Ztracený účet
Ztracený účet
Měnil jsem si heslo a e-mailovou adresu. V mailu jsem se asi překlepl. Nyní nemám ani jak aktivovat účet, protože e-mail mi nepřijde.
Moje přezdívka je "nebozez".
Všude se píše, abych kontaktoval admina, ale to jde bez účtu těžko... Musel jsem si udělat tenhle účet.
Posílal jsem mail s žádostí o pomoc na několik adres a hodně z nich se mi vrátilo jako nedoručitelné. Zatím žádná odpověď. Můžete mi poradit, co s tím? Může mi nějaký admin znovu aktivovat účet?
Došly vůbec někomu ty maily (na webmaster... info...)?
Prosím o pomoc!
Moje přezdívka je "nebozez".
Všude se píše, abych kontaktoval admina, ale to jde bez účtu těžko... Musel jsem si udělat tenhle účet.
Posílal jsem mail s žádostí o pomoc na několik adres a hodně z nich se mi vrátilo jako nedoručitelné. Zatím žádná odpověď. Můžete mi poradit, co s tím? Může mi nějaký admin znovu aktivovat účet?
Došly vůbec někomu ty maily (na webmaster... info...)?
Prosím o pomoc!
-
Hali
- Kontaktovat uživatele:
Máza píše:Mě se zdá že jim to blbne.Včera sem chtěl na forum a nic.A dneska jsem zadal heslo atd.. a nic.
tohle rada dela opera nebo IE. vymaž sušenky (cookie) a melo by to behat dal
[url=http://www.spotreby.cz/honda-civic-d15z8-84-kw-0-hp-a4070/][img]http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_4070.gif[/img][/url]
TomasC píše:napiš mi pod účtem helpme do SZ v čem je přesně problém.
Pokud byl problém v tom, že uživatel "TOXER" byl neaktivní. Tak uživatel TOXER je znovu aktivován.
jo tak to bylo asi ono sice sem myslel ze sem se ukliknul nekde v heslu mailu ale to je jedno DIKY za pomoc
Vědci zjistili ze čmelák podle aerodynamických zákonů nemůže létat. Ale čmelák to neví a proto létá.
ps: asi máme hodně společného
ps: asi máme hodně společného
zdraviim..take bych rad poprosil o zaslani noveho fungujiciho hesla na email :]
Pokousel jsem se o to mockrat ..ale zaslane heslo fungovalo vzdy jen tak cca 2s.
diky moc
uzivatel: bpb
email: bpb@centrum.cz
diky :]
Pokousel jsem se o to mockrat ..ale zaslane heslo fungovalo vzdy jen tak cca 2s.
diky moc
uzivatel: bpb
email: bpb@centrum.cz
diky :]
Upsal jsem se v e-mailové adrese
Dobrý den,
asi před 3týdny jsem udělal osudovou chybu při změně e-mailove adresy. Upsal jsem se a místo "pity.1@seznam.cz" jsem zadal "piti.1@seznam.cz". A jak jsem se dozvěděl tak při změně e-mailu je nutné znovu aktivovat učet bohužel ten email s aktivací nedostanu a tak jsem "nahranej".
Je možné s tím něco udělat?
Uživatel: Pítý
Děkuji
PS: několikrát jsem zkoušel psát na e-mail: "webmaster@rcmania.cz" ale bez odpovědi.
asi před 3týdny jsem udělal osudovou chybu při změně e-mailove adresy. Upsal jsem se a místo "pity.1@seznam.cz" jsem zadal "piti.1@seznam.cz". A jak jsem se dozvěděl tak při změně e-mailu je nutné znovu aktivovat učet bohužel ten email s aktivací nedostanu a tak jsem "nahranej".
Je možné s tím něco udělat?
Uživatel: Pítý
Děkuji
PS: několikrát jsem zkoušel psát na e-mail: "webmaster@rcmania.cz" ale bez odpovědi.
Ahoj.Jsem ve stejné situaci.Chtěl jsem změnit svúj email a účet se stal neaktivní .Chtěl jsem podle instrukcí poslat SZ administrátorovi ale to nelze.Prosím o pomoc.
dagx
dagx@email.cz
dagx
dagx@email.cz