balsa
V Ostravě je modelářská prodejna SCZ Model.
Zkus u Havla. http://www.havel-composites.com/shop/13 ... -list.html Neber ale v potaz skladové zásoby na netu, ale chce to zavolat. ..... mají zelenou linku. Není to sice OStrava, ale posílají.
Nenašel jsem rozumější téma,tak to hodím sem.
Tak jsem koupil v obchodě v Hulíně balsu od hvp model a musím říct že stojí za prd. Kupil jsem standart, 3mm 2 desky. Obě dvě jsou po létech přelomené(několikrát),jen taktak u sebe drží. Nevim co s tim budu dělat,na žebra se bojim že se mi to rozpadne.
No takže doporučuji nekupovat balsu od HVP model !
Tak jsem koupil v obchodě v Hulíně balsu od hvp model a musím říct že stojí za prd. Kupil jsem standart, 3mm 2 desky. Obě dvě jsou po létech přelomené(několikrát),jen taktak u sebe drží. Nevim co s tim budu dělat,na žebra se bojim že se mi to rozpadne.
No takže doporučuji nekupovat balsu od HVP model !
Clear sky,glider fly..
Dřevo kolem vypadá vcelku vpořádku. Když se na to podíváš normálně není to vidět,ale jakmile to vezmeš do ruk a zkoušíš mírně prohnout podélně tak ti z toho vyjede pěkných pár prasklin
No naštěstí je to jenom na jedný pulce,tak doufám že z toho dobrého aspon něco vytěžím.Na reklamaci to nevidim
No naštěstí je to jenom na jedný pulce,tak doufám že z toho dobrého aspon něco vytěžím.Na reklamaci to nevidim
Clear sky,glider fly..