Plánek na Piper

Název této sekce snad mluví sám za sebe... odkazy na užitečné soubory, které se dají stáhnout. Prosím nic nelegálního...
Odpovědět
Zpráva
Autor
freerider46

Plánek na Piper

#1 Příspěvek od freerider46 »

Ahoj, nemáte prosím někdo plánek Piperu?? Mám Bellancu, ale už dodělává, tak bych si chtěl postavit Pipera. Nemůžu to nikde najít...

díky moc
Karas
Kontaktovat uživatele:

Re: Plánek na Piper

#2 Příspěvek od Karas »

freerider46 píše:Ahoj, nemáte prosím někdo plánek Piperu?? Mám Bellancu, ale už dodělává, tak bych si chtěl postavit Pipera. Nemůžu to nikde najít...

díky moc

Zkus tady.
http://www.profili2.com/eng/plans.asp
Karas
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Karas »

freerider46

#4 Příspěvek od freerider46 »

díky.. a ještě v čem otevřít .dxf a dwg. :-)
Karas
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Karas »

freerider46 píše:díky.. a ještě v čem otevřít .dxf a dwg. :-)

No umí to solidworks či autocad, ale to jsou placený programy, jinak na slunecnice.cz urcite najdes nejaký prohlížeč.
j.e.n.i.k.82

#6 Příspěvek od j.e.n.i.k.82 »

freerider46 píše:díky.. a ještě v čem otevřít .dxf a dwg. :-)

SolidWorks eDrawings 2009

zdarma
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

Re: Plánek na Piper

#7 Příspěvek od vojta mansfeld »

Ahoj, taky sháním ale náš pc mi tyhle stránky neotevře :roll: potřeboval bych 1000-1400mm kdyby na plánu byly i brzdové (přistávací) klapky tím lépe, nikdy jsem klapky nedělal, neumím si je navrhnout, nevím jak mají být velké :cry: a pokud možno nějakou osvědčenou konstrukci která toho víc unese, chci spíš o něco větší než metr, bojím se že metrový neunese kamerku, osvětlení (supersvítivé led s obvodem s potenciometrem pro regulaci rychlosti blikání) a těch serv kterých v tom bude... Uvažoval jsem i o vlečném háčku, to je sice pro mě blbost ale nemám co na práci :D jde o to aby byl trochu přemotorovaný ale i při klouzání neměl špatné letové vlastnosti při tě váze (tak strašný to nebude, ale těžší než nějaký običejný 3 kanálový Piper, za ten plánek kdyby byl dobrý bych byl ochoten i něco málo zaplatit nebo výměnu za jiný (doufám že tímhle neporušuju nějaký pravidla Rc manie) Ideálně by to teda mělo být tak 1200mm i s klapkama ale na druhou stranu lepší něco než nic, když to bude o trochu míň nebo o trochu víc nic se nestane (pokud to nebudou 3 metry) Dík předem :) PS:vím že je tohle téma staré ale nechci kvůli stejné věci zakládat nové.
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
Odpovědět

Zpět na „Download“