www.helimania.cz - nikdy více !!!

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
Pucmeloud
Kontaktovat uživatele:

www.helimania.cz - nikdy více !!!

#1 Příspěvek od Pucmeloud »

Tak jsem si chtěl objednat z Helimanie konektorovou destičku k balanceru. Cena 95,- korun...paráda. Nabídl jsem variantu platby předem, abych nemusel platit za dobírku cenu převyšující cenu toho tišťáčku. Po dvou dnech (!) mi poslali tedy proforma-fakturu:

servisní kabel EQUALYZER - JST 1 95,00 Kč
expresní přeprava PPL 89,00 Kč
PPL - doběrečné 36,00 Kč

celkem k úhradě 220,00 Kč

Tak jsem jim napsal, ať si takové služby strčí do pr...e! :evil:

A pak ať mi někdo něco říká a těžkém životě českých prodejců...jak kterých! Naopak KOSTKA MODELCENTRUM mi půlkilovou nabíječku odeslali v den objednání, druhý den byla doma a poštovné činilo necelých 60 korun!!!!! Takže je to v lidech a v přístupu k zákazníkovi !!! No v Helimánii už si nikdy nekoupím ani špejli! :(
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Rajny »

diky za upozorneni, presne tu samo vec sem si tam chtel taky koupit :-) nevis kde jinde ji sehnat?
ro.bo

#3 Příspěvek od ro.bo »

Verím že ťa to muselo nahnevať ale čo už narobíš v živote to proste tak chodí niekedy nakúpiš za dobrú cenu a niekedy horšie a zamestnanci musia tiež z niečoho žiť. Také malé objednávky to je vždy problém keď cena pošty a balného je viac ako samotný tovar.
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rajny »

ja vim, ze to spis patri do toho vlakna v elektronice, ale dam to sem

nasel sem tyhle dva, asi nejlepsi cena, jen nevim jakej z nich pouzit nebo spis jakej v nich je rozdil krome ceny, ja mam baterky Zippy a to by mel bejt typ Dualsky/Align

http://www.mscomposit.com/elektronika_79/nabijecevybijece/prislusenstvi_174/equalizer-adapter-robbe-tpfp.html?lang=cz

http://www.mscomposit.com/elektronika_79/nabijecevybijece/prislusenstvi_174/equalizer-adapter-robbe-jst-h.html?lang=cz
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Rajny »

tak beru zpet, u ms composite je to to samy, cena 140 a k tomu 120 postovny pri platbe predem (jinak jeste navic 100 Kc)

nechapu proc treba u tochcimit to jde, zaplatim predem a psotovny 29 Kc
scarabeus

#6 Příspěvek od scarabeus »

Stale tvrdim, ze cesti obchodnici (ne vsichni samozrejme) jsou nenazrani. Platba za postovne ma byt zhruba stejna jako kdybychom to posilali sami, ale... neni. A proto v CR nakupuju co nejmene.
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Mad_Box »

Kde je nenažraný prodejce?
http://www.ppl.cz/produkty_cenik.asp?s=cennor
Pošleš mi to PPLkou levněji?
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
scarabeus

#8 Příspěvek od scarabeus »

Mad_Box píše:Kde je nenažraný prodejce?
http://www.ppl.cz/produkty_cenik.asp?s=cennor
Pošleš mi to PPLkou levněji?

A proc bych mel vsechno posilat PPLkou? Kdyz si nekdo objedna 3 maly dily na model, dam mu to hned PPLkou? Ne kazdej chce hned PPL, lidi se snazi setrit.

Dam ti priklad - objednal jsem si letadlo, cesky prodejce, cesky vyrobek. Letadlo penovy, vazilo se vsim vsady asi 300 gramu. Postovne? Kc 200,-.

Poslano pres obycejnou CP a na krabici byla cena 86 Kc..

Stale si myslis, ze nejsou nenazrani?
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Mad_Box »

Nic proti ale co z toho ten obchodník má????? Kde je jeho nenažranost? Stále ji nevidím stále vidím že z toho má jen peníze za kabel+případné balné. Z poštovného nemá nic. To že posílá PPLkou je věc jiná a velmi často je to o dohodě.
Raptor E700 (MSH Brain)
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Rajny »

ja to ale treba PPLkem nechci, nekomu jde o kvalitu a nekomu o penize, proc platit dvakrat tolik za nejakou vec jen kvuli postovnymu?

A navic s PPLkem mam jen spatny zkusenosti, pri jejich jednani si to dokonce radsi necham i poslat ceskou postou

Ale je to samozrejme vec nazoru :-)
AR1
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od AR1 »

Myslím, že redukci na balancer lze při platbě na účet bez problémů poslat doporučenou poštou v bublinkaté obálce. Měli by jen občas zapnout mozek.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
scarabeus

#12 Příspěvek od scarabeus »

Mad_Box píše:Nic proti ale co z toho ten obchodník má????? Kde je jeho nenažranost? Stále ji nevidím stále vidím že z toho má jen peníze za kabel+případné balné. Z poštovného nemá nic. To že posílá PPLkou je věc jiná a velmi často je to o dohodě.

Heh, takze za balny a kabel si uctuje pres 110 korun? Proboha kde to jsme? Za to koupi nekolik ROLI baliciho papiru! U me tohle nenazranost zkratka je.
scarabeus

#13 Příspěvek od scarabeus »

AR1 píše:Myslím, že redukci na balancer lze při platbě na účet bez problémů poslat doporučenou poštou v bublinkaté obálce. Měli by jen občas zapnout mozek.

Presne tak. Obalka do 10 Kc, k tomu postovny, i kdyz to sakra prezenu, je z toho 30 Kc a vic ani tuk.
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od RadimHnilica »

Rajny píše:ja to ale treba PPLkem nechci, nekomu jde o kvalitu a nekomu o penize, proc platit dvakrat tolik za nejakou vec jen kvuli postovnymu?

A navic s PPLkem mam jen spatny zkusenosti, pri jejich jednani si to dokonce radsi necham i poslat ceskou postou

Ale je to samozrejme vec nazoru :-)

to je otázka já už si ČP nenechám nikdy nic poslat využivám PPL DPD apod ´dopravní společnosti má to spoustu svých výhod a za to to stojí.
Radim
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Mad_Box »

Nechceš chápat nechápej.
Já zde tedy vidím něco jiného:

servisní kabel EQUALYZER - JST 1 95,00 Kč
expresní přeprava PPL 89,00 Kč
PPL - doběrečné 36,00 Kč

celkem k úhradě 220,00 Kč

Dle tebe je to tedy 95 za kabel 110 za balné což je 205 a celkem má uhradit 220 takže PPLce zaplatí 15 korun????

Já bych tedy řekl že je to:
95 za kabel
Balík do 1kg u PPL stojí 89 kč
a vybrání peněz u zákazníka(dobírka) stojí 36 kč

Takže zákazník zaplatí 220kč a obchodník z toho při odeslání balíku zaplatil 125kč přepravní službě a p opředání balíku získá obchodník 95kč

Promiň ale podrobněji už to napsat nejde a pokud toto nepochopíš tak už nevím :roll:

Otevři oči projdi si ceníky PPL a pak se tu teprv rozčiluj.
Raptor E700 (MSH Brain)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“