dneska jsem chtěl jít konečne zalítat T600-jít dovážit listy a dát všecko mechanicky správně abych neměl subtrimy na rudle.
roztočil jsem vrťas a cumím co to dělá, nějak se mi rozházely mixy nebo co, když jsem ho chtěl naklonit dopředu tak se zároveň nakláněl doleva a když dozadu tak do prava a u klonění ten samej problém - doprava se naklonil zároveň dopředu ....
už v minulosti jsem pokažde musel znova a znova před každym letem trimovat vysílač (mám DX6i) abych mohl bezpečně vzlétnout,ale bral jsem to jako předletovou kontrolu. Ale to co se mi stalo teďka mi doslova vyrazilo dech, tak vás prosím žádám o pomoc co tomu je, jak se to dá zpravit a kde je chyba.
P.S. od posledního letu jsem nehrabal ve vrťasovi na mechaniku ani elektroniku a to samé ve vysílači-s tou jsem jenom lítal na simu.
Uvažuji že to dám nějakému odborníkovi, nechcu být hazardér. Nemám odvahu se v tom nějak razantně šťourat, krom mechaniky.
(mám ho kvůly létání a ne šourání, pokud ho konečně nějak dobře rozchodím a nebudu každej let muset obsolvovat to, co se mi stalo dneska, tak se v tom nebudu už rýpat ani za zlaté prase-výměny ND je samozřejmostí ale)