Ekvivalent HS81 MG

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Odpovědět
Zpráva
Autor
jelelen

Ekvivalent HS81 MG

#1 Příspěvek od jelelen »

Ahoj, potrebuji poradit. Budu davat do IONa bohuzel po ctyrech letech (a nemyslim tim roky) novou elektroniku do kridel. Potrebuji na klapky a kridelka serva. Osobne jsem hodne spokojenej s HS81MG,ale chci si nechat poradit jestli neni neco jineho treba i lepsiho nez tahle serva. Doted jsem tam mel na klaplach ROBBE FS70MG - už nikdy tahle serva nechci neudrží nulu ani náhodou, při každém zapnutí se srovnají pokaždé jinak až o 30 stupnu. s tim se nedá vůbec nic dělat. Na křidélkách po nepatrném tuknutí odešly převody na FUTABA S3116. Myslel jsem si,že do toho kupuji kvalitní elektroniku,ale tohle jsem opravdu nečekal. S HITEC lítám už pár let a nikdy jsem nic podobného neřeším. Dokonce přižili i kompletní zrušení EGho. Díky za tipy a případně i odkaz na nějaký eshop.
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Peppy »

no napriklad digitalna verzia, 5085MG alebo ak chces lacnejsie tak http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh ... Metal_Gear)_4.1kg_/_.16sec_/_17.4g#
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od JirkaA »

Ty 380Max do křídla nenarveš, jsou o chlup větší než by bylo záhodno. Já tam mám toto: http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... 1kg/.16sec

I když je na tom napsaný Turnigy, jsou to rebrandovaný PowerHD 2216MG. Krásně se vejdou a mám s nima nejen v Ionovi dlouhodobě dobrý zkušenosti.
OK2WY
jelelen

#4 Příspěvek od jelelen »

Jste někdo schopnej to objednat z toho Hobbyking? Já si s tím asi neporadím. Díky
jackboy
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od jackboy »

d-mg16
Surgical

#6 Příspěvek od Surgical »

No, jen ze zvědavosti....proč tam teda nedáš ty HS-81MG, když jseš s nima spokojenej. Vůbec nejlepší pak je tam dát už nějaký odzkoušený...
Ono i u Hitecu není serie jako serie, natož pak u noname nebo podezřele levných značek...
jelelen

#7 Příspěvek od jelelen »

no zarazila mě cena, před pár lety jsem za HS81MG dával 450 a ted je nemůžu najít pod 550,- Tak jsem si říkal,jestli se nedají někde sehnat levnější a lepší serva. Jak jsem psal když jsem koupil serva vyhlášených značek nedopadlo to nejlíp. Ted jsem si chtěl nechat poradit
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od JirkaA »

OK2WY
Speedy
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Speedy »

Já jsem si nechal poradit tady na fóru a nacpal jsem do křídel svých kompozitů Atlasy DS095FMD Wing. Cena je teda k tisícovce, ale vlastnosti perfektní (prostě o třídu jinde). I ta programovatelnost se hodí. Jiný serva už tam nechci.
ML

#10 Příspěvek od ML »

Skús osloviť tatramodel.sk p. Ščepka.
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“