DOUBLE HORSE CRAFT 9053

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Mary

DOUBLE HORSE CRAFT 9053

#1 Příspěvek od Mary »

Zdravím všechny. Potřebovala bych poradit s výběrem vrtulníku pro přítele jako dárek, ale samozřejmě se v tom vůbec nevyznám. Nemám tušení, na jaké parametry se mám zaměřit atd. Poradí mi někdo? Našla jsem zatím DOUBLE HORSE CRAFT 9053, nevím, jestli je to dobrá volba...Chtěla bych pro něj něco, s čím může "blbnout" i venku a ev. na co se dá připevnit kamera.
Děkuju Moc :D
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od BOSS8 »

Toto bude neštěstí, au, au, cena 2200-kč -kovového vrtulníku včetně vysílače :?: :?: :?:

Možná to bude krásný bytový doplněk. K létání to ale nebude, připevnit kameru? Jedině hned při prvním letu - druhý už totiž nebude.

Za ty peníze kup přítelovi radši parfém - ten sloužit bude, narozdíl od tohoto "vrtulníku" .

Jinými slovy : Bacha ,je to pastička na lidi :!:
-----------------------------------------------------------------------------------
Toto je nejminimálnější minimum na kterém by se mohl naučit poletovat, a hlavně kup v kameném obchodě - protože ušetříte spoustu času a peněz za poštovné při reklamacích a schánění náhradních dílů. Tenhle vrťas samozřejmě kameru neunese. Stroje nosící kamery se pohybují v řádu desítek tisíc kč.
http://www.peckamodel.cz/cz/produkt/100 ... -rtf-.aspx
Naposledy upravil(a) BOSS8 dne stř 09.12.2009 14:47, celkem upraveno 1 x.
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
petrpetr
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od petrpetr »

DOUBLE HORSE CRAFT 9053 není dobrá volba.
Jestli chceš něco na co se dá připevnit kamera tak si připrav alespoň 15000 Kč. Možná to zní tvrdě ale je to tak.

Takže to vidím tak, že to letos zase vyhrajou ponožky a trenýrky.
T-Rex500HK-Rex 250T-Rex 600Minititan 325SERaptor 30V2DX7
pp
Kontaktovat uživatele:

Re: DOUBLE HORSE CRAFT 9053

#4 Příspěvek od pp »

Mary píše:Zdravím všechny. Potřebovala bych poradit s výběrem vrtulníku pro přítele jako dárek, ale samozřejmě se v tom vůbec nevyznám. Nemám tušení, na jaké parametry se mám zaměřit atd. Poradí mi někdo? Našla jsem zatím DOUBLE HORSE CRAFT 9053, nevím, jestli je to dobrá volba...Chtěla bych pro něj něco, s čím může "blbnout" i venku a ev. na co se dá připevnit kamera.
Děkuju Moc :D

Jestli máš svého přítele raději než 3500,- Kč :-) tak mu dej do ruky tvoje 2 tisíce a navrhni ať přidá asi 3 ze svého a spolu pak zajdete do kamenného obchodu třeba pro ten vrtulník co doporučoval BOSS8.
A pod stromeček mu pak dáš jen jedny obyčejné ponožky nebo trencle se slovy že vrtulník už přece dostal a chlapi se přece nesměj moc rozmazlovat :-D
Mary

#5 Příspěvek od Mary »

uf, já tušila, že to nebude tak jednoduché a že jsou moje představy možná trochu mimo... Přesně problém ženské, co tomu nerozumí je, že mi tento model ukazovali a trvdili, že je samozřejmě super a kamera není problém...blabla...proto se ptám, abych neudělala blbost. Takže kamera padá....Poradíte mi tedy něco pro začátečníka na ven? (asi to přítel stějně bude mít jen tak občas pro srandu, ale zas nechci koupit nějakej šmejd, co se po vzlétnutí bude točit na místě anic víc...)
Mary

#6 Příspěvek od Mary »

ještě mě napadá- doporučíte mi nějaký dobrý kamenný obchod v praze? Kuju :D
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od BOSS8 »

http://www.peckamodel.cz/cz/kategorie/kontakty.aspx ,několik poboček přímo v Praze. Reklamace řeší bez problémů i když si dává na čas - zpravidla čekáš na vyřízení 30 dnů.
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
pns

#8 Příspěvek od pns »

ale tam nechod s dotazem, na co se zeptas to ti odkejvou jak chces slyset.. nejdriv vybrat, napsat si a pak jit k peckovi a rict tohle chci a zase odkracet...
Mary

#9 Příspěvek od Mary »

ok, díky, zkusím toa uvidíme :D
pepin

#10 Příspěvek od pepin »

možná je lépe jít do prodejny nejdřív bez peněz a platební karty,cestou pro peníze se ti to uleží v hlavě pro co se opravdu rozhodnout.nechod tam ale ani s kamarádkou,která ti muže hned pujčit. :lol:
Pepe_Lopez
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Pepe_Lopez »

Taky se přidávám, ruce pryč od vrtulníků Double Horse - jeden totiž doma mám :evil: . Fórovej šmejd s absolutním nedostatkem náhradních dílů v čechách a při objednání zvenku je poštovný dražší než danej díl. Navíc stačí malinko větší karambol a vždy něco odejde.
I pád je druh přistání .... když tak o tom přemýšlím ... ... přistál já jsem někdy vůbec normálně?Můj hangárOptic 6 Sport - 40 MHz/50 kanál, Optic 6 - Assan // 40 MHz/50 kanál
Mary

#12 Příspěvek od Mary »

:lol: Jak vrtulníky byste tedy doporučovali, aby vydržely dýl než jen jeden večer? Předpokládám totiž, že těch karambolů bude na začátku asi dost... :)
Vita_Valke
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Vita_Valke »

levnější než Blade a i lepší na ven bude asi Free spirit nebo Kestrel, pobočku maj v Praze a s náhradníma dílama není problém

https://www.rczona.cz/index.php?page=sh ... 26&lang=cz

T-Rex 700E, Tarot 450 Pro, Blade mSR
EasyStar, Freeair-Mustang, Clik!
Tomnick

#14 Příspěvek od Tomnick »

Free Spirita můžu doporučit, levná varianta, jak už si opravdu zalítat, je to ale jednorotor, takže méně stabilní a těžší do začátků, i když na konec je vlastně až moc klidný. Já to mám jako úplně první model, avšak bez simulátoru by to asi jen tak nešlo.
Bez toho simulátoru, jestli je manžel uplný začátečník, bych se přiklonil k dvourotorové variantě Kestrela:
hawke
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od hawke »

Tak jsem Double Horse 9053 dostal jako darek k Vanocum... A musim rict... Bida a des... Je to moje druha heli a jedine co umi, je viset. Nutno rici, ze ve visu je stabilni, ale kdybych chtel neco co visi, koupim si modylek a povesim ho ke stropu. Letam Doma po pokojich Blade MSR a DH je proti nemu lina mrcha, ktera nedokaze poradne manevrovat. Hodne mi tam chybi ten ctvrty kanal. Kdyz mi heli sjizdi do boku, nemam moznost korekce.
Focus
Easy Glider Pro (electric)
Cessna 182
Blade mSR
PA Extra 260

http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=640
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“