radian s dx5

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
begformercy

radian s dx5

#1 Příspěvek od begformercy »

Dobrý den chtěl bych se zeptat na váš názor na toho to větroně jestli je vhodnej pro začínajícího.A jestli je lepší než easystar myslím tím pro začátečníka. dík a zaodpovědi
Rampa_Mc_Qwak
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Rampa_Mc_Qwak »

Ahoj, já mám Radiana už rok a je to relativně krotký letadlo. Lítá jako vlaštovka, hodíš proti větru a bez motoru drží výšku. Je to moje druhý letadlo, po setovym supercubu, kterej byl permanentně na maděru jsem pořídil Radiana a to je pohodový lítání. Takže za sebe můžu vřele doporučit...
begformercy

#3 Příspěvek od begformercy »

Jo dík a odpověd a začínal jsi sním uplně sám nebo ti někdo pomáhal
Rampa_Mc_Qwak
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rampa_Mc_Qwak »

Začínal jsem sám, vlastně jsem ho koupil jako PnP, a osadil ho přijímačem z toho 100x rozštípanýho Pipera. Když hned nebudeš dělat blbiny, měl by sis to lítání užít... Klidně ho na trávě hoď vodorovně proti větru, bez motoru, a jen si ho nech sklouznout, ale počítej, že se pro něj projdeš :lol: Nechce se mu na zem...
BOBIKA
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od BOBIKA »

ahoj mám taky radiana,pro začátečníka je to supr model málo náročný a pěkný polítání,pokud budeš chtít víc info tak písni na sz.ale vřele doporučuji,má jednu nevýhodu nemá ovládaná křidélka ale i tak lítá hezky. :P
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,
norinco

jj

#6 Příspěvek od norinco »

jj, souhlasím s chlapci nade mnou.
Wild Hawk -> Radian -> P-51D Mustang BL
Vašek1948
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Vašek1948 »

Mohu potvrdit co již bylo zde řečeno. Radian mě velmi mile překvapil jak letově, tak váhově. Letová váha je 760 g, což je o dost lehčí než udává výrobce. Po motorové stránce také dobrý.
Arx
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Arx »

Radian je naprostá bomba. Tím, že nemá křidýlka, bych se vůbec netrápil. Lítá skvěle, někdy až moc - pokud se chytíš v termice, je to kolikrát o nervy dostat ho dolů. V beztermickým počasí na originál baterii ( 1300mAh ) minimálně 3/4 hodiny ve vzduchu.
Tak teda dobře, já vám na to letiště chodit budu, ale běda vám, běda vám! jestli mi to nepude!
BOBIKA
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od BOBIKA »

lítám stím v téhle zimě a je to supr polítání,zítra půjdu z novu :P už jsem viděl novýho radiana s křidélky taky pěkný :lol:
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“