Jeti spin 33 - znesie 40A?
- lakotamm
- Kontaktovat uživatele:
Jeti spin 33 - znesie 40A?
Idem vymeniť motor na lietadle, lebo sa hreje. Vybral som tento:
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... 0Kv_/_550w
V druhom príspevku sa píše, že pri použití vrtule APC 11x5,5 mal motor odber 40,9A (neviem či staticky). Regulátor mám jeti spin 33. Myslíte, že to zvládne? Budem lietať bežnú akrobaciu. Model má hmotnosť cca 950g.
V druhom príspevku sa píše, že pri použití vrtule APC 11x5,5 mal motor odber 40,9A (neviem či staticky). Regulátor mám jeti spin 33. Myslíte, že to zvládne? Budem lietať bežnú akrobaciu. Model má hmotnosť cca 950g.
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jeti spin 33 - znesie 40A?
lakotamm píše:Idem vymeniť motor na lietadle, lebo sa hreje. Vybral som tento:
Krátkodobo 40A zvládne bez problémov. Za trvalú prevádzku na 40A neručím
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
- lakotamm
- Kontaktovat uživatele:
jedelsky píše:Tak jak píše lv krátkodobě ano. Myslím si že je škoda zničit tak drahý regl rači kup nějakej turnigy
Nad tým som uvažoval. Ale je tu problém. BEC. Pochybujem že zvládne 4 servá HS 81 s 3čl Lipol.
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E
- lakotamm
- Kontaktovat uživatele:
m2 píše:Na SPINe 33 mám odskúšaný pohon so statickým odberom 40,5A pri 14,5V točiaci staticky 13500o/min.
Do arobata by som s tým ale nešiel, lebo ak Ti pri vise vypne na teplotu, tak to nerozchodíš. U hotlinera je to inšie.
14,5V. Ja použijem len 3 článok.
Kup si papirovou kopretinu a za letu ji trhej okvetni platky "vydrzi, nevydrzi, vydrzi, nevydrzi..."
Mam doma JETI ECO25, vydrzel 8s 52A a jen se dost ohral. To ale neznamena ze mu budu davat 30-35A trvale. Tak stejne bych to videl se Spinem33. Kdyz vyrobce rika max proud 33A tak asi vi co rika. Kluci tady pisou ze mu davaji do tela vic, ale ja bych to neriskoval ani ve vetroni. Jeden regulator mi v modelu shorel, byl sem moc rad ze se to stalo na zemi a ne za letu a model mi smrdi jeste ted (uz je to vic nez rok). Nak
Mam doma JETI ECO25, vydrzel 8s 52A a jen se dost ohral. To ale neznamena ze mu budu davat 30-35A trvale. Tak stejne bych to videl se Spinem33. Kdyz vyrobce rika max proud 33A tak asi vi co rika. Kluci tady pisou ze mu davaji do tela vic, ale ja bych to neriskoval ani ve vetroni. Jeden regulator mi v modelu shorel, byl sem moc rad ze se to stalo na zemi a ne za letu a model mi smrdi jeste ted (uz je to vic nez rok). Nak