vyber elektrocentrály
vyber elektrocentrály
zdravim borci vedel by mi niekto poradit pri vybere elektrocentray
chcel by som na nu zapojit televizor popripade pocitać nejaku vrtacku na obcasne pouzitie a to by bolo asi tak vsetko mozno niekedy aj pracku automaticku ale tieto veci nie vsetky naraz ak tak pc a tv. vedel by mi niekto poradit aka centrala je najvyhodnejsia co sa tyka spotreby
nepotrebujem zas taky extremny vykon ale aby vela nezrala a isla aj cely den
diki moc za radu
chcel by som na nu zapojit televizor popripade pocitać nejaku vrtacku na obcasne pouzitie a to by bolo asi tak vsetko mozno niekedy aj pracku automaticku ale tieto veci nie vsetky naraz ak tak pc a tv. vedel by mi niekto poradit aka centrala je najvyhodnejsia co sa tyka spotreby
diki moc za radu
zdar
doporučuju tuhle : http://www.honda-elektrocentraly.cz/jed ... e/epsi2000
máme jí v práci a je super. Sama si hlídá otáčky při různém zatížení. šlape potichoučku, je kompaktní a zvládne opravdu 2Kw. Odzkoušeno při vrtání korunkovým vrtákem o průměru 10 cm do železobetonu, Tou "vooobrovskou Hiltou".
v.
doporučuju tuhle : http://www.honda-elektrocentraly.cz/jed ... e/epsi2000
máme jí v práci a je super. Sama si hlídá otáčky při různém zatížení. šlape potichoučku, je kompaktní a zvládne opravdu 2Kw. Odzkoušeno při vrtání korunkovým vrtákem o průměru 10 cm do železobetonu, Tou "vooobrovskou Hiltou".
v.
Re: vyber elektrocentrály
kamarat7 píše:zdravim borci vedel by mi niekto poradit pri vybere elektrocentray
diki moc za radu
Potřebuješ agregát se sinusovým průběhem napětí (skoro sinusovým) a solidním stabilizátorem.
Ta Honda je jedním z velmi dobrých řešení.
(Zajímej se mimo spotřeby i o hlučnost, to by Tě vyřešilo při delším používání.)
Ahoj,
může mi někdo osvětlit ja s tou elektro- centrálou zacházet. Všimnul jsem si že má výstup 12v cc-8A. Pokud bych na ten výstup připojil nabíječku na max .proud 8A ale nabíjel bych např .8-mi článek Li-POL nebo 10-ti článek Li- Fe tak z toho ve zkutečnosti dostanu jaký proud?
Měnič v nabíječce má nějakou účinost a s napětím se to snižuje nebo se
pletu
. Nebo je lepší použít výstup 220v a použít klasický zdroj.
Jenda
může mi někdo osvětlit ja s tou elektro- centrálou zacházet. Všimnul jsem si že má výstup 12v cc-8A. Pokud bych na ten výstup připojil nabíječku na max .proud 8A ale nabíjel bych např .8-mi článek Li-POL nebo 10-ti článek Li- Fe tak z toho ve zkutečnosti dostanu jaký proud?
pletu
Jenda
- LV
- Kontaktovat uživatele:
JENDA01 píše:Ahoj,
pletu. Nebo je lepší použít výstup 220v a použít klasický zdroj.
Jenda
Pri nabíjaní 10S Life /8A si nabíjačka zoberie odhadom tak 25-30A
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
JENDA01 píše:Ahoj,
Jenda
O jakou centrálu se konkrétně jedná?
JMalik píše:JENDA01 píše:Ahoj,
Jenda
O jakou centrálu se konkrétně jedná?
Myslím že se mluvilo o HONDÁCH.(na ten typ se právě ptám)
Jenda
[quote="JENDA01"]
Na to, co s tím chceš nabíjet, by Ti stačil výkon centrály kolem 500W.
Nic tak malého solidního s invertorem se nedělá.
vyber si něco kolem 1,5-2kW, s invertorem a nepodceňuj tu hlučnost.
Projdi si v klidu vyhledávač, zorientuj se v nabídce, napiš případný problém k řešení.
Ten výstup 12V je pro nabíječku prakticky nepoužitelný.
Na to, co s tím chceš nabíjet, by Ti stačil výkon centrály kolem 500W.
Nic tak malého solidního s invertorem se nedělá.
vyber si něco kolem 1,5-2kW, s invertorem a nepodceňuj tu hlučnost.
Projdi si v klidu vyhledávač, zorientuj se v nabídce, napiš případný problém k řešení.
Ten výstup 12V je pro nabíječku prakticky nepoužitelný.
Naposledy upravil(a) JMalik dne sob 10.04.2010 23:38, celkem upraveno 2 x.
Právě že jsem našel velmi tichou za přijatelnou cenu . Akorát nevím jak si ta -značka stojí -.,nemám přehled o kvalitě.
http://elektrocentraly.stavba-stroje.cz ... ig770.html
Jenda
Jenda
JENDA01 píše:Právě že jsem našel velmi tichou za přijatelnou cenu . Akorát nevím jak si ta -značka stojí -.,nemám přehled o kvalitě.
Jenda
To jsou dobré centrály. Ale skutečně bych si vybral něco s výkonem přes 1KW.
- LV
- Kontaktovat uživatele:
JENDA01 píše:A která nabíječka zvládne příkon 900W. (mám na mysli nabíječky do 10A
cc- 8 LI -Pol . ) Nevím jaké jsou ztráty v převodu energie. Ale výstupní výkon těch nabíječek je cc-300-350W.
Jenda
Na 350W nabíjačku potrebuješ 500W zdroj (trvalo) a centrála 07,kW je ako základ dobrá
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk