Zdravím chlapi,
prosím Vás máte někdo hliníkový kufr K1 od Pelikána? Pokud ano, máte vyzkoušeno zda se do něj vejde vysílač Spektrum DX7 i s namontovaným vyvažovacím adaptérem pro popruh.
A dále by mě zajímalo, zda v hliníkovem kufru K2 od Pelikána je v molitanové výplni výřez pro vysílač. Na obrázku se to totiž jeví , že jsou tam vyřezané nějaké kostičky. Díky moc ***winter***
Hliníkový kufr K1 a K2 od pelikána.
Hliníkový kufr K1 a K2 od pelikána.
Naposledy upravil(a) winter dne pon 12.10.2009 17:05, celkem upraveno 1 x.
- zdendys
- Kontaktovat uživatele:
Určitě bych předražené origo kufry nekupoval.
Koupil jsem, řek bych stejný Al kufr (ALPHA-TOOLS) v Bauhausu 46 x 32 x 15 cm za 400,- , molitan seženeš a vystýlku si uděláš skoro zadara.
Za týden jsem narazil na stejný (velikost) za 500,- v Makru a uvnitř byly ještě další dva v sobě. Myslel jsem že mě urve.....
Koupil jsem, řek bych stejný Al kufr (ALPHA-TOOLS) v Bauhausu 46 x 32 x 15 cm za 400,- , molitan seženeš a vystýlku si uděláš skoro zadara.
Za týden jsem narazil na stejný (velikost) za 500,- v Makru a uvnitř byly ještě další dva v sobě. Myslel jsem že mě urve.....
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
zdendys píše:Za týden jsem narazil na stejný (velikost) za 500,- v Makru a uvnitř byly ještě další dva v sobě. Myslel jsem že mě urve.....
A to jeste nevis, ze jim to uctovalo u pokladny o 100 Kc min
pouzivam ten prostrdeni na vysilacku, nabijecku, naradi, baterky, bez vystylky, jen mam kus molitanu pres naijecku, takze necestuje nabjicka ani vysilacka, proti tomu vetsimu kufru se mi to zda lepsi