nazdárek sháním návod na éro Tiger Trainer mám ho totiž v ang a nějak mi to hlava nebere.
Mohli by jste mi ho někdo poslat nebo odkázat kde ho splaším?
Mám s tou stavbou problémy protože obrázky mají špatnou kvalitu.
pomozte Díky tady je ten typ http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec=product&id=30821
Ahoj!
Manuál sice už asi nemam, ale s čím potřebuješ poradit?
Stavěl jsem ho 2x.
Ps: Na takovým éru není co vymýšlet...baterky, příjmač, serva, motor nádrž a hurá do luftu!
mikvalik píše:Ahoj! Manuál sice už asi nemam, ale s čím potřebuješ poradit? Stavěl jsem ho 2x. Ps: Na takovým éru není co vymýšlet...baterky, příjmač, serva, motor nádrž a hurá do luftu!
no stavím poprvé spalovák a nevím jakou baterii pro něj zvolit.
mel jsem zkušenosti s elektrolety a rozhodl jsem se pro toto letadélko.
a nevím jak pospojovat bateii s příjmačem. v elektro jsem to měl přes regulátor.
Zapojení je jednoduché - z baterky do vypínače a z něj na příjmač. Ještě ti půjde z vypínače jeden kabel a ten je nabíjecí.
Toť asi vše - žádná věda.
Akupack ti zhotoví z tebou vybraných článků a doma to jen zapojíš.
Zapojení je jednoduché - z baterky do vypínače a z něj na příjmač. Ještě ti půjde z vypínače jeden kabel a ten je nabíjecí. Toť asi vše - žádná věda. Akupack ti zhotoví z tebou vybraných článků a doma to jen zapojíš.
Skoky píše:nazdárek sháním návod na éro Tiger Trainer mám ho totiž v ang a nějak mi to hlava nebere. Mohli by jste mi ho někdo poslat nebo odkázat kde ho splaším? Mám s tou stavbou problémy protože obrázky mají špatnou kvalitu. pomozte Díky tady je ten typ http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec=product&id=30821
Pokud někdo bude potřebovat mám ČESKÝ NÁVOD rád zašlu
Prosím tě, to je nějaká lipolka...to tam nedávej a druhý odkaz nefunguje.
Použij čtařčlánek NiCd. Serva a příjmač pracují mezi 4.8V - 6V a ne všechny serva dlouhodobě snášejí těch 6V.
Zajdi si do svojí prodejny a chtěj příjmačový čtyřčlánek. Nakaž jim, ať ti ho vyrobí z článků, které jsem ti doporučil výše. Ale pod kapacitu 1000mAh nechoď.
S akumulátorem 1000mAh jsem dal vpohodě 5 letů po 15 minutách a ještě v nich vždy něco zbylo.
Na digitály se vykašli. V tom Tigrovi je vůbec nevyužiješ!
Má malý kormidla a vubec celou svou koncepcí je takový tupý a pomalý na reakce.
S digi servy budeš sice frajer, ale za letu to stejně nepoznáš.
Za ušetřený peníze (myslim z těch digitálů) si raději kup pořádnou Rx baterii, vypínač a příjmač s dvojím směšováním. To je základ, který využiješ i v dalším éru...
Měl jsem tohle éro dáááávno na desítku MVVS. Lítalo samo...
A do vzduchu jsem sám nechtěl, jen jsem si pojížděl po dráze a ono to najednou letělo Akorát s podvozkem jsem míval problémy, ten jsem si tam pak dal "placatý" z uhlíku...
O víkendu pošlu český navod (naskenuji) mám ho druhou sezonu s ASP 46B a je to hodný éro opravdu cvičné. Zkušenost s podvozkem mám dobrou (drží jak helvítská víra). Baterky pro přijimač jsem řešil sadou 4 článek NiMh Eneloop 2700 mAh. Kapacita až nad hlavu jen je potřeba u nich nabíjet 1/10 tj. 270 mA - já ta beru na 300, protože mám Robbe 6EQ a ta umí nastavení jen ve 100 mA. To doporučení je kvůli jejich životnosti.
oaker píše:O víkendu pošlu český navod (naskenuji) mám ho druhou sezonu s ASP 46B a je to hodný éro opravdu cvičné. Zkušenost s podvozkem mám dobrou (drží jak helvítská víra). Baterky pro přijimač jsem řešil sadou 4 článek NiMh Eneloop 2700 mAh. Kapacita až nad hlavu jen je potřeba u nich nabíjet 1/10 tj. 270 mA - já ta beru na 300, protože mám Robbe 6EQ a ta umí nastavení jen ve 100 mA. To doporučení je kvůli jejich životnosti.
nestačila by kapacita kolem 1500 mAh? zase je nechci ždímat do minima. 2700 se mi zdá moc ne?
mikvalik píše:S akumulátorem 1000mAh jsem dal vpohodě 5 letů po 15 minutách a ještě v nich vždy něco zbylo.
Zdá se ti to málo?
Řek bych, že je lepší mít akumulátor "tak akorát" a raději před každým letovým dnem nabíjet, než se spoléhat na to, že mám velkou kapacitu a od minula "určitě ještě něco zbylo".
Na 4 serva po 3 kilech tahu je 1500mAh víc než dost.
Ale samozřejmně ti tady nic nevnucuju a dej si tam co uznáš za vhodné.
mikvalik píše:S akumulátorem 1000mAh jsem dal vpohodě 5 letů po 15 minutách a ještě v nich vždy něco zbylo.
Zdá se ti to málo? Řek bych, že je lepší mít akumulátor "tak akorát" a raději před každým letovým dnem nabíjet, než se spoléhat na to, že mám velkou kapacitu a od minula "určitě ještě něco zbylo".
Na 4 serva po 3 kilech tahu je 1500mAh víc než dost.
Ale samozřejmně ti tady nic nevnucuju a dej si tam co uznáš za vhodné.
Radši se zeptam než tam valit zbytečně velkou baterku. už jsem pořídil 1000mAh protože tak jak říkáš: radši před každým letovým dnem nabít než spoléhat na to že tam ještě někde v "koutku" je trošku "štávy"..
Díky