jaky model k Turnigy 35-30C 1100 KV
jaky model k Turnigy 35-30C 1100 KV
Ahoj potřeuju poradit od zkušenějších. Mám v šuplíku tento motor a 30A regulátor a chci k němu pořídit model na vyblbnutí a nějakou akrobacii.Přemýšlel jsem nad toro 900 a nebo Z-50 od šadu ale protože bych na napájení používal tří článek zippy 2200mah obávám se že by to bylo na to už těžké.Můj favorit bylo toro ale jak říkám asi by ten motor a akumulátor byl na to těžký. Nebráním se ale ani jiným modelum z pokud možno EPP.Díky za názory.
ja mel mustanga od SADu s timto motorem http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7075 a se stejnou baterkou jako ty a lital paradne
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Tenhle Mustang nikdy extra rychle litat nebude, ma hodne tlustej profil. Ale ten s tim POTem a 10x7 vrtuli lital uz skoro prijatelne. Ale kdyz tam nekdo da slabsi motor a jeste zatahovaci podvozek, tak se to pak sotva vlece.
Pokud chces aby to bylo svizne, tak se spis mrkni k Masikovi (LM models), dela ted nejaky vetsi EPP lehce pres 1m, ty by mohli bejt sviznejsi.
Edit - souhlasim s AR1
Pokud chces aby to bylo svizne, tak se spis mrkni k Masikovi (LM models), dela ted nejaky vetsi EPP lehce pres 1m, ty by mohli bejt sviznejsi.
Edit - souhlasim s AR1
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Sorry za OT:
Riesim akurat problem s s tymto motorom. Chcel by som ho osadit do cca 750 g akrobata. Ak ho ma niekto (ten motor) a dokaze zmerat parametre chcel by som vas poprosit. Chcel by som z toho dostat aspon 1000-1100 g stat. tahu.. preto sa pytam aj aku vrtulu pouzit. Je to na polomaketu takze najlepsi by bol 3list.. ale aj 2 list bude ok. Dakujem
Riesim akurat problem s s tymto motorom. Chcel by som ho osadit do cca 750 g akrobata. Ak ho ma niekto (ten motor) a dokaze zmerat parametre chcel by som vas poprosit. Chcel by som z toho dostat aspon 1000-1100 g stat. tahu.. preto sa pytam aj aku vrtulu pouzit. Je to na polomaketu takze najlepsi by bol 3list.. ale aj 2 list bude ok. Dakujem
Skylady ;
SU-31 --> pripravuje sa
Andulka 2 --> prebieha stavba
SU-31 --> pripravuje sa
Andulka 2 --> prebieha stavba
Jde o typ akrobata - pokud to bude něco na létání ve stylu "F3A", tak tento motor vyhoví s nějakou APC-E 10x7.
Na 3D létání jsem ho osobně nedoporučoval - viz jiný příspěvek.
Přes kilo tahu dá, ale na hranici svojí zatižitelnosti a s nízkou účinností - To už je na zvážení každého, co preferuje.
Jinak změřený od několika z nás je v tomto příspěvku...
Na 3D létání jsem ho osobně nedoporučoval - viz jiný příspěvek.
Přes kilo tahu dá, ale na hranici svojí zatižitelnosti a s nízkou účinností - To už je na zvážení každého, co preferuje.
Jinak změřený od několika z nás je v tomto příspěvku...
Turnigy 3530/1100 Kv lítáme u nás v 900 mm 650 gr. Algolech z EPP. Vrtule MA 9x6 (160 W), 9,5x6 (180W) a 10x5 (195W příkonu) na LiIon 3S 1300. Kolega na Lipolky lítá s 30 A reglem a vrtulemi APC na ještě větších příkonech.
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25