Benzinove vypary vadi konstrukci?
- jiri.pechaty
Benzinove vypary vadi konstrukci?
Ahoj mam katanu od martina hubeneho a chci se zeptat na mozna trapnou otazku, kdyz mam po litani vycucnu benzin z nadrze ale neco malo tam samozrejme zustane, model uskladnim v mem pokoji. Ale kdyz jsem vcera sundal kabynu tak je ve vnitrku modelu cytit benzin jako blazen, koukal jsem jestli to nekde tece a nikde. Takze to tesni ale jde mi o ty vypary jestli to nejak neposkodi konstrukci modelu??? Jinak kdyz mam kabinu danou na modelu tak v pokoji nic necitim. Samozrejme mam ucpane obvzdusnovaco hadicky
predem dekuji za odpoved.
Re: Benzinove vypary vadi konstrukci?
jiri.pechaty píše:Ahoj mam katanu od martina hubeneho a chci se zeptat na mozna trapnou otazku, kdyz mam po litani vycucnu benzin z nadrze ale neco malo tam samozrejme zustane, model uskladnim v mem pokoji. Ale kdyz jsem vcera sundal kabynu tak je ve vnitrku modelu cytit benzin jako blazen, koukal jsem jestli to nekde tece a nikde. Takze to tesni ale jde mi o ty vypary jestli to nejak neposkodi konstrukci modelu??? Jinak kdyz mam kabinu danou na modelu tak v pokoji nic necitim. Samozrejme mam ucpane obvzdusnovaco hadickypredem dekuji za odpoved.
Ahoj,
to jsi docela odvážný skladovat benzíňák v- pokoji-
Jenda
arda1 píše:Dneska se už z polyesterových pryskyřic nedělá.pp píše:styren, vyloučený na povrch laminátu.
.
Hm.. Ako čo - loď mám polyesterovú.. Ale teda tak ako smrdí polyesterový tmel (dvojzložkový "profi" z hypermarketu), mi nesmrdelo ešte nič čo poznám.
Nemal som to čuchať, o chvíľu sa odmlčím?
A čo tých 5000 ton styrénu pri ktorých sa preslávila Abeille Flandre? (neutiahla, budú v sardinkách...)
Inak, minule som zostal prekvapený, že klasický CHS Epoxy1200 , je "zmes polyesterových živíc" - a to sme kolegovi neverili, že mu to zožralo polystyrénové jadro keď ho tým chcel olaminovať (polyester žerie, epoxy nežerie).
Ozaj, keď benzín škodí, škodí pri vdychovaní aj Metyl? Ak niekto nepije (lebo etyl je "protijed")?