Nekdo ma pejska ,nekdo....
lvi...
Jednou ho, BLBA! stejně sežerou...jednemu lvovi hrkne v bedně a bude ve prdeli....doslova! Dobrý den přeju. hehehehehehe...
- zdendys
- Kontaktovat uživatele:
Re: lvi...
ladaxvx píše:Jednou ho, BLBA! stejně sežerou...jednemu lvovi hrkne v bedně a bude ve prdeli....doslova! Dobrý den přeju. hehehehehehe...
Proč BLBA? Já třeba smekám, a mám k němu hluboký obdiv.
Hoch totiž, na rozdíl od některých umí víc, než psát podobné soudy.
Aby jsi se nedivil, že budeš mrtvý dřív než on, protože Tě zabije BLB za volantem "hehehehehehe"...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
ladaxvx píše:Jednou ho, BLBA! stejně sežerou...jednemu lvovi hrkne v bedně a bude ve prdeli....doslova! Dobrý den přeju. hehehehehehe...
Nejsou určitě o nic nebezpečnější, jak nějakej špatně vychovanej rotvajler kterýho si koupí nějakej jouda aby si vylepšil image...
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
Tie levy ma od malicka spava s nimi zije s nimi ...chlapek to uz robi desitky let !!!
http://www.lionwhisperer.co.za/
http://www.lionwhisperer.co.za/
..ale nehrkne, neni to clovek, takhle totiz premyšlíme my, ale ne zvířata, oni jsou totiž daleko čitelnější a pokud ten človíček ví co dělá a bude toho lva respektovat, on bude respektovat jeho.
Druhá věc je, že se nesmí bát a musí dát svou vůli najevo, jinak si lvíček začne pohrávat, no a nějakých 350 kilo a ta síla pak může i zabít, ale ne úmyslně. Staší když ho zalehne na 5 min., jen tak z legrace.
VBC Racing, Sanwa, Team Orion
Ámenzdendys píše:ladaxvx píše:Jednou ho, BLBA! stejně sežerou...jednemu lvovi hrkne v bedně a bude ve prdeli....doslova! Dobrý den přeju. hehehehehehe...
Proč BLBA? Já třeba smekám, a mám k němu hluboký obdiv.
Hoch totiž, na rozdíl od některých umí víc, než psát podobné soudy.
Aby jsi se nedivil, že budeš mrtvý dřív než on, protože Tě zabije BLB za volantem "hehehehehehe"...