Hliníkový kufr K1 a K2 od pelikána.

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Odpovědět
Zpráva
Autor
winter

Hliníkový kufr K1 a K2 od pelikána.

#1 Příspěvek od winter »

Zdravím chlapi,

prosím Vás máte někdo hliníkový kufr K1 od Pelikána? Pokud ano, máte vyzkoušeno zda se do něj vejde vysílač Spektrum DX7 i s namontovaným vyvažovacím adaptérem pro popruh.
A dále by mě zajímalo, zda v hliníkovem kufru K2 od Pelikána je v molitanové výplni výřez pro vysílač. Na obrázku se to totiž jeví , že jsou tam vyřezané nějaké kostičky. Díky moc ***winter***
Naposledy upravil(a) winter dne pon 12.10.2009 17:05, celkem upraveno 1 x.
corsair
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od corsair »

Ty kostičky jsou předřezané a ty si vytrháš podle tvaru svého vysílače
zdendys
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od zdendys »

Určitě bych předražené origo kufry nekupoval.
Koupil jsem, řek bych stejný Al kufr (ALPHA-TOOLS) v Bauhausu 46 x 32 x 15 cm za 400,- , molitan seženeš a vystýlku si uděláš skoro zadara.

Za týden jsem narazil na stejný (velikost) za 500,- v Makru a uvnitř byly ještě další dva v sobě. Myslel jsem že mě urve.....
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
KARE

#4 Příspěvek od KARE »

Ahoj ja jsem kufr objednával eshopu EVA stojí 400kč.Druhý den byl doma.Za ty prachy bohatě stačí.
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Rajny »

zdendys píše:Za týden jsem narazil na stejný (velikost) za 500,- v Makru a uvnitř byly ještě další dva v sobě. Myslel jsem že mě urve.....

A to jeste nevis, ze jim to uctovalo u pokladny o 100 Kc min :-)

pouzivam ten prostrdeni na vysilacku, nabijecku, naradi, baterky, bez vystylky, jen mam kus molitanu pres naijecku, takze necestuje nabjicka ani vysilacka, proti tomu vetsimu kufru se mi to zda lepsi
michalz

#6 Příspěvek od michalz »

A kdy jste je kupovali v tom Makru? Mám možnost přez kamaráda že bych si je nechal v makru koupit ale potřeboval bych vědět jak je mají nazvaný,a jestli je ještě mají
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Rajny »

tak pred mesicem je tam meli urcite porad za stejnou cenu, ale byly v akci, poprve kdyz byly v akci tak staly skoro 900

urcite by to nasel, u regalu s naradim stribrnej kufr zadelanej v igelitu, jinej druh tam snad nemeli
Odpovědět

Zpět na „Dílna“