EasyStar na sněhu

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
off
Kontaktovat uživatele:

EasyStar na sněhu

#1 Příspěvek od off »

Ahoj, jen taková blbůstka - dneska jsme by nedočkavě zalétat EasyStara (pro kluka), v Praze u Hvězdy, všude plno sněhu... tak mi to nedalo a párkrát jsem zkusil takvé touch-and-go a je to na sněhu naprosto dokonalé, a nakonec se podařilo Easyho normálně na sněhu z klidu i rozjet, rozjížděl se teda jako Jumbo snad 100 m, ale pak se krásně odlepil a byl tam :-)
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Marcos »

Mě touch-and-go s Wild Hawkem (v podstatě to samé) neskutečně bavilo. Měl jsem polepený trup izolačkou, tak to šlo nejen na sněhu. Do vduchu jsem se ze zěmě ale nikdy nedostal.
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
bpb
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od bpb »

ja to s ES provozoval taky... je to paradni 8) mel jsem tam 200W stridak..takze i starty probihali jenom na par metrech, paraada :)
modely: viz rc server/pilot bpb
Dub79
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Dub79 »

I Wilďa to umí ze sněhu, jen potřebuje v cestě nějaký krtinec či jiný hrb na odraz.
www.rcletanijavornik.websnadno.cz
www.rclmkrychleby.estranky.cz
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Lindbergh »

Jééééje, to je náhodička :lol: Já dneska zalítával dceři její první éro ES dneska také... To je nějaká telepatie, či co, ne? 8O Na sněhu super...

Akorát jsem u toho nafouknul baterku. Chtěl jsem ušetřit, tak jsem tam na tento motor http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=4201 se 40A réglem a vrtulí 6x4 píchnul Li-pol Dualsky 3S 1800 mAh a nafoukla se. No já si říkal, že těch 16C, co má napsáno na obalu nebude stačit. Ta Li-polka byla loni lítaná v kombatu, tak jsem si říkal, že zkusím co v ní je, třeba vydrží...nevydržela :twisted:

EDIT: Dal jsem tam blbej odkaz...překlep, teď už je tam správnej...
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
jseda
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od jseda »

Sky Star od Hackera to zvlada taktez, s cerstvou baterkou se zvedne asi po 10 metrech.
vitousek
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od vitousek »

Sice to nebylo na sněhu, ale na ledě, nicméně to byl ES :D http://www.youtube.com/watch?v=WiL3dX8XbGc

EDIT: Po startu cca 3:20 min je jen let, akce začíná potom :)
Rychlost, výška, myšlenka.Pro úspěšné létání je třeba mít alespoň dvě.
pepermint

#8 Příspěvek od pepermint »

vitousek píše:Sice to nebylo na sněhu, ale na ledě, nicméně to byl ES :D http://www.youtube.com/watch?v=WiL3dX8XbGc

EDIT: Po startu cca 3:20 min je jen let, akce začíná potom :)
parada pekne video
kyosho stratus 2000s , robbe lama
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“