Spínaný zdroj Power - x20.
-
TERAZKY
- Kontaktovat uživatele:
Spínaný zdroj Power - x20.
Premýšľam nad jeho kúpou, prosím o Vaše skúsenosti a názory.
Dík moc.
http://www.peckamodel.cz/cz/produkt/815 ... -20a-.aspx
Dík moc.
http://www.peckamodel.cz/cz/produkt/815 ... -20a-.aspx
... čo purex spojil, človek nerozdeľuj...
Recenze v RCRevue č. 3/2009.
Mám ho doma a jsem nadmíru spokojen. Nabíjím s ním i autoakumulátor
Můj kus ukazoval napětí na display o cca -0,8V posunuté proti skutečnosti. Dalo se lehce korigovat triem na desce voltmetru uvnitř zdroje. Proud ukazuje v rámci tolerance.
Mám ho doma a jsem nadmíru spokojen. Nabíjím s ním i autoakumulátor
Můj kus ukazoval napětí na display o cca -0,8V posunuté proti skutečnosti. Dalo se lehce korigovat triem na desce voltmetru uvnitř zdroje. Proud ukazuje v rámci tolerance.
Ahoj,
prosím o radu, koupil jse si tento spínaný zdroj a přivezl jsem si ho domů ...
jako zdroj funguje dobře ale zatím mám jeden fatální problém :
koupil jsem si tento zdroj proto abych měl přehled o napětí a proudu ...
proud zatím neřeším ale napětí proměřuje skoro o 50%
voltmetr i nabíječ ukazuje cca těch max.15V ale displej zdroje suverénně ukazuje 7,6V ... když snížím napětí na 11V, displej ukazuje něco přes 4,7V
jasně, reklamovat by bylo nejjednodušší ale já to koupil v JINU v Hr.Králové a jsem z Nového Města na Moravě, tedy jednoduchá kalibrace ( někdo mluvil o tom že to jde ) je jednodušší než cesta a být bez zdroje protože nepředpokládám výměnu kus za kus ...
díky
prosím o radu, koupil jse si tento spínaný zdroj a přivezl jsem si ho domů ...
jako zdroj funguje dobře ale zatím mám jeden fatální problém :
koupil jsem si tento zdroj proto abych měl přehled o napětí a proudu ...
proud zatím neřeším ale napětí proměřuje skoro o 50%
voltmetr i nabíječ ukazuje cca těch max.15V ale displej zdroje suverénně ukazuje 7,6V ... když snížím napětí na 11V, displej ukazuje něco přes 4,7V
jasně, reklamovat by bylo nejjednodušší ale já to koupil v JINU v Hr.Králové a jsem z Nového Města na Moravě, tedy jednoduchá kalibrace ( někdo mluvil o tom že to jde ) je jednodušší než cesta a být bez zdroje protože nepředpokládám výměnu kus za kus ...
díky
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz
arda1 píše:Někde se to musí dát doštelovat-trimy -jde sundat kryt (nejsou tam plomby)?
Ahoj Ardo, mám to v dílně, zítra na to mrknu, nebyl čas to zkoumat do detailu, mladá paní byla dost nervozní co zase máme doma za drahej a zbytečnej krám a kdybych se zmínil že nefunguje na 100%, jsem mrtvej muž ... jestli nebudou plomby, samozřejmě se v tom "povrtám"
letu ZDAR
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz