Ahojte viete mi niekto poradit? Potreboval by som 6kanalovy prijimac od Spektrumu s plnym dosahom!!! Rozmyslam nad AR 6110 alebo 6100. Viete niekto aky je tam rozdiel? Viem len ze napr. AR6110E ma end pin.....otocene piny priamo, a AR6110 ich ma kolmo. Ide mi ale o plny dosah, nie obmedzeny (pre halolety). DAKUJEM!!!
Peterkuk píše:Ahojte viete mi niekto poradit? Potreboval by som 6kanalovy prijimac od Spektrumu s plnym dosahom!!! Rozmyslam nad AR 6110 alebo 6100. Viete niekto aky je tam rozdiel? Viem len ze napr. AR6110E ma end pin.....otocene piny priamo, a AR6110 ich ma kolmo. Ide mi ale o plny dosah, nie obmedzeny (pre halolety). DAKUJEM!!!
S plným dosahem není ani jeden z nich! Řada 6110 je jen modernizovaná řada 6100, ale pořád je určena jen do malých modelů. Pokud chceš plnohodnotný šestikanál tak buď AR6200 nebo AR6250.
Peterkuk píše:A ak by som si odpustil jeden kanal? AR500 je s plnym dosahom?
Jo AR500 má plný dosah. Přesný rozdíl dosahu říct nejde, obecně pokud bys měl "trošku štěstí" tak i a AR6100 nebo AR6110 budeš mít signál i na hranici viditelnosti.
Kovboj píše:Jo AR500 má plný dosah. Přesný rozdíl dosahu říct nejde, obecně pokud bys měl "trošku štěstí" tak i a AR6100 nebo AR6110 budeš mít signál i na hranici viditelnosti.
OK,radsej pojdem na istotu, zoberiem AR500 a minus jeden kanal si mozem dovolit. Este raz diky.
Ale daj si pozor na to ze AR 500 ma kridelka na jednom kanali teda nedaju sa samostatne nastavit prametre pre lave a prave kridelko je to vzdy len jeden kanal akurat je rozdvojeny na 2 konektory (nenastavis napr. diferenciaciu subtrim atd). Da sa to sice riesit namixovanim kanalu GEAR ale na to potrebujes mat poriadny vysielac. Inak jasne ze to bude fungovat s DX 6 a tiez s plnym dosahom
Nepamatuji se, nebyl to muj vysilac. Resili jsme to na letisti asi hodinu a bezvysledku. S jinym prijimacem (nejaky 6ti kanal?, trochu vetsi) to fungovalo.