T-Rex 600 video

Opravdu větší kousky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
RiMr
Kontaktovat uživatele:

T-Rex 600 video

#1 Příspěvek od RiMr »

Zdar vrtulníkáři!
Sice vrtulník umím akorát nosit, ale o víkendu ve Vinoři lítal kamarád Yarousch s "šestistovkou", tak jsem natočil a střihnul krátké video, nejsou tam žádné šílené epileptické sestavy na ocase, Jarda je vyznavačem normálního lítání.
http://www.youtube.com/watch?v=y3h7jTFZYDg

Ale příští rok už budu navštěvovat i váš chlíveček, chci taky zkusit něco co visí na vrtuli a není to 3D éro... :-)
1ondra9

Re: T-Rex 600 video

#2 Příspěvek od 1ondra9 »

RiMr píše:Zdar vrtulníkáři!
Sice vrtulník umím akorát nosit, ale o víkendu ve Vinoři lítal kamarád Yarousch s "šestistovkou", tak jsem natočil a střihnul krátké video, nejsou tam žádné šílené epileptické sestavy na ocase, Jarda je vyznavačem normálního lítání.

Ale příští rok už budu navštěvovat i váš chlíveček, chci taky zkusit něco co visí na vrtuli a není to 3D éro... :-)

hezký videjko dík

realistycký let je pro mne dalleko hezčí a bližší než 3d páč u 3d nikdy nevim jestli to neni rozbitý a dělá si to samo co chce a nebo s tim kvedlá pilot :D :D :lol:
Naposledy upravil(a) 1ondra9 dne čtv 26.11.2009 14:33, celkem upraveno 1 x.
NEBE - PEKLO - RÁJ (...prej zlatá prostřední cesta :roll: ...)

T-rex 500 CF-> po ráně ->GF ;-)
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro) :)
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#3 Příspěvek od rampa_mckvak »

Konečně taky někdo natočil detail těch hejplátek po rotorem v akci.
Jak jinak než opět dobrá práce. RiMr prostě ví jak na to. :wink:
Co neubrzdíš neukecáš.
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od RiMr »

Dík! :-)
No když tím Jarda před startem jen tak zkusmo "zahejblal" tak jsem na to vyvalil baterky a říkám "moment to musím natočit, to je bomba" :-D
Mikelo

#5 Příspěvek od Mikelo »

No, to na plošníkáře vždycky zabere :D
XB8R
Kontaktovat uživatele:

Re: T-Rex 600 video

#6 Příspěvek od XB8R »

RiMr píše:Zdar vrtulníkáři!

Hezké, pohodové létání. V dnešní době se taková videa moc nevidí, protože každej chce lítat "hozenou motyku" :-( Osobně se mi styl "hozená motyka" ani trochu nelíbí, ale záleží na vkusu každého soudruha :-)
Logo 500 VBar, nano CPX
JCHonza
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od JCHonza »

Musim rict, ze nez jsem zacal s heli, tak se mi 3D akrobacie vubec nelibila a hledal jsem videa jako je toto (mimochodem velice povedene). Pak jsem si poridil vrtas a ted to vidim trochu jinak, ne ze bych to povazoval za vizualne nejkrasnejsi vec na svete, spis ted daleko lip ocenim schopnosti pilota. Ja osobne litam pro svoje uspokojeni a to je nejvetsi, kdyz si muzu rict, ze jsem se zas neco novyho naucil. No a nejlepsi inspirace jsou prave ti co litaji tu "hozenou motyku". Proste spokojenost prihlizejicich pro me stoji az na druhym miste.
"letící šíp neletí" (Zenon z Eleje) => letadlo neletí. No a co neletí, to nespadne. :-)
Tak HURÁ DO VZDUCHU!
Galerie: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=880
lefty
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od lefty »

Ono je to spíš o nezasvěcenosti. Když jsem s helinama začínal, měl jsem podobný názor. Pak bylo mým snem udělat osmičku, to trvalo půl roku (bez simulátoru). Pak už to člověk bere jako samozřejmost a jde dál. Souvrat, přemet , let na zádech a začne studovat a obdivovat piloty létající tu "hozenou motyku". Samozřejmě nemusí s helinou kvedlat jak šílený, protože jednak je to další level a druhák to nemusí a většinou není jeho cílem.Třeba já se teď po 2,5 roku létání učím prvek "snake" a osmičku v kuželu ( to už ale samozřejmě s pomocí simulátoru, který jsem rok zatracoval). Oproti plošníkům je tu prostě víc možností pro učení a každý si najde své vzory.
Naposledy upravil(a) lefty dne čtv 26.11.2009 21:27, celkem upraveno 1 x.
lefty
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od lefty »

JCHonza píše:Musim rict, ze nez jsem zacal s heli, tak se mi 3D akrobacie vubec nelibila a hledal jsem videa jako je toto (mimochodem velice povedene). Pak jsem si poridil vrtas a ted to vidim trochu jinak, ne ze bych to povazoval za vizualne nejkrasnejsi vec na svete, spis ted daleko lip ocenim schopnosti pilota. Ja osobne litam pro svoje uspokojeni a to je nejvetsi, kdyz si muzu rict, ze jsem se zas neco novyho naucil. No a nejlepsi inspirace jsou prave ti co litaji tu "hozenou motyku". Proste spokojenost prihlizejicich pro me stoji az na druhym miste.

Byls rychlejší, já to mám už hodinu rozepsaný. :wink:
XB8R
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od XB8R »

JCHonza píše:Musim rict, ze nez jsem zacal s heli, tak se mi 3D akrobacie vubec nelibila a hledal jsem videa jako je toto (mimochodem velice povedene). Pak jsem si poridil vrtas a ted to vidim trochu jinak, ne ze bych to povazoval za vizualne nejkrasnejsi vec na svete, spis ted daleko lip ocenim schopnosti pilota. Ja osobne litam pro svoje uspokojeni a to je nejvetsi, kdyz si muzu rict, ze jsem se zas neco novyho naucil. No a nejlepsi inspirace jsou prave ti co litaji tu "hozenou motyku". Proste spokojenost prihlizejicich pro me stoji az na druhym miste.
Ona je samozřejmě 3D akrobacie a 3D akrobacie. Pokud je to 3D akrobacie létaná na hudbu, tak to ještě snesu. Hard 3D akrobacie se mi nelíbí, osobně spíše preferuju létání s polo nebo maketami skutečných vrtulníků., nebo akrobacii F3C. 3D piloty obdivuju, že to zvládnou uřídit ve všech těch obratech hozené motyky. Ale jak jsem psal - každému se líbí něco jiného.
Logo 500 VBar, nano CPX
1ondra9

#11 Příspěvek od 1ondra9 »

jedna taková malá příhoda které jsem byl svědkem :

byl jsem se podívat na jednom nejmenovaném letišti kde byli mimo jiné i vrtulníkáři a všiml jsem si jednoho který docela fešně zvládal 3d ale poté co přistával a byla vidět jeho snaha o přistání co možná nejvíce oku lahodícímu a realistickému jako u doopravdovího heli - ale nějak jsem měl pocit že bych s tim plácnul o zem daleko reálnějš já nežli on já vím on měl daleko větší výchylky na servech a daleko rychlejší serva než já ale pobavilo mě to.....

můj první předešlí příspěvek prosím berte jako recesy a takový rejpnutíčko :lol:
ano 3d pilotáž obidvuju a budu k n i nadále vzhlížet i pilotům kteří jí ovládají taky, ale pořizoval jsem vrtulník na to co umí jeho větší bráškové a let na zádech který by skončil bez havárie ve víšce do 500 metrů nad zemí jsem ještě neviděl.
NEBE - PEKLO - RÁJ (...prej zlatá prostřední cesta :roll: ...)

T-rex 500 CF-> po ráně ->GF ;-)
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro) :)
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od RiMr »

1ondra9 píše:... pořizoval jsem vrtulník na to co umí jeho větší bráškové a let na zádech který by skončil bez havárie ve víšce do 500 metrů nad zemí jsem ještě neviděl.

Já to mám taky tak, uznávám, 3D piloti mají úžasné reakce a schopnost precizní pilotáže, ale já jsem stavěný spíš na obdivování toho, když "se to nese". A do vrťasů vstupuju proto abych se mohl pokochat pohledem na něco takového:
http://picasaweb.google.cz/RiMr71/Sikor ... 6228597378
a s takovým vrtulníkem lítat motyku je svatokrádež... :-)
Odpovědět

Zpět na „Heli - nad 500“