Minititan + Turnigy 9x
Minititan + Turnigy 9x
Ahoj všem , můžete mi poradit s touto heli, elektriku jsem nikdy nelétal, jsem v modu 2 a deska CCPM 120 mi nějak nesedla. Nevím vůbec jak to nastavit, potřebuji radu , jak to má vše fachat, nastavení pro začátečníka a nějaké nastavení křivek, stupňů , případně nastavení do Turnigy 9x. Všem , kdo poradí dík.... 
Je mi jasné, že mi net nepomůže létat, to po nikom nechci, pouze postřehy s nastavením, to je to co mě zajímá. Poprvé mi rto sice někdo nastaví, ale stejně nebudu vědět co a jak pro příště. Budu se snažit, tak to rozbiju , ale sám, kdo to poprvé z vás nerozbil ? To se nechci nikoho dotknout ! Jen se snažím chytnout nějaké ty rady.
K vysílači, je špatný, že je to čína ? Zatím maká dobře, nemyslím si, že je to takový šunt.
K vysílači, je špatný, že je to čína ? Zatím maká dobře, nemyslím si, že je to takový šunt.
Ja som to uspesne napipal a veselo s tym lietam HK450GT. Ziadna akrobacia, skor vrtas ovlada mna ako ja jeho ale to uz je viac o rukach a mozgu nez o radiu. Tiez som sa s tym poprvy krat potrapil a ako to uz byva, navod sa cita len v pripade nudze najvyssej
Najviac ma potrapilo spravne zapojenie serv na prislusne kanaly a potom dat spravne reverzy, tam uz som chvilami pochyboval ci je softver v poriadku. Vermi, je v poriadku. Chce to len trpezlivost. Ostatne, kupou $60 radia si defakto podpisal, ze sa na nic a za ziadnych okolnosti stazovat nebudes
Najviac ma potrapilo spravne zapojenie serv na prislusne kanaly a potom dat spravne reverzy, tam uz som chvilami pochyboval ci je softver v poriadku. Vermi, je v poriadku. Chce to len trpezlivost. Ostatne, kupou $60 radia si defakto podpisal, ze sa na nic a za ziadnych okolnosti stazovat nebudes
HK450GT flybarless, MicrobeastX 2.0, TG9x 2.4GHz, AXN FloaterJet
Mikelo píše:Za jediný den vyladit tak neznámou věc jako Turnigy 9 na vrtulníka? Optimismus
Ano, nastavil som to za par hodin. A to som nic podpobne v zivote nerobil, ziadne ine radio (Walkera 2402 sa nepocita) v rukach som nemal. Sme predsa modelari. Vieme si poradit za kazdych okolnosti, nie ?
HK450GT flybarless, MicrobeastX 2.0, TG9x 2.4GHz, AXN FloaterJet
A vzdyt ja mam taky TGY9x a HK450 (SE V2) a je to uplne normalni kombinace, netreba v tom hledat nejaky hnidy. Ty vis Rimre, ze jsem se te ptal na nejaky vetsi specility, ale to bylo z jineho duvodu. Nevim, co vlastne resite a chcete vedet o tom tzv. obecnem napipani? Nejtezsi je samozrejme mechanika heliny. Pokud je ta v poradku, tak kde je problem? Nabinduju Rx s Tx, zvolim heli mod, vyberu 120st. cykliku, zapnu a zvolim zisk gyra a muzu letet. V letu si to pripadne dotrimuju. To ze strany Tx, opakuji ze to predpoklada nastavenou mechaniku. Kdyz otazky, spise konkretni. Zadna veda to neni. Ale taky je to v modelarine ten uplny zacatek a kdyz toto clovek zvladne, ma stejne vse pred sebou
A Tgy9x bych taky nehanil jen kvuli tomu, ze je z HK. A co ... funguje dobre a pomer cena/vykon je nekde jinde nez ruzny Futaby apod. Ty jsou mozna trosku lepsi a urcite vyrazne drazsi.