GEE BEE

Sem budou přesunuty zajímavá vlákna ze Smetiště. Vlákno zde nemůže vzniknou, ale lze v něm pokračovat.
Zpráva
Autor
volente
Kontaktovat uživatele:

GEE BEE

#1 Příspěvek od volente »

Má někdo tento model?
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=6746
Co v tom máte za motor, jakou vrtuli a vůbec vaše zkušenosti. Chtěl bych si udělat radost pod stromeček.
F 104 je můj sen
corsair
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od corsair »

Nemám ho, ale co znám tak všechny modely BG bývají sviňuchy, tak nějak kvůli celkové konstrukci a co koukám, tak dokonce na HC to pod modelem píšou,což už je co říct. To varovaní mě právě od koupi odradilo.Pokud koupíš,rád si později poslechnu tvé zkušenosti z provozu,protože jako model to vypadá velmi dobře.
Angusss

#3 Příspěvek od Angusss »

Ahoj, tento model si pořídil táta před půl rokem. Od té doby na něj stále nadává a ještě s ním nebyl ve vzduchu, prý se tak možná ani nestane. Je strašně těžký, uchycení podvozku je přímo do křídla bez jakéhokoliv nosníku.

Hezké na koukání, do vzduchu to bude asi horší...
corsair
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od corsair »

Angusss píše:Ahoj, tento model si pořídil táta před půl rokem. Od té doby na něj stále nadává a ještě s ním nebyl ve vzduchu, prý se tak možná ani nestane. Je strašně těžký, uchycení podvozku je přímo do křídla bez jakéhokoliv nosníku.

Hezké na koukání, do vzduchu to bude asi horší...

Díky,opět jsem ušetřil na jiný model :lol: , to jsem někde četl,že to je letící cihla, trup je laminát a dost těžký.
diablotin

#5 Příspěvek od diablotin »

GEE BEE snad ani jinak létat nemůže.Představte si že by to lítalo jak školní větroň.a navíc předpokládám že minimální plocha bude asfalt z ničeho jiného to asi neostartuje
Naděje umírá až po nás.
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od sharkcom »

... a hlavně s takovou potvorou přistát a neulomit podvozek a nebo alespoň nepřevrátt to na boudu... :roll:
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
JMalik

Re: GEE BEE

#7 Příspěvek od JMalik »

volente píše:Má někdo tento model?
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=6746
Co v tom máte za motor, jakou vrtuli a vůbec vaše zkušenosti. Chtěl bych si udělat radost pod stromeček.

Už jsem o tom asi dvakrát , třikrát vážně uvažoval ve větší verzi.
Něco dělá (dělal) Donuts, potom tady byl ten nádherný racer co se dovážel i do ČR.
Zatím mě vždycky odradila plocha, kterou máme k dispozici - tráva a rozhodně to není golfové hřiště. Ale stroj je to nádherný. U tohoto typu je bezpodmínečně nutné udržet hmotnost dole, jinak budeš stále lepit a ne létat. :wink:
jikr

#8 Příspěvek od jikr »

http://www.badan.cz/ - při téhle velikosti už bych se trávy nebál :)
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od sharkcom »

Mno jo, ale to je GB 2. To už aspoň lítalo. Ta první pixla má větší boční plochu trupu jak nosnou ploch křídla. Tedy alespoň u originálu...
JMalik

#10 Příspěvek od JMalik »

sharkcom píše:Mno jo, ale to je GB 2. To už aspoň lítalo. Ta první pixla má větší boční plochu trupu jak nosnou ploch křídla. Tedy alespoň u originálu...

Ano , tohle už je pro zbabělce. Opravdový pilot létá G jedničku. :lol:
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od RiMr »

Že by to byl tedy nejen "Widow maker" ale i "RCGarbage maker"? :D
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od sharkcom »

Mno pokud myslíš, že může lítat sud tak třeba ne.. :lol:
volente
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od volente »

No tak to jsem se toho dozvěděl!!! Napsal bych vám " neserte" , ale ještě by jste to vzali vážně a praskali by jste :roll: .
O letových vlastnostech originálu je toho všude dost. A jinak když si někdo koupí takový model a pak ho půl roku haní a nepošle ho do vzduchu tak se má věnovat tak maximálně plastikům. Tak díky za rady a konstruktivní příspěvky o ničem, ale jsme na smetišti tak čemu se divit že 8O
F 104 je můj sen
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od RiMr »

volente píše:No tak to jsem se toho dozvěděl!!! Napsal bych vám " neserte" , ale ještě by jste to vzali vážně a praskali by jste :roll: .
O letových vlastnostech originálu je toho všude dost. A jinak když si někdo koupí takový model a pak ho půl roku haní a nepošle ho do vzduchu tak se má věnovat tak maximálně plastikům. Tak díky za rady a konstruktivní příspěvky o ničem, ale jsme na smetišti tak čemu se divit že 8O

Když někdo na dobře míněné poznatky o daném typu reaguje takhle nevděčně a ještě pi*uje, a k tomu ještě jiné modeláře kvůli jejich (ne)lítání o kterém ví úplné ho*no kádruje a posílá ke kitařům, měl by se na modelařinu vybodnout a věnovat se politice.
Tam berou nevděčné ko*oty všemi deseti!!!
JMalik

#15 Příspěvek od JMalik »

volente píše:No tak to jsem se toho dozvěděl!!! Napsal bych vám " neserte" , ale ještě by jste to vzali vážně a praskali by jste :roll: .

Jenom to nečteš :lol:
Normální člověk si z toho udělá úsudek, že to co chceš Ty, je díky tomu laminátu dost těžké a o podvozku bych si nedělal iluze. Pokud máš k dispozici trochu horší trávu, tak budeš na přistání zakopávat a bude se z toho s takhle malým i blbě startovat. Že to chce dost slušně páčkovat je první předpoklad k tomu, aby jsi to nenesl po létání domů v igelitce.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště - zajímavosti“