Regl Hobbyking SS Series 8-10A
Regl Hobbyking SS Series 8-10A
Ahoj, mám regl Hobbyking SS Series 8-10A ESC, motor C1818 Micro brushless Outrunner 3500kv (9g) a Lipo Rhino 360mAh 2S 7.4v 20C . Když připojím baterku k reglu, motor pípne, ale pak přidám plyn a motor se začne klepat ze strany na stranu a až pochvíli se roztočí. Když kniplem posunu do středu výchylky, motor se zastaví a po ztáhnutí plynu zase jede jen do půlky. V čem by mohl být problém? Díky
V regulatoru. Neni to totiz nic moc a nejsi sam kdo ma takove potize. Staci si precist par zanechanych prispevku od uzivatelu na HC.
http://www.hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=4204&Product_Name=TURNIGY_Plush_10amp_9gram__Speed_Controller
Tenhle by byl urcite lepsi. Nak
http://www.hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=4204&Product_Name=TURNIGY_Plush_10amp_9gram__Speed_Controller
Tenhle by byl urcite lepsi. Nak
Re: Regl Hobbyking SS Series 8-10A
Seš si jistý že ti pípne motor a né GYRO mě to taky dělalo ale já jsem měl špatný regulátor.Nevím nechám to zkušenějším.Honza244 píše:Ahoj, mám regl Hobbyking SS Series 8-10A ESC, motor C1818 Micro brushless Outrunner 3500kv (9g) a Lipo Rhino 360mAh 2S 7.4v 20C . Když připojím baterku k reglu, motor pípne, ale pak přidám plyn a motor se začne klepat ze strany na stranu a až pochvíli se roztočí. Když kniplem posunu do středu výchylky, motor se zastaví a po ztáhnutí plynu zase jede jen do půlky. V čem by mohl být problém? Díky
Honza244 píše:Jaký je nejlepší v téhle váze a ceně kolem 10$?
Ještě mě napadlo.. nemůže to vypínat to, že tam teče víc než 10A?
Podle me je problem v tech otackach, 3500KV asi nestiha.
Ja tenhle regl pouzivam s HK1811 2000KV a tam se jevi v pohode.
Co tam mas za vrtuli? (Jestli zadnou, tak tam zadny velky proud netece - az vrtule to zatizi a motor zacne spotrebovavat proud).
-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
V zatížitelnosti reglu (8-10A) bych problém neviděl. Na tomhle motoru (9g) než bys dosáhl odběru 10A, tak by z něj asi dřív něco "ukáplo".
Takže ani vrtule 5/3 nemůže odběrem regl 8A ohrozit. Zkus třeba jinej regl. A příště nekupuj to nejlevnější co se nabízí. Plush 10A (možná by stačil i Plush 6A) neni o moc dražší. Navíc je to už ověřenej typ a nechá se i inteligentně programovat kartou.
Jinak můžeš projít i letované spoje (konektory) zda tam neni nějaká zrada.
Takže ani vrtule 5/3 nemůže odběrem regl 8A ohrozit. Zkus třeba jinej regl. A příště nekupuj to nejlevnější co se nabízí. Plush 10A (možná by stačil i Plush 6A) neni o moc dražší. Navíc je to už ověřenej typ a nechá se i inteligentně programovat kartou.
Jinak můžeš projít i letované spoje (konektory) zda tam neni nějaká zrada.