten Simstick někdo má tak by mě fakt zajímalo jak to připojil.

http://www.simstick.co.uk/instructions.php

Tenhle navod vypada srozumitelne. Je tam video, jednotlive kroky, podpora simulatoru...

A je to druhy odkaz na klicove slovo simstick v google...
vladho

#9 Příspěvek od vladho »

ano máte pravdu, to všechno tam je a našel jsem to včera ale problém je následující... mám sparovaný vysílač s přímačem, zapojím to do USB se simstickem...podotýkám že nemám propojené na simsticku USB a jack, kabel nemám. zapnu vysílačku a rozsvítí se přímač(jen svítí-nebliká) a prostě dál nic...počítač mi to nenajde....ovladače jsem nikde nenašel
jsem v koncích:)))
baisy

#10 Příspěvek od baisy »

Myslím si že není splněn step 3.

Mám doma USB = jack. pokud chceš tak Ti jej zapůjčím jsi-li z Prahy.
Bohužel jsi si nevložil do profilu odkud jseš.

Ještě mě napadá že jsi to koupil. Bylo to nový v krámě anebo bazar od někoho?

Baisy
moje hračky
vladho

#11 Příspěvek od vladho »

jsem ze zdaru nad sazavou, profil upravim:)

kupoval jsem to vsechno vcera v kostkamodelcentru, jak vysilac, primac, tak stick. mas taky DX7SE? nevim jaky kabel dokoupit aby to fungovalo. je jich moc, futaba a pod.
Jsem celkem nastvany protoze jsem to kupoval jako celek s tim aby to fungovalo a proste ono to nejede:)
Kdybych to vedel ze s tym budou takove problemy tak se na to vykaslu. Jaky používáš simulator?
diky
Peter

#12 Příspěvek od Peter »

vladho píše:jsem ze zdaru nad sazavou, profil upravim:)

kupoval jsem to vsechno vcera v kostkamodelcentru, jak vysilac, primac, tak stick. mas taky DX7SE? nevim jaky kabel dokoupit aby to fungovalo. je jich moc, futaba a pod.
Jsem celkem nastvany protoze jsem to kupoval jako celek s tim aby to fungovalo a proste ono to nejede:)
Kdybych to vedel ze s tym budou takove problemy tak se na to vykaslu. Jaky používáš simulator?
diky

Pozri toto asi budes musiet kupit ten kabliK ak ho nemas JE TO KABLIK PHOENIX SIMULATORA KTOREHO OBIDVA KONCE SA ZAPOJA DO SIMSTICK
http://www.youtube.com/watch?v=55I7DR24 ... re=related
baisy

#13 Příspěvek od baisy »

Koukám na ty stránky v UK a docela nechápu. Ten kabel se dává jako součást hardware v originál balíčku simulátoru?
Mám samozřejmě sim a ovladač za 600 od Pecky.
Nemám DX ale Futaba FX30. Mám kabely na propojení vícero systémů na sim s USB koncovkou. Poté jsem si půjčil ovladač s USB koncovkou.
Pokud to neklapne u Kostky, tak v pátek jedu večer směr Brno, tak bych Ti jej mohl půjčit aby se s kabelem dalo propojit rádio a PC.
Dej foto jaký to má konec na rádiu, kouknu jestli to vůbec mám. druhá strana je USB.

Baisy
moje hračky
Peter

#14 Příspěvek od Peter »

baisy píše:Koukám na ty stránky v UK a docela nechápu. Ten kabel se dává jako součást hardware v originál balíčku simulátoru?
Mám samozřejmě sim a ovladač za 600 od Pecky.
Nemám DX ale Futaba FX30. Mám kabely na propojení vícero systémů na sim s USB koncovkou. Poté jsem si půjčil ovladač s USB koncovkou.
Pokud to neklapne u Kostky, tak v pátek jedu večer směr Brno, tak bych Ti jej mohl půjčit aby se s kabelem dalo propojit rádio a PC.
Dej foto jaký to má konec na rádiu, kouknu jestli to vůbec mám. druhá strana je USB.

Baisy

Ano ten kablik je sučastou kazdeho PHOENIX simu !!!
bez neho to nepojde :-(
vladho

#15 Příspěvek od vladho »

na radiu zadny vystup neni, je to odlechčena verze která nemá žádný výstup, ale se simstickem pry funguje. Je to i na oficialnich strankach. Nechci ted kupovat zadny simulator a používat napr. Clearview-demo, FMS, nebo RC deskpilot. Pak se rozhodnu který koupím.
Chtěl bych vás poprosit jen o jednu věc.
Pokud máte simstick, skuste vypojit propojeni USB a JACK, jen jesli Vám to počítač najde. Chci zjistit jestli nemám třeba špatný simstick.
Mockrát vám děkuji za pomoc :)
Odpovědět

Zpět na „Procesory a jiné vychytávky“