Já trochu odbočím. Kdo máte Il-2? Mám s ní problém. Po nějaké době letu přestává reagovat na plyn. Ať dělám co dělám, tak to prostě padá a nemá výkon. Jakmile zapnu autopilota, tak se to normálně zvedne a letí dál. Jakmile ho vypnu opět padám
pak z jinyho soudku nez letadla a to jsou lode, urcite zkus Aquadelic GT, je to ceska hra a docela hodne me to bavilo, i kdyz je to pak celkem stereotyp
IL2, FSX i LockOn jsou pecka. HAWX je fakt arkadovka, ale s peknou grafikou, to jo. Docela dobre se litat s letadlama v ARMA2 a taky to ma peknou grafiku.
Pokud hraješ ještě na XP, doporučuju Revolt - málo známá ale těžce návyková věc. Ze stejného soudku jsou už zmiňované Flatout, resp. Flatout 2 příp. novější verze Ultimate Carnage (vypiplanější grafika ale mnohem větší nároky na HW).
Ze starších Airfix Dogfighter - je to opět jednoduché ale velmi zábavné (nejen pro mě).
Na ponorky velmi náročná věc Silent Hunter, teď je tuším veze 3.
Il2 je jasňačka, FSX taky, HAWX je krásná "automatovka", podle mého názoru nejkrásnější (a hrát se to taky dá) auta jsou Race Driver GRID...
Víc než race driver se mi líbil Burnout: PC. Spolu s úvodní písničkou od GNR to mělo dobrou atmosféru
Ale co jsem zjistil, tak nové IL2 plánované původně pro konzole má vyjít i na PC. Juchů. Jen doufám, že to budou starý dobrý Sturmoviky a ne HAWX z 2.sv.v.
Mám takové nepřijemné mrazení že z konverze konzole - pc nemůže vyjít nic reálného(letecký sim). Na konzoli nemaj ani dost tlačítek. Byla by to pro UBI soft ostuda zmršit takhle super hru. HAWX jsou fajn ale jen tak na vyblbnutí.Kéž by jsme se dočkali IL-2 v hezčím kabátu ale rozhodně ne víc arkádovějším.
PC cessna 480(krycí jméno traktor)HYPE FOX(rev 1.1)TX - Hitec Optic 6 SPORTRX - Hitec HFD-08RD