Těžiště TR600N
Těžiště TR600N
Zdravím,
Jak resp. čím posouváte těžište u T-Rexe 600nitro?
Mam to težké na čumák a prakticky všechny komponenty mají předem danou pozici, můžu dát třeba jinam governor, ale při jeho váze asi 3g to moc nemá cenu. Příjímačovky jsem posunul dozadu co to šlo... Vyvažuju bez paliva.
Díky
Jak resp. čím posouváte těžište u T-Rexe 600nitro?
Mam to težké na čumák a prakticky všechny komponenty mají předem danou pozici, můžu dát třeba jinam governor, ale při jeho váze asi 3g to moc nemá cenu. Příjímačovky jsem posunul dozadu co to šlo... Vyvažuju bez paliva.
Díky
T-Rex 600N Spirit, Tx Aurora.
- chopsondick
Mam T-rexe 600N asi rok a mam stejny problem..taky tezky na cumak. Do ted mi to nevadilo mel jsem to trimem trochu natazeny. Ted ale pri prvnich visech na zadech musim dost potlacovat.
Na cumaku mam prijimac Hitec HFD-08RO Dual Conversion (vim - PPM neni idealni, ale zatim nemam problem a budu prechazet na 2,4GHz - cekam na Auroru.), Governor GV1, baterky (klasickej 4clanek) a vypinac.
Oficialne ma byt na cumaku misto toho 4clanku LiPol 2s + regulátor, je to potom lehci?
Bez kabiny je teziste v poradku...mam plastovou, je laminátová lehci?
No a co uz tu zaznelo...jak se to dovazuje dal? Da se dat nejake zavazi na ocas?
Na cumaku mam prijimac Hitec HFD-08RO Dual Conversion (vim - PPM neni idealni, ale zatim nemam problem a budu prechazet na 2,4GHz - cekam na Auroru.), Governor GV1, baterky (klasickej 4clanek) a vypinac.
Oficialne ma byt na cumaku misto toho 4clanku LiPol 2s + regulátor, je to potom lehci?
Bez kabiny je teziste v poradku...mam plastovou, je laminátová lehci?
No a co uz tu zaznelo...jak se to dovazuje dal? Da se dat nejake zavazi na ocas?
chopsondick: Tak i s plnou nadrzi to je tezky na cumak.
JCHonza: Presne taky to mam natazeny trimem a pomalu se odhodlavam na zada tak bych to chtel mit v poradku...
Mad_Box: mam kardan ale i tak je cumak tezkej, a to mam laminatovou kabinu ktera je o 30g lehci.
Baterky mam 4x NICD 2100 - docela tezky
Governor - align - vaha skoro 0
Gyro 611 vaha jednotky taky celkem malo
Prijimac AR9000 taky moc nevazi.
Tak nevim jak to vyvazit aniz bych musel dat olovo na vrtulku. Mohl bych treba dat jednotku gyra nakam jinam ale tim si pomuzu jenom minimalne...
JCHonza: Presne taky to mam natazeny trimem a pomalu se odhodlavam na zada tak bych to chtel mit v poradku...
Mad_Box: mam kardan ale i tak je cumak tezkej, a to mam laminatovou kabinu ktera je o 30g lehci.
Baterky mam 4x NICD 2100 - docela tezky
Governor - align - vaha skoro 0
Gyro 611 vaha jednotky taky celkem malo
Prijimac AR9000 taky moc nevazi.
Tak nevim jak to vyvazit aniz bych musel dat olovo na vrtulku. Mohl bych treba dat jednotku gyra nakam jinam ale tim si pomuzu jenom minimalne...
Tak moje baterka ma kolem 250g a v tom bude asi zakopanej pes...
Lipol 2S 2200 ma kolem 130g. Takze asi budu muset helinu prekopat na lipolky
Kolik vam to vazi celkem se vsim vsudy?
Moje osazena heli bez listu, bez kabiny a bez paliva ma 3356g, s listama 3624g, a komplet i s kabinou 3784g
Kdyz jsme u tech lipolek - nejaky tip na spolehlivy BEC?
Diky
EDIT: co to je 14mm orech?
Lipol 2S 2200 ma kolem 130g. Takze asi budu muset helinu prekopat na lipolky
Kolik vam to vazi celkem se vsim vsudy?
Moje osazena heli bez listu, bez kabiny a bez paliva ma 3356g, s listama 3624g, a komplet i s kabinou 3784g
Kdyz jsme u tech lipolek - nejaky tip na spolehlivy BEC?
Diky
EDIT: co to je 14mm orech?
Naposledy upravil(a) Maxipes dne čtv 03.09.2009 15:51, celkem upraveno 1 x.