Regly castle
Regly castle
Jsou obecně nějaké zkušenosti s využitím reglů Phoenix Ice Lite
v režimu governor ? Díky.
v režimu governor ? Díky.
FX 30
Shark 1000, Cessna 177 Cardinal, Corado,
RCEK Elan, ,Protos 500 ,Fun Cub ,Alula
Shark 1000, Cessna 177 Cardinal, Corado,
RCEK Elan, ,Protos 500 ,Fun Cub ,Alula
- Kenny McCormick
nostromo píše:Mel jsem doma Castla na zkousku a zlatej Kontronik. Nez se mi nejak obstojne podarilo regl nastavit, aby chodil s motorem, tak uz bych to domu nechtel
Kontronik je určitě špička. Ale ta cena - pro mnohé lidi tady bude asi odstrašující.
Zajímavé je, že na Helifreaku dost lidí Castle regly používá v pohodě. V čem tedy spočává jejich problém? Co ti nechodilo?
Já mám Castla v autíčku a tam je to perfektní regl. Nemám s ním žádný problém.
Mam zatim asi 30s zkusenost s CC ICE 75A. Shorel pri prvnim startu.
Ale uz mi leti nahrada. Tak uvidim, jak se mu bude darit dale...
Podle reakci na helifreaku, CC regly pouziva pomerne dost lidi a ke vsi spokojensti, takze nejak to fungovat urco bude.
Podle reakci na helifreaku, CC regly pouziva pomerne dost lidi a ke vsi spokojensti, takze nejak to fungovat urco bude.
Rádio Futaba T8FG | Nabíječ FMA CellPro 10S
Vrťas T-REX 500 ESP, 3x DS510, DS520, mini V-bar 5.0 Express
Vrťas T-REX 500 ESP, 3x DS510, DS520, mini V-bar 5.0 Express
- avalanche8
FlyBear píše:nostromo píše:Mel jsem doma Castla na zkousku a zlatej Kontronik. Nez se mi nejak obstojne podarilo regl nastavit, aby chodil s motorem, tak uz bych to domu nechtel
Kontronik je určitě špička. Ale ta cena - pro mnohé lidi tady bude asi odstrašující.
Zajímavé je, že na Helifreaku dost lidí Castle regly používá v pohodě. V čem tedy spočává jejich problém? Co ti nechodilo?
Já mám Castla v autíčku a tam je to perfektní regl. Nemám s ním žádný problém.
Zkouseli jsem ho v T700E s motor scorpion, cislo z hlavy nedam. Nejdriv to motor nenaslo, jakoby nebyl pripojeny. Pak se zase nechtel roztocit. Pokud se divas na cenu, tak kdyz vezmu, ze musis koupit jeste slusnej externi BEC, k tomu koupit poradny lipolky atd... Tak zase takova uspora to neni. A vaha navic
Jen pro info, nedavno jsme to pocitali pro T700E a rozdil nam vysel cca 2000Kc, coz se v rozpoctu ztrati
Tyhle novější typy by měly být lepší,mám 80 ku v sedmistovce a zatím jsem spokojený http://www.castlecreations.com/products ... ce_hv.html
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Asi do toho nemůžu co by "nevrtulníkář" moc kecat, ale jediný problém réglů CC pokud vím je neschopnost pilota je nastavit tak, jak se nastavovat mají. Vím že už to pár kluků vrtulníkářů z klubu řešilo. I na jejich doporučení že jsou výborné za slušnou cenu je používám ve větroních i F5D k plné spokojenosti. Chtělo by to někoho, kdo ty régly nejen jednou použil, ale i správně umí nastavovat a trvale používá a takových modelářů asi moc nebude...
EDIT: Ještě mně taky napadlo... Některý CC se dají upgradovat. V poslední době jsem četl u Hořejšího na stránkách, že se ty upgrady týkají hlavně vrtulníků...
EDIT: Ještě mně taky napadlo... Některý CC se dají upgradovat. V poslední době jsem četl u Hořejšího na stránkách, že se ty upgrady týkají hlavně vrtulníků...
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Lindbergh píše:Asi do toho nemůžu co by "nevrtulníkář" moc kecat, ale jediný problém réglů CC pokud vím je neschopnost pilota je nastavit tak, jak se nastavovat mají. Vím že už to pár kluků vrtulníkářů z klubu řešilo. I na jejich doporučení že jsou výborné za slušnou cenu je používám ve větroních i F5D k plné spokojenosti. Chtělo by to někoho, kdo ty régly nejen jednou použil, ale i správně umí nastavovat a trvale používá a takových modelářů asi moc nebude...
Jasne, beru. Byla to asi moje neschopnost to nastavit. A proto Kontronik tri pipniti mod 4 a mod 9. Hotovo, jde se litat. Nejsem clovek, ktery by neco zkousel a testoval. Jsem pohodlnej a v jednoduchosti je krasa. Tim padem akceptuji i cenu, kterou Kontronik stoji.
Zase neurážet vrtulníkáře.
Měl jsem ICE50 , a nastavit šel na celkem funkční governor, samozřejmě ne ke vší spokojenosti. A předcházelo tomu desítky připojení na komp a neustálý ladění, a to mám skušenosti ze spinama + jetibox, takže od voka vím kam sáhnout. Nakonec se to povede, ale ani tak to kontronik není a nikdy nebude.
Kdo má v helině džajva, ví že nekecám. Majitel džajva totiž ani neví že má regl, matně si vzpomíná, že ho na začátku asi pípal. A že to lítá od začátku až do konce pořád stejně, to je přece samozřejmostí , ne?
Měl jsem ICE50 , a nastavit šel na celkem funkční governor, samozřejmě ne ke vší spokojenosti. A předcházelo tomu desítky připojení na komp a neustálý ladění, a to mám skušenosti ze spinama + jetibox, takže od voka vím kam sáhnout. Nakonec se to povede, ale ani tak to kontronik není a nikdy nebude.
Kdo má v helině džajva, ví že nekecám. Majitel džajva totiž ani neví že má regl, matně si vzpomíná, že ho na začátku asi pípal. A že to lítá od začátku až do konce pořád stejně, to je přece samozřejmostí , ne?
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
- avalanche8
Mam CC 35A ve 450tce pres rok. Jsem sice spis poletovac, ale sem tam za kolektiv vemu a zadny problemy s governorem nemam. Akorat ted s novym FW chvili trva nez se clovek dopracuje ke spravny citlivosti.
Co myslite tim, ze nefunguje jak ma? Pri jakych situacich bych si toho vsimnul, kdybych to mel spatne nastaveny? Nedrzej otacky?
Ja vlastne jenom na nekolikrat snizoval citlivost, protoze jinak pri odlehceni bylo slyset jak regl s vysokou frekvecni pridava a ubira.
Co myslite tim, ze nefunguje jak ma? Pri jakych situacich bych si toho vsimnul, kdybych to mel spatne nastaveny? Nedrzej otacky?
Ja vlastne jenom na nekolikrat snizoval citlivost, protoze jinak pri odlehceni bylo slyset jak regl s vysokou frekvecni pridava a ubira.