změna paliva
změna paliva
Mám možnost (dobrá nabídka) koupit ojetý motor, který byl provozován na 20% nitro mohl bych ho provozovat na 20% ricín bez nytra? Na normalní žhavící palivo pro letecké motory?
Lidé o mě říkají že jsem Flegmatik, ale mě je to jedno a kašlu jim na to!
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/Po ... -./286526/
já to chci do lodě chci to koupit proto že to je za dobrou cenu a hlavně to má startér elekt. Já létám na palivo bez nitra 20% ricínu.
já to chci do lodě chci to koupit proto že to je za dobrou cenu a hlavně to má startér elekt. Já létám na palivo bez nitra 20% ricínu.
- Andy1pl
- Kontaktovat uživatele:
Ano, te motory jsou konstruovane na hodne nitra, ale nepocitej s bezproblemovym provozem bez nitra ... tam je nutny obsah... no, uvidis ... kdyz mas moznost, at Ti predvede a vyzadej info kolik ma vybehano.
Naposledy upravil(a) Andy1pl dne pát 21.05.2010 20:56, celkem upraveno 1 x.
Nastolil jsi zajímavou otázku - nItro nebo nYtro (o dalších češťynářských zvrhlostech nehovoře)? To je jakoby kralevic Dánský řekl: bít, či nebýt?
Pokud se nemýlím, tak motory s takovým obsahem nitra mají jinak nastavenou kompresi, takže v první řadě ztratíš výkon. Tím, že motor pojede na jiné palivo, než na které je konstruován, budeš mít nejspíš problém s nastavením (už to kolega zmínil). Asi bych do toho koupil flašku carového paliva a nechal to být.
Pokud se nemýlím, tak motory s takovým obsahem nitra mají jinak nastavenou kompresi, takže v první řadě ztratíš výkon. Tím, že motor pojede na jiné palivo, než na které je konstruován, budeš mít nejspíš problém s nastavením (už to kolega zmínil). Asi bych do toho koupil flašku carového paliva a nechal to být.
Hitec Aurora 9X
Ok takže motor pohánet jedině s nitrem. V autě motor není nějak chlazen možná jen minimum vzduchem když auto jede. Tento motor byl v tanku a tam nebil také nějak chlazen. Až ho budu mít v lodi a bude se přehřívat tak na hlavu navléknu trubičkovou spirálu pro vodní chlazení.