preprava modelu v strešnom boxe
preprava modelu v strešnom boxe
Vozíte niekto modely lietadiel v strešnom boxe? Aký box máte?
Re: preprava modelu v strešnom boxe
ddrmodes píše:Vozíte niekto modely lietadiel v strešnom boxe? Aký box máte?
Zase až takový zázrak to není-vcelku jen na větroně-trupy,ale zase moc se tam napchat nedá-hlavně je opruz,pokud ho máš sundavat a nandavat,já ho vozil trvale,ale spíš jsem do něj pchal vše ostatní-co překáželo modelum uvnitř auta.Bud to bude hovado,nebo se do něj nic nevejde-modely.
- pert
- Kontaktovat uživatele:
Jestli v něm plánuješ vozit i věci třeba na dovolenou, tak budiž. Ale jestli to má být jen na přepravu modelů, tak za ty peníze pořídíš bednu na míru a ještě ti zbyde na mnohem užitečnější věci k modelaření. Kámoš takhle přepravuje Galánku 4m a je spokojen. Ta bedna slouží jako přepravní a taky jako uskladňovací. Nemusí se bát že se éro poškodí když zrovna nelítá.
- marman
- Kontaktovat uživatele:
Taky se mi osvědčila bednička. Vejdou se do ní 1-3 rozložená éra a dobře slouží k bezpečnému uskladnění kdekoliv i k přepravě v ruce i v autě. I do auta naloženého rodinou se vejde klidně jako první věc do kufru (no, je delší, takže vede dopředu mezi sedadly) a kolem a na bednu klidně naložím všechny tašky a jiné krámy. Od doby, co mé ratolesti po té krabici lozily (poprvé mi zatrnulo, ale následky žádné...) se nebojím éra kompletně obložit bagáží
Na střechu se v létě dají kola, v zimě lyže, nebo nic a bude nižší spotřeba. Ale vím i o lidech, co uznávají jinou filozofii a bez rakve nevyjedou (nemodeláři)...
A když řekla: "Dáme si bublinky?", vzal jsem Merlina a šel si zalítat.
Prý nemyslím na budoucnost, tak přístě polítám radši s Future...
- marman
- Kontaktovat uživatele:
ddrmodes píše:to čo si tu napísal za haluz? že nie som modelár lebo nosím model v strešnom boxe?
To je jako na mě? Nevidím na střešním boxu nic nemodelářského. Jen jsem napsal, že mezi mými kamarády, není žádný modelář, který by měl box pořád na střeše. Ale že jsou takoví, kteří v praxi s "trvalým boxem" jezdí i když tam tahají jiné krámy a ne éra. To abych si i tady každý text nechal kontrolovat právníkem, jestli náhodou nemůže se někoho dotknout dvojím výkladem, i když se jen snažím někomu poradit?
A že jezdí i modeláři s boxem (nebo s érem na střeše bez boxu...), je vidět třebas tady: http://www.kolmanl.info/index.php?show=show_txt&alias=RLUNAK_PREPRAVA#za%20anotaci - jen malá inspirace
A když řekla: "Dáme si bublinky?", vzal jsem Merlina a šel si zalítat.
S tím vožením modelu rovnou na střeše raději opatrně,kámošovi ulétla na dálnici kabina od 2,5m Extry a rovnou ji rozšmelcoval kamion,já jel zalétávat většího 4m větroně a dělal jsem si na křídla spešl krabici z takového toho plástvového plastu,jen jsem nestihl udělat učka,která měli zapadnout do zahrádky a říkal jsem si,pro jednou se to neposere-posralo,hned na prvním kilometru na dálnici rupnul přední gumicuk a krabice opustila střechu,naštěstí hned za mnou nikdo nejel a ta dva metry dlouhá bedna sedla podélně na dělící pás,pak jde už o jediné,rozhodnout se zda skočit pod kola ostatních aut ve snaze zachránit zatím nepoškozený model,nebo čekat na zázrak až nikdo chvilku nepojede.Převézt model na střeše někde ve vesnici od baráku k letišti polní cestou ano,ale na delší vzdálenost je dobré mít ho uvnitř auta,případně v homologovaném-vymyšleném střešním boxu.
A nebo takhle http://www.rcalbum.com/photoView.php?id ... r=4&amode=
Blbý je že je to omezeno rozpětím
. Tohle má 2,2 a přepravní odzkoušená rychlost 50km/h

Blbý je že je to omezeno rozpětím
geo