Zkrácená anténa
Zkrácená anténa
Objednal jsem si na tomto webu zkrácenou anténu a nedošlo mi nic (ani potvrzení objednávky). Nevíte někdo, jestli to objednávání vůbec funguje? Nikdo mi ani neodpověděl na urgenci e-mailem. 
- vonRichthofen
Objednával jsem si ji taky. Došla mi bez "varování" cca po třech měsících. To už jsem měl samozřejmě jinou... nechci malovat čerta na zeď, ale ty antény má snad posílat kdosi z tohoto webu ttp://www.rcservis.cz/, ale je to bez záruky, už si to moc nepamatuju.
RE
No ja sem si tu objednaval ten tomahawk a asi po dvou mesicich mi volali se ten co jsem si objednal tak uz nedelaj ale ze maj uplne jinej a tak jestli ho chci... v tu dobu jsem mel uz tornado... takze jsem to nastesti zrusil... ale jinak si myslim ze nato jak je tento server dobrej... tak ma teke sve chyby... a to treba v to objednavani!!!
S pozdravem Makuko
S pozdravem Makuko
Gumova antena Graupner 35MHz
Koupil jsem subj. na www.hobbyteam.cz, dneska jsem na louce zkousel dosah na zemi, mirny skubani zacalo lehce za 100 metrama od radia, coz bylo mily prekvapeni. Porovnaval jsem to s dosahem teleskopicky anteny a subjektivne to bylo skoro stejny.
Tak bud je ta zkracena extra dobra nebo teleskopicka spatna a nebo se to pozna jen ve vzduchu??
Tak bud je ta zkracena extra dobra nebo teleskopicka spatna a nebo se to pozna jen ve vzduchu??