Proč se ptáte pilotů F1, jaké auto je nejlepší na nákupy?

Sem budou přesunuty zajímavá vlákna ze Smetiště. Vlákno zde nemůže vzniknou, ale lze v něm pokračovat.
Zpráva
Autor
Howking
Kontaktovat uživatele:

Proč se ptáte pilotů F1, jaké auto je nejlepší na nákupy?

#1 Příspěvek od Howking »

Proč se všichni chodí ptát pilotů formule 1, jaké superlevné autíčko je nejlepší na nákupy do Teska? Smiřte se s tím, že oni to prostě nevědí.

Když se ptáte pilotů F1 na auta, nedivte se, že se s vámi budou bavit o formulích. Chcete li se něco dozvědět o Fiátku do Teska, ptejte se u Teska.

Když se chcete bavit o hračkách, pobavte se v hračkárně.

A vy piloti F1 na dotazy k hračkám proste nereagujte, protože za chvíli z fora o F1 bude hádací forum plné zbytečných a nikám nevedoucích debat o Fiatech - těch co chtějí Fiata a nerozumí tomu s těmi co je fiat nezajímá a taky tomu nerozumí.

Jestli jsem špatně pochopil směrování fora a tato diskuze je nepatřičná, nebudu se na adminy zlobit, když ji smažou - jen jsem si myslel, že je to místo pro řešení problému 3D a maketových pilotů a ne hračkárna a omlouvám se.
Naposledy upravil(a) Howking dne úte 07.12.2010 11:17, celkem upraveno 1 x.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
robotmz

#2 Příspěvek od robotmz »

zmier sa s tým že aj heli za 200 tis, korún je tiež hračka... takže trochu pokory...
diablotin

#3 Příspěvek od diablotin »

dřív to tak opravdu bylo,ale s přibývajícím počtem hraček na trhu a posléze i ve vzduchu to skončilo takhle.
nevím proč spousta lidí reaguje na dotazy o kterých nic nevědí a tudíž ani neporadí.
Naděje umírá až po nás.
Howking
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Howking »

robotmz píše:zmier sa s tým že aj heli za 200 tis, korún je tiež hračka... takže trochu pokory...
- no tady bych polemizoval - je to stejná hračka jako špičková tenisová raketa ve srovnání s platovou mřížkou na pěnový balonek. Je to sportovní náčiní :-D (můj názor, hádat se nechci)
youtube.com/heyingosl
AR1
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od AR1 »

To je zase věc.
Speedy
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Speedy »

No, já nevím, ale tohle fórum je snad pro všechny, kdo má zájem o RC lítání. Buďme rádi, že se tady objevují i tací, co si koupili, nebo dostali hračku. Vždyť je to proto, že je to zajímá, chtějí něco víc.
Já sám mám létající hračky, makety i to "sportovní nářadí" a používám všechno podle situace a nálady.
Ještě bych připomněl, že některé dnešní hračky jsou dál než výkřiky techniky před takovými deseti až patnácti lety.
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od pkotatko »

Asi bych to takhle nehrotil. Vážím si lidí co prostě nemají tolik financí na koupi slušného vybavení a přesto do toho jsou zapálení a snaží se. A vážím si jich víc než lidí co nevědí co s penězi koupí to nejdražší ale nevědí proč.
Jen mě mrzí, že když člověk napíše že heliny prostě jsou jedna z nejdražších modelářských odvětví, tak tomu nikdo ze začínajících nechce věřit. A je to dáno hlavně nabídkou a masáží všech možných prodejců modelářské veteše v Tescu a pod. Pak se těžko věří že to může být drahé, když to támhle přece prodávají ze 3 tis.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
krtek2k

#8 Příspěvek od krtek2k »

Hračky jsou hračky, to je jedna stránka, ale...
Ale taky sem opravdu choděj i lidi, kteří viděli na modelhobby lítat Novotnýho s trexem500. Vyvalili bulvy a přišli se sem zeptat, kterej že vrtulník do tří tisíc si maj koupit, aby to lítalo tak, jak to tam viděli. A co jim na to máš odpovědět?
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Azy
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Azy »

tohle je pěkně napsaný to si musim zapamatovat
MK Katoda Sokolov :-)
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od pkotatko »

To co se tu řeší v každém druhém vlákně :wink:
Proč se takovéhle věci neřeší třeba na RunRyderu nebo na Helifreaku ? Tam je dotaz, jednoznačný, k věci. Pak se dá taky jednoznačně a k věci odpovědět. Nevšiml jsem si, že by se tam stále dokola řešily takové "nesmysly" jako tady. Prostě jsme jiní.
Proč když potřebuju něco vědět musím jít k "blbejm" amíkům ?
pns

#11 Příspěvek od pns »

asi budu zvracet...

mela by se tu zalozit sekce pro piloty f1...
EVIL IS BACK 15.5.2012
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od pkotatko »

pns píše:asi budu zvracet...

mela by se tu zalozit sekce pro piloty f1...

Oni ti "piloti F1" jsem už dávno nechodí.... Bohužel
Cmelak007

#13 Příspěvek od Cmelak007 »

Znam spoutu lidi co si kupujou heliny.. clovek si rekne.. je to levny, synkovi se to bude libit protoze je to proste helikoptera.. hop->2500.. doma po vybaleni "proctou navod", zapojej vsechno a 1m helikopterku si pusted treba v obejvaku.. proc ne ze :-) rozbije si tam par veci,heli na s*acky protoze proste nevi co delat.. co ted? :-) kouknout na ostatni, vsem to lita tak pro me ne? -> opravy za 2000 -> pokus o let venku protoze doma to jaxi neslo.. -> mirnej vanek me nezastavi.. kdyz to lita vsem tak me taky.. -> pokus o vzlet-> vyneseni, uneseni vetrem-> zmatek a zbesile toceni s packama.. nepovedlo se :-) zklamani, heli do hnoje protoze to je proste sunka co nelita..

a tak to dneska chodi :-)
DaveLister

#14 Příspěvek od DaveLister »

Podle me by nebylo uplne od veci sem jako dulezite pripichnout tema, kde by se zacatecnikum vysvetlilo ze jsou vrtulniky a hracky. K tomu ze vrtulnik se za 3 tisice provozovat neda a hracka neudela to co T500 kterej videli nekde litat.. k tomu by se pridali nejake nejoblibenejsi otazky a podobne. Podobne to maji i na tom helifreaku :)
Naposledy upravil(a) DaveLister dne úte 07.12.2010 12:06, celkem upraveno 1 x.
Howking
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Howking »

pkotatko píše:
pns píše:Oni ti "piloti F1" jsem už dávno nechodí.... Bohužel
- přestalo je bavit ztrácet čas hledáním relevantních iformací v záplavě hádek o hračkách. Opravdu Helifreak je na to lepší. snad jsme neprozradili místo, které je třeba zaplatit hádkami o hračkách :-)
youtube.com/heyingosl
Odpovědět

Zpět na „Smetiště - zajímavosti“