a moc se mě to líbí, pořizovací cena v přepočtu do 2 mill. a člověk by už s tím ledacos mohl provádět, případně i do podnikání či leteckou školu
stránky výrobce
http://www.rotorway.com/index.php
corona píše:Sefis8 píše:...Počul som od jedného mladého čo nedávno dokončil školu pre pilotov lietadiel, že hlavne nesmieš prekročiť max. výšku letu, myslím že spomínal 150 m., a môžeš letieť...
To těžko, když pro ULL platí zákaz letů níže než 150 m nad terénem a nad zastavěnou plochou ještě výše.
Peteer píše:Ahoj, narazil jsem na netu na tohle - ............
a moc se mě to líbí, pořizovací cena v přepočtu do 2 mill. a člověk by už s tím ledacos mohl provádět, případně i do podnikání či leteckou školu
stránky výrobce
JMalik píše:Peteer píše:Ahoj, narazil jsem na netu na tohle - ............
stránky výrobce
Informuj se na skutečnou cenu toho mixeru plně vybaveného a pak taky na legislativu co je možné provádět s UL.
Další věc je, že ani letová hodina není nejlevnější a o tom, jak a kde je možné s tím létat si zjistíš na nejbližším AK letišti
Peteer píše:cena je 2 mill. cca četl jsem o tom i článek už to u nás jeden pán postavil
JMalik píše:Peteer píše:cena je 2 mill. cca četl jsem o tom i článek už to u nás jeden pán postavil
.......Asi nejznámější je Kompres. První skutečně použitelný z těch mrňat je .......