Proč se ptáte pilotů F1, jaké auto je nejlepší na nákupy?
Proč se ptáte pilotů F1, jaké auto je nejlepší na nákupy?
Proč se všichni chodí ptát pilotů formule 1, jaké superlevné autíčko je nejlepší na nákupy do Teska? Smiřte se s tím, že oni to prostě nevědí.
Když se ptáte pilotů F1 na auta, nedivte se, že se s vámi budou bavit o formulích. Chcete li se něco dozvědět o Fiátku do Teska, ptejte se u Teska.
Když se chcete bavit o hračkách, pobavte se v hračkárně.
A vy piloti F1 na dotazy k hračkám proste nereagujte, protože za chvíli z fora o F1 bude hádací forum plné zbytečných a nikám nevedoucích debat o Fiatech - těch co chtějí Fiata a nerozumí tomu s těmi co je fiat nezajímá a taky tomu nerozumí.
Jestli jsem špatně pochopil směrování fora a tato diskuze je nepatřičná, nebudu se na adminy zlobit, když ji smažou - jen jsem si myslel, že je to místo pro řešení problému 3D a maketových pilotů a ne hračkárna a omlouvám se.
Když se ptáte pilotů F1 na auta, nedivte se, že se s vámi budou bavit o formulích. Chcete li se něco dozvědět o Fiátku do Teska, ptejte se u Teska.
Když se chcete bavit o hračkách, pobavte se v hračkárně.
A vy piloti F1 na dotazy k hračkám proste nereagujte, protože za chvíli z fora o F1 bude hádací forum plné zbytečných a nikám nevedoucích debat o Fiatech - těch co chtějí Fiata a nerozumí tomu s těmi co je fiat nezajímá a taky tomu nerozumí.
Jestli jsem špatně pochopil směrování fora a tato diskuze je nepatřičná, nebudu se na adminy zlobit, když ji smažou - jen jsem si myslel, že je to místo pro řešení problému 3D a maketových pilotů a ne hračkárna a omlouvám se.
Naposledy upravil(a) Howking dne úte 07.12.2010 11:17, celkem upraveno 1 x.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- no tady bych polemizoval - je to stejná hračka jako špičková tenisová raketa ve srovnání s platovou mřížkou na pěnový balonek. Je to sportovní náčinírobotmz píše:zmier sa s tým že aj heli za 200 tis, korún je tiež hračka... takže trochu pokory...
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
No, já nevím, ale tohle fórum je snad pro všechny, kdo má zájem o RC lítání. Buďme rádi, že se tady objevují i tací, co si koupili, nebo dostali hračku. Vždyť je to proto, že je to zajímá, chtějí něco víc.
Já sám mám létající hračky, makety i to "sportovní nářadí" a používám všechno podle situace a nálady.
Ještě bych připomněl, že některé dnešní hračky jsou dál než výkřiky techniky před takovými deseti až patnácti lety.
Já sám mám létající hračky, makety i to "sportovní nářadí" a používám všechno podle situace a nálady.
Ještě bych připomněl, že některé dnešní hračky jsou dál než výkřiky techniky před takovými deseti až patnácti lety.
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Asi bych to takhle nehrotil. Vážím si lidí co prostě nemají tolik financí na koupi slušného vybavení a přesto do toho jsou zapálení a snaží se. A vážím si jich víc než lidí co nevědí co s penězi koupí to nejdražší ale nevědí proč.
Jen mě mrzí, že když člověk napíše že heliny prostě jsou jedna z nejdražších modelářských odvětví, tak tomu nikdo ze začínajících nechce věřit. A je to dáno hlavně nabídkou a masáží všech možných prodejců modelářské veteše v Tescu a pod. Pak se těžko věří že to může být drahé, když to támhle přece prodávají ze 3 tis.
Jen mě mrzí, že když člověk napíše že heliny prostě jsou jedna z nejdražších modelářských odvětví, tak tomu nikdo ze začínajících nechce věřit. A je to dáno hlavně nabídkou a masáží všech možných prodejců modelářské veteše v Tescu a pod. Pak se těžko věří že to může být drahé, když to támhle přece prodávají ze 3 tis.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Hračky jsou hračky, to je jedna stránka, ale...
Ale taky sem opravdu choděj i lidi, kteří viděli na modelhobby lítat Novotnýho s trexem500. Vyvalili bulvy a přišli se sem zeptat, kterej že vrtulník do tří tisíc si maj koupit, aby to lítalo tak, jak to tam viděli. A co jim na to máš odpovědět?
Ale taky sem opravdu choděj i lidi, kteří viděli na modelhobby lítat Novotnýho s trexem500. Vyvalili bulvy a přišli se sem zeptat, kterej že vrtulník do tří tisíc si maj koupit, aby to lítalo tak, jak to tam viděli. A co jim na to máš odpovědět?
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
To co se tu řeší v každém druhém vlákně
Proč se takovéhle věci neřeší třeba na RunRyderu nebo na Helifreaku ? Tam je dotaz, jednoznačný, k věci. Pak se dá taky jednoznačně a k věci odpovědět. Nevšiml jsem si, že by se tam stále dokola řešily takové "nesmysly" jako tady. Prostě jsme jiní.
Proč když potřebuju něco vědět musím jít k "blbejm" amíkům ?
Proč se takovéhle věci neřeší třeba na RunRyderu nebo na Helifreaku ? Tam je dotaz, jednoznačný, k věci. Pak se dá taky jednoznačně a k věci odpovědět. Nevšiml jsem si, že by se tam stále dokola řešily takové "nesmysly" jako tady. Prostě jsme jiní.
Proč když potřebuju něco vědět musím jít k "blbejm" amíkům ?
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Znam spoutu lidi co si kupujou heliny.. clovek si rekne.. je to levny, synkovi se to bude libit protoze je to proste helikoptera.. hop->2500.. doma po vybaleni "proctou navod", zapojej vsechno a 1m helikopterku si pusted treba v obejvaku.. proc ne ze
rozbije si tam par veci,heli na s*acky protoze proste nevi co delat.. co ted?
kouknout na ostatni, vsem to lita tak pro me ne? -> opravy za 2000 -> pokus o let venku protoze doma to jaxi neslo.. -> mirnej vanek me nezastavi.. kdyz to lita vsem tak me taky.. -> pokus o vzlet-> vyneseni, uneseni vetrem-> zmatek a zbesile toceni s packama.. nepovedlo se
zklamani, heli do hnoje protoze to je proste sunka co nelita..
a tak to dneska chodi
a tak to dneska chodi
- DaveLister
Podle me by nebylo uplne od veci sem jako dulezite pripichnout tema, kde by se zacatecnikum vysvetlilo ze jsou vrtulniky a hracky. K tomu ze vrtulnik se za 3 tisice provozovat neda a hracka neudela to co T500 kterej videli nekde litat.. k tomu by se pridali nejake nejoblibenejsi otazky a podobne. Podobne to maji i na tom helifreaku 
Naposledy upravil(a) DaveLister dne úte 07.12.2010 12:06, celkem upraveno 1 x.
- přestalo je bavit ztrácet čas hledáním relevantních iformací v záplavě hádek o hračkách. Opravdu Helifreak je na to lepší. snad jsme neprozradili místo, které je třeba zaplatit hádkami o hračkáchpkotatko píše:pns píše:Oni ti "piloti F1" jsem už dávno nechodí.... Bohužel
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl